Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

Voku uw serre specialist in Amsterdam

Serre's Amsterdam

Passende serre voor uw woning in Amsterdam
Wanneer u een serre in Amsterdam wilt laten realiseren, dan bent u bij Voku aan het juiste adres. U verwacht hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een hoog gebruiksgemak van uw serre in Amsterdam.
Daarnaast wilt u natuurlijk dat de uitstraling van de serre goed bij uw woning in Amsterdam past. Een serre in Amsterdam zorgt voor toegevoegde waarde van uw woning, u haalt buiten naar binnen en u geniet het hele jaar van een fijne extra tuinkamer.

Diverse serre modellen
Voku heeft een groot assortiment serres welke goed toepasbaar zijn in Amsterdam, zoals een serre voor een tussenwoning of een serre voor een vrijstaande woning.

U wilt een serre in Amsterdam? Wij nemen u het werk uit handen
Bij de bouw van een serre nemen wij u al het werk uit handen, van begin tot het einde. Dit betekent:

  • de bouwaanvraag bij de gemeente Amsterdam
  • fundering
  • stuukwerk
  • electra

Uw serre wordt door ons compleet geplaatst in Amsterdam, met binnen- en buiten afwerking, indien gewenst.

Serre showrom modellen
In de ruime en overzichtelijke showrooms van Voku in Mijdrecht en Amstelveen zijn de nieuwste producten en innovaties van de serres te zien. Wij nodigen u vanuit Amsterdam vrijblijvend uit in de sfeervolle showroom van Voku in Mijdrecht of Amstelveen.   

Als Active Partner van Solarlux is Voku gespecialiseerd in de bouw van Amsterdamse serres, uitbouwen, lichtstraten en lichtkoepels.

Inspiratie voor een serre
Wij laten u graag alle mogelijkheden voor uw eigen woning zien. Vraag meer informatie aan via het contactformulier op deze pagina of bel ons direct 0297 284970. Via de onderstaande afbeeldingen kunt u meer inspiratie opdoen van de serres en uitbouwen.                             

Serres Tussenwoningen

Serres Vrijstaand

Uitbouwen & Lichtstraten