Windschermen

Zowel windschermen als balkonbeglazing kunnen allemaal in elk gewenste afmeting en vorm geleverd en gemonteerd worden. Te denken aan een glazen windscherm voor in de tuin, terrasoverkapping of als balkonbeglazing.

Er is keuze uit gehard en gelaagd glas welke tussen RVS staanders gemonteerd worden. Allen kunnen geleverd worden in RVS en gemoffeld staal met daartussen blank gehard glas.

Tevens zijn er glazen vouwwanden te verkrijgen van 8mm gehard glas zonder tussenstijlen. Deze zijn in alle maten en vormen te bestellen en te gebruiken als windscherm of afdichting voor een ruimte. Er is ook een uitvoering te verkrijgen die als glazen schuifwand te gebruiken is.

Naast glas is er ook een uittrekbaar windscherm van doek te verkrijgen in diverse kleuren en afmetingen tot een hoogte van 1.70 m of 2.10 m. Het windscherm is ideaal voor in de tuin.

De windschermen met RVS staanders zijn te zien in de showroom in Mijdrecht.

Windscherm van RVS staanders in VinkeveenWindscherm van RVS staanders in VinkeveenWindscherm van RVS staanders in Ouderkerk aan de AmstelWindscherm van RVS staanders in Ouderkerk aan de AmstelBalustrade van glas met RVS staanders in Voku showroom MijdrechtBalustrade van glas met RVS staanders in Voku showroom MijdrechtBalustrade van glas met RVS staanders in Voku showroom MijdrechtBalkon van glas met RVS staanders in De KwakelBalkon van glas met RVS staanders in De Kwakel