Voku trotse winnaar Zilveren Turfloop 10 km

De prijsuitreiking aan de Businessloop deelnemers verliep niet vlekkeloop na de Zilveren Turfloop op 6 november.

Een technishe storing in de tijdregistratrie liet de deelnemers wachten op de uitslag. Een aantal teams waren er van overtuigd dat zij snelle tijden hadden gelopen. Op de 5 km waren de teams van Multifill 1 en 2 elkaar dicht genaderd volgens de waarneming van hun coach. Welk team was het snelste zou de wisselbeker in ontvangst mogen nemen?

Bij de 10 km teams was het nog spannerder. Drie teams waren elkaar heel dicht genaderd. De atleten van de teams VOKU, PK Sport 1 en Ons Tweede Thuis 1 waren zeer benieuwd wie er uiteindelijk met de eer ging strijken. Wie mocht de wisselbeker in de prijzenkast plaatsen. Helaas was het niet mogelijk om de juiste uitslag op de zondagmiddag te presenteren en werd dit onderdeel uitgesteld naar een later moment. 

Vrijdagmiddag 12 nov was dit moment aangebroken en waren de agenda’s afgestemd. Bij VOKU was de ontvangst door het management team en de deelnemende atleten. Paulien Voortjes nam de beker in ontvangst. De wisselbeker heeft inmiddels een  prominente plek gekregen.
Dit evenement dat door AV De Veenlopers wordt geörganiseerd is populair bij de bedrijfsteams van het regionale bedrijsleven. 26 teams deden mee dit jaar. Toezeggingen om volgend jaar deel te nemen zijn er al. De uitdaging voor VOKU is er. Geven wij vervolg aan de prestatie van dit jaar? Wij gaan het zien tijdens de 27e editie van de Zilveren Turfloop op zondag 5 november 2017.