WERU Kunststof kozijnen

VOKU en Weru: dé ideale combinatie
VOKU en Weru kunststof kozijnen staan al jaren samen sterk als het gaat om het plaatsen van de beste producten en het leveren van uitstekende kwaliteit en service bij de mensen thuis.

VOKU is al sinds 1985 trots dealer van de hoogwaardige kunststof kozijnen die Weru produceert vanwege de welbekende en bewezen Duitse kwaliteit. Bovendien kan Weru aan alle eisen voldoen die de klant vraagt.
Dat VOKU en Weru de ideale combinatie is blijkt uit de jarenlange samenwerking, maar ook uit de uitstekende garantie en nazorg die geleverd wordt. 

Vakkundige monteurs
VOKU bestaat al ruim dertig jaar en is specialist in het plaatsen van o.a. kunststof kozijnen. Dit alles wordt geplaatst door onze vakkundige monteurs die ook bijkomende bouwkundige werkzaamheden verrichten. Denk hierbij onder meer aan het plaatsen van een stalen lateibalk bij een achtergevel- of pui. Weru is ontstaan in 1843 en ze zijn al vijftig jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen in Nederland. Door in zee te gaan met VOKU en Weru is eveneens een juiste prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd. 

Innovaties 
In de ruime en overzichtelijke showrooms van VOKU in Mijdrecht en Amstelveen zijn de nieuwste producten en innovaties van Weru te zien. Wij nodigen u vrijblijvend uit in de sfeervolle showroom in Mijdrecht of Amstelveen.   


Kozijnen Weru
Mijdrecht

Kozijnen Weru
Uithoorn

Kozijnen Weru 
Uithoorn


Dakkapel & opbouw
Amstelveen


Kozijnen Weru
Hoofddorp

Kozijnen Weru
Nieuwveen

Kozijnen Mijdrecht
Terrasoverkapping

Overige Projecten
 

 

 

WERU Safe & Go actie
Bij aankoop van het WERU Safe & Go 
ventilatiesysteem, betaalt u nu slechts € 50,--
i.p.v. € 210,-