Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

Reacties van klanten

susanne

Al in 2015 hadden wij een nieuw raam nodig en dat ziet er nog steeds heel mooi uit. Dus zijn we voor de vervanging van een aantal raamkozijnen weer bij Voku terecht gekomen. De nieuwe kozijnen met raamdecoratie zien er prachtig uit. Ook zijn er houten delen vervangen door keralit in een passende dieprode kleur. Er is bij het plaatsen heel zorgvuldig en hard gewerkt. Alles helemaal naar wens en zoals we het in de showroom hebben gezien.

Gepubliceerd op 26 June at 05:10

susanne

Op 17-11-2022 heeft voku ons dakraam in de badkamer vervangen ,de monteurs waren vriendelijke jongens en ik overleggen of vragen stellen over de plaatsing, we zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat. In de showroom in Amstelveen werden we duidelijk en vakkundig te woord gestaan bij de aanschaf van het dakraam. Team voku dank voor alles.

Gepubliceerd op 18 April at 05:39

susanne

Even een bericht over onze ervaring met het bedrijf Voku vorig jaar een schuifpui laten plaatsen en 21 en 22 november 2022 onze nieuwe kozijnen en nieuwe voordeur wat een kwaliteit we zijn zeer tevreden over de zeer snelle en vakkundige begeleiding in dit project fantastisch bedrijf wijn zijn blij met onze verduurzaming

Gepubliceerd op 18 April at 05:39

susanne

Kanteldeur garage. Ziet er keurig uit. We hebben wel lang moeten wachten, maar daar waren wij van te voren voor gewaarschuwd.

Gepubliceerd op 18 April at 05:39

susanne

Na anderhalf jaar wachten werd in januari begonnen met de werkzaamheden.. Om onze keuken heen werd een nieuwe serre geplaatst .Het was het wachten meer dan waard want het resultaat is prachtig. Ons huis is geen standaard huis dus het was niet makkelijk maar de mannen dachten goed mee en vonden overal een oplossing voor . Ze hebben uitstekend werk geleverd. Mijn complimenten.!

Gepubliceerd op 18 April at 05:39

susanne

Na enig rondkijken bij Voku terecht gekomen, van verkoop tot plaatsing is alles goed verlopen. De verkoper is zeer deskundig en denkt mee, De montageploeg ging zeer deskundig te werk en was prettig in de omgang.. Al met al zijn we zeer blij met het resultaat.

Gepubliceerd op 18 April at 05:34

susanne

Wij hebben op 22 en 23 september 2022 een mooie hefschuifpui en kozijn laten plaatsen. De mannen hebben zorgvuldig en netjes gewerkt. Zij en onze verkoper dachten mee en in oplossingen. Wij zijn zéér tevreden over het resultaat. Dank jullie wel

Gepubliceerd op 30 August at 03:31

susanne

N.a.v. De fraaie schuifpui bij de buren , ook een nieuwe schuifpui laten plaatsen door Vakmensen van Voku. Op 2 maart is deze geplaatst. Prachtig resultaat I

Gepubliceerd op 30 August at 03:29

susanne

Voku heeft mij geholpen met vinden en plaatsen van hefschijfpui. Na twee dagen was de klus al geklaard. Top service! Ik ben helemaal tevreden, en kan iedereen Voku aanraden!

Gepubliceerd op 30 August at 03:29

Anoniem

Wij hebben lang moeten wachten op de vervanging van de ramen boven de voordeur. Het was het laatste kamertje in ons huis dat nog niet geisoleerd was. Maar nu het gedaan is, zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Het is allemaal heel mooi afgewerkt van binnen en van buiten. Bovendien hebben jullie een nette oplossing gevonden voor het afbladderende balkondeel onder de ramen. Kortom superblij!. Het is het geld waard!!!
Met vriendelijke groeten, Lex en Marieke van Drooge (al heel lang klant bij jullie)

Gepubliceerd op 26 April at 08:10

Anoniem

Gisteren een kunststof windveer hoog in de nok laten plaatsen. Deze is heel keurig en vakkundig aangebracht. De heren hebben dit onder lastige omstandigheden moeten doen waar ook creativiteit voor nodig was. Frank, Erik en Ryan, jongens bedankt!

Gepubliceerd op 26 April at 08:10

Anoniem

Wij wilden de voordeur van onze woning vervangen, deze was beschadigd en tochtte langs het kozijn. Er stond WERU op de slotplaat van de deur en daarom gingen we googelen op WERU en een dealer van dit merk. Zo bij VOKU Mijdrecht terecht gekomen. We hebben kenbaar gemaakt wat we wilden hebben en daaruit volgend werd een offerte uitgebracht. Wij zijn hiermee akkoord gegaan en vervolgens is er bij ons thuis ingemeten. Vrijdag 20 november was het zo ver. De deur was binnengekomen en kon worden geplaatst. Op de afgesproken tijd stond er een bus van VOKU in de straat. De twee monteurs meldden zich en gingen eigenlijk gelijk aan de slag. Ze hebben de oude deur en deurkozijn eerst verwijderd en daarna het nieuwe deurkozijn en de nieuwe deur geplaatst. De monteurs werkten netjes en gingen zeer zorgvuldig met het materiaal om. Toen het werk klaar was hebben zij alle rommel opgeruimd en meegenomen. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met het eind resultaat. Onze complimenten aan het VOKU team.

Gepubliceerd op 26 April at 08:10

Anoniem

Op 3 feb 2022 heeft Voku een nieuwe balkondeur inclusief kozijn geplaats de mannen hebben het keurig gedaan ben zeer tevreden ik heb voor Voku gekozen omdat ze paar jaar geleden een prachtige serre hebben geplaatst.

Gepubliceerd op 26 April at 08:06

Anoniem

Onlangs een dakkapel en tussenwand laten plaatsen door Voku. Ze hebben fijn meegedacht met hoe het eruit zou komen te zien en de werknemers waren erg vriendelijk. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Dankjulliewel!

Gepubliceerd op 15 November at 04:56

susanne

This was a wonderfully written paper and I am so pleased by the job done by my project aid! Good work on the power factor. It looks better than the initial paper you provided for me. It has not been graded since yet but, I am happy with what I was offered, AMAZING !! They are terrific! cant think this exist! I will utilizing them again.

Gepubliceerd op 30 September at 04:23

susanne

Prettig gesprek bij het inmeten en de keuze welke materialen. De werkzaamheden werden vlot en netjes uitgevoerd Vriendelijke medewerkers.

Gepubliceerd op 30 September at 04:23

susanne

Deze week een groot kozijn laten vervangen door Voku. Prima gedaan met vakmanschap. Vriendelijke monteurs en alles gegaan volgens afspraak. Tevreden met resultaat.

Gepubliceerd op 01 May at 05:15

susanne

In Januari 2021 we hebben de kozijnen en ramen in het hele huis vervangen door VOKU. We zij erg blij met onze nieuw kozijnen. De VOKU monteur team was super professioneel en deden de klus netjes en snel. Tot de volgende keer!

Gepubliceerd op 01 May at 05:09

susanne

Na inmeet bezoek en prima offerte besloten voor Voku te gaan. Kunsstof kozijnen in bestaande dakkappellen. Snelle vakkundige plaatsing en er erg blij mee.

Gepubliceerd op 01 May at 05:08

susanne

Begin dit jaar (2020), vlak voor het begin van de corona uitbraak besloten tot een verbouwing. De oude achterdakkapel was aan vernieuwing toe en het liefst wilden wij een dakopbouw, i.p.v. een dakkapel. Bij een dakopbouw wordt het kozijn naar voren op de buitenmuur verplaatst, zodat je binnen meer loopruimte krijgt. Diverse dakkapellen- en kunststofkozijnen bedrijven bezocht, maar die plaatsten uitsluitend dakkapellen. Uiteindelijk bij VOKU terechtgekomen en daar vonden ze het geen probleem. Alle ins en outs besproken en het resultaat is werkelijk een geweldige dakopbouw met een prachtig WERU kunststof kozijn voorzien van een rolluik met SOMFY motor. De aftimmering heb ik zelf gedaan, met wat tips & tricks van VOKU. Tevens onze houten openslaande deuren naar de tuin laten vervangen door een hele grote kunststof schuifpui van DUCO. Alles precies op maat gemaakt bij VOKU in Mijdrecht. Al met al zijn wij uiterst tevreden over VOKU en bevelen wij ze van harte aan. TOP bedrijf!!!

Gepubliceerd op 03 November at 08:12

susanne

Nog steeds erg blij met onze Solarlux achterpui. Probleem van kromtrekken deur is in behandeling bij voku. We worden nu netjes elke week gebeld. Helaas nog wel wachten op oplossing, maar die gaat uiteraard komen.

Gepubliceerd op 12 June at 04:39

susanne

Afgelopen zomer 'n Schmidt hefschuifpui laten plaatsen door Voku. Wat 'n vakmensen, zeer tevreden. Ook beschadigd glas is snel vervangen. Kortom alle lof voor de vaklui van dit bedrijf

Gepubliceerd op 31 March at 05:36

susanne

Nadat we in eerste instantie alleen de kozijnen van onze slaapkamers wilden vervangen besloten we ook de schuifpui, voordeur, schuurdeur en keukenkozijn mee te nemen en de dakkapel te laten renoveren. Een behoorlijke investering in onze 38 jaar oude woning. Eerste week maart werd alles door de VOKU mannen geplaatst en het resultaat is werkelijk verbluffend. Alles mooi, strak en super isolerend. Als we 's-avonds om 23.30 naar bed gaan bij 20,5 graden in de woonkamer is het de volgende ochtend nog steeds 20 graden zonder dat de verwarming is aangesprongen. In de keuken besloeg het raam bij het afgieten al heel snel, met het nieuwe raam is dit verleden tijd. Met welhaast een kluisdeur als voordeur hebben we nu ook een behaaglijke gang. Het eindresultaat is de investering meer dan waard, wij zijn zeer tevreden.

Gepubliceerd op 31 March at 05:35

susanne

Voor de derde maal een bestelling geplaatst bij Voku en uitstekend de kozijnen/ramen in het hele huis vervangen. Ondanks het vele breekwerk ziet alles er piekfijn uit door de prima afwerking. We zijn uitermate tevreden over het verloop van het hele project. Er is 1 kanttekening te plaatsen: wij waren tijdens het verkoopgesprek graag gewezen op het feit dat bij stevige wind de rolluiken, als die naar beneden gedraaid zijn, in de geleiders een klapperend geluid maken en dat er nog enig licht komt tussen de luiken en de geleiders. Dat dit aan de constructie ligt is duidelijk maar waren hiervan graag van te voren op gewezen. Binnenkort gaan wij met het volste vertrouwen toch samen met VOKU  naar ons laatste project kijken.... .de voordeur.

Gepubliceerd op 31 March at 05:35

susanne

Op 17 december 2019 is er bij ons een achterpui met twee opslaande deuren geplaatst. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij erg tevreden zijn over hoe het geplaatst is, de afwerking en de nette manier van werken door de twee montagemedewerkers. Om eerlijk te zijn zijn we niets anders gewend van dit bedrijf, vroeger Rijpkema en nu Voku. We zijn al lang klant van hun. We willen Marcel bedanken voor de begeleiding en het resultaat. Mvrgr. Humphrey en Jolanda

Gepubliceerd op 23 December at 01:41

susanne

VOKU heeft bij ons kunststof ramen van WERU en een hefschuifpui van Schmidt geplaatst. We kregen een duidelijke offerte, en alle afspraken werden keurig nagekomen. De monteurs Kees Willem Mike Frank Twan en Roy zijn prima vakmensen, en hebben de kozijnen en pui netjes geplaatst en afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden over VOKU, en komen zeker terug.

Gepubliceerd op 23 December at 01:41

susanne

De monteurs van VOKU hebben bij ons kunststof kozijnen van WERU en een hefschuifpui van Schmidt geplaatst. De monteurs Kees,Willem,Mike,Frank,Roy en Twan zijn uitstekende vakmensen. Alle afgesproken werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook in de showroom werden wij goed geadviseerd door Rob. Wij kunnen VOKU zeker aanbevelen. Degelijk vakwerk en advies.

Gepubliceerd op 23 December at 01:41

susanne

In 2 dagen hebben Martin, Marcel en Bas bij ons een dubbele schuifpui geplaatst. Inkoop, logistiek en showroom. allemaal belangrijk maar uiteindelijk bepalen de montage specialisten de tevredenheid van de klant. Ergo de uitvoering daar komt het op aan, Marcel, Martin en Bas jullie hebben een uitstekende job gedaan. Wij zijn bijzonder tevreden, bedankt, wij gaan jullie zeker aanbevelen.

Gepubliceerd op 23 December at 01:28

susanne

Graag wil ik hier mijn mening geven over de werkzaamheden die VOKU bij ons heeft uitgevoerd. Onze serre(aanbouw) was na 25 jaar sterk aan vernieuwing toe. Vooral het dak (was polycarbonaat) voorzien van hR glas en het vervangen van de binnenmuur was de grootste uitdaging. We wilden geen tocht of vocht meer en scheuringen. Vanaf het eerste moment dat ik in contact ben gekomen met VOKU zijn de afspraken en werkzaamheden super verzorgt. Alles onder een dak van en uitgevoerd binnen 1 bedrijf blijft voor mij de oplossing. Alle afspraken en het melden van start en finish van het project zijn super uitgevoerd. Met dank aan Ron in het logistieke gedeeld maar vooral Rene en Robin zijn werknemers van de oude stempel. niets teveel schoon en netjes gewerkt. Echt waar wij zijn in Vleuten super enthousiast over onze nieuwe aanbouw en danken daarvoorVOKU. Fijne ervaring maar vooral betrouwbaar in deze tijd. Bert en Alma Bouwer

Gepubliceerd op 23 December at 01:28

susanne

Recent is bij ons een Schmidt schuifpui en een weru kozijn geplaatst. De montagespecialisten hebben een prima job gedaan. Inkoop, logistiek en de showroom, allemaal belangrijk. Maar de ultieme klanttevredenheid volgt wanneer de plaatsing goed is verlopen. Martin, Marcel en Bas bedankt voor jullie inzet en vakmanschap. Voku een bedrijf waar alle schakels hun werk goed doen.

Gepubliceerd op 23 December at 01:26

susanne

Wij zijn voor de tweede maal heel tevreden met Voku. Eerst een paar jaar geleden een mooie pui geplaatst, in 1 dag. Nog steeds zijn we daar heel blij mee. En vrijdag jongstleden twee kunstof raamkozijnen geplaatst. Snel geplaatst, keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd. Wij zijn wederom heel blij met jullie!

Gepubliceerd op 20 June at 10:03

susanne

12-2-2019 VOKU team We zijn zeer tevreden over het advies wat we vooraf gekregen hebben, de duidelijke offerte en de geplande levertijd werd ook werkelijkheid. Afgelopen dinsdag 3 nieuwe kunststof kozijnen van het merk WERU geplaatst door de medewerkers Frank, Mike en Willem. Vakkundige medewerkers, die prima werk geleverd hebben. De kozijnen in de kleur staalblauw zien er fantastisch uit en het resultaat is zeer geslaagd. Tevens wilde ik graag een kleine aanpassing en die kon probleemloos gehonoreerd worden door het plaatsen van een strip boven het keukenkozijn waardoor het geheel er nog een stuk mooier uitzag. Prima meegedacht zou ik zeggen. Alles werd na afloop ook keurig opgeruimd en dat was ook heel prettig. We durven dus VOKU bij iedereen aan te bevelen.

Gepubliceerd op 20 June at 10:03

susanne

Bedankt, alle medewerkers van Voku, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe dakkapellen, dankzij de vakkundige plaatsing ziet het er heel mooi uit, de mensen die het geplaatst hebben zijn heel netjes en gezellig, Top mannen!

Gepubliceerd op 20 June at 10:02

susanne

beste Voku, al 2 keer heb ik bij jullie verscheidene zaken besteld en alles is super verlopen. zowel met de service voor de bevestiging als tot het monteren van het laatste deel van een kozijn of deur. Jullie monteurs zijn zeer professioneel en zeer vriendelijk. ook in de showroom is de service zeer hoog. inmiddels alweer een nieuwe bestelling geplaatst. het heeft geen zin om bij een concurrent te kijken... jullie zijn gewoon goed in alle facetten!

Gepubliceerd op 20 June at 10:02

susanne

wij zijn op 8 feb voorzien van prachtige kunststof kozijnen, vorig jaar in de showroom geweest ,en super geholpen ,prettig gesprek gehad en goed advies. onlangs het hele kozijn plan geplaatst, heren monteurs super gedaan VAKWERK!! al met al van begin tot eind een dikke 10!!!

Gepubliceerd op 20 June at 10:02

susanne

Elektrisch rolgordijn laten plaatsen op 7 meter hoogte. Rene de medewerker die de klus bij ons heeft geklaard was echt super. Is opzoek naar oplossing gegaan toen bleek dat het niet werkte. Uiteindelijk draadbreuk gevonden en het opgelost. Hartstikke tevreden met geleverde product en nog meer met de service.

Gepubliceerd op 20 June at 10:02

susanne

Op 17-1-0218 Waren de monteurs al vroeg aanwezig 7.30 uur om 2 nieuwe dakvensters te monteren. Ondanks het slechte weer tussen de regenbuien door was het droog gingen de mannen aan het werk binnen werd alles netjes afgedekt om het stof en regen tegen te houden. Radio aan daar gingen de mannen niet zuren wat een slecht weer om te werken Nee gewoon knallen om de klus netjes en snel af te maken ze hadden nog net tijd voor een kop koffie. Na veel breek en montage werk zaten de dakvensters in de namiddag mooi gemonteerd op zijn plaats, de oude ramen en afval werden netjes mee genomen en alles zag er weer schoon uit. Voku Bedankt voor het mooie werk de dakvensters geven veel meer licht in huis , wij zijn er erg blij mee. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aan bevelen Top mannen ga zo door.. Gr Jan

Gepubliceerd op 20 June at 09:57

susanne

Beste Voku medewerker, Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds erg tevreden met mijn kunststof kozijnen op de 1e etage. Na bijna 14 jaar zien ze er nog perfect uit en werkt alles nog net zo goed als 14 jaar geleden. Oftewel een Zeer tevreden klant. Binnenkort kom ik weer langs voor nieuwe partij t.b.v. een nieuwe verbouwingsfase aan ons huis. Tot dan/ tot ziens!

Gepubliceerd op 08 April at 02:15

susanne

Novaferm garagedeur geplaatst in juli 2018. Goed contact met kantoor, professioneel geplaatst door servicegerichte en aardige monteurs. Als extra service potje verf achtergelaten voor bijwerken deur. Zeer blij met de nieuwe deur!

Gepubliceerd op 25 September at 02:04

admin

Afgelopen week mooie pui geplaatst, netjes gewerkt en keurig afgewerkt. Het resultaat is zelfs nog mooier dan wij hadden bedacht van te voren. Bevelen Voku zeker aan voor uw verbouwing!

Gepubliceerd op 25 September at 02:03

M.Schohaus

Goede service, staan meteen klaar als er iets is, plisséhor is helemaal geweldig, vooral handig met de hond als die er doorheen gelopen is kan je hem zo weer terug doen.

Gepubliceerd op 05 September at 10:49

Peter de Kruif

Na in 2008 beneden een schuifpui te hebben laten plaatsen, en in 2015 de 1e verdieping rondom kunststofkozijnen, hebben we met de verbouwing van onze badkamer ook het kozijn laten vervangen voor kunststof.
Al de werkzaamheden zijn perfect en vakkundig uitgevoerd.
er wordt netjes gewerkt en alles wordt keurig afgewerkt.
Het was niet eens noodzakelijk de muren opnieuw te behangen of stucen, alle lof.
Ook als er iets niet helemaal naar wens is, wordt het binnen de afzienbare tijd afgehandeld.
Voor de volgende klus kom ik zeker terug bij Voku

Gepubliceerd op 03 April at 11:21

L. Limpens

Wij zijn buitengewoon tevreden over de VOKU dienstverlening. De mensen doen werkelijk hun uiterste best om je te helpen en werken heel netjes en precies. Bedankt!

Gepubliceerd op 28 January at 03:56

Paul Bosman

Onze veertig jaar oude woning was duidelijk aan nieuwe kozijnen en deuren toe. We besloten lokaal te gaan shoppen en kwamen op basis van een eerdere ervaring terecht bij Voku. Na een tweetal gesprekken met Marcel maakten we een vergelijking met een tweetal andere bedrijven en besloten met Voku in zee te gaan. In de showroom in Mijdrecht en in Amstelveen kregen we een prima idee wat we uiteindelijk wilden. Een duidelijke offerte met tekeningen maakte het plaatje compleet. In totaal duurden de werkzaamheden 7 werkdagen. Drie slaapkamers, een badkamer, voor en achter pui, een pui aan de zijkant van het huis en een nieuwe voordeur met zijvlak. Het resultaat is schitterend. De afwerking binnen en buiten is subliem. Het uitvoerend personeel is beschaafd,denkt mee en verdient een pluim.

Gepubliceerd op 18 January at 12:09

R v schaaik

23 november balkon pui/kozijn laten plaatsen, ondanks de harde wind, ff mannetje erbij gehaald, en de klus afgerond, erg netjes gewerkt, en keurig afgeleverd, zal zeker VOKU aanraden als er naar gevraagd wordt, heren bedankt voor de gedane zaken.

Gepubliceerd op 24 November at 06:29

J.W.Slooff

Door VOKU vorige week een garagedeur geleverd en geinstalleerd. Alles keurig op tijd volgens afspraak. Prima service!

Gepubliceerd op 31 October at 08:56

H. Heijkoop

Deze week zijn de mannen van VOKU, Frank, Kees, Wilfried,Marcel en Roy, 3 dagen bezig geweest om bij ons 2 dakkapellen te renoveren. De eerste dag, bloedheet. Ze hadden het zwaar. De laatste dag, veel regen. Weer zwaar. Zelfs een tent opgezet op droog te kunnen zagen.
Het resultaat is top. Geen schilderwerk hoog op het dak meer. Ramen zemen nu makkelijk met de ramen naar binnen open.
Dank aan Marcel Rijpkema, die ons hielp met de opzet en aan gaf dat alle ramen in de dakkapellen nu open kunnen.

Gepubliceerd op 13 July at 05:59

Roeland van Delzen

We hebben een veranda en een nieuwe schuifpui en keukendeur laten plaatsen door Voku. Super kwaliteit. Alles klopte. Van offerte tot inmeten door Michiel tot de montage door de drie Voku professionals. Zeer goed ingespeeld team. Humor en toch lekker doorpakken. En oog voor details in de afwerking zoals netjes afkitten, mooie afdeklatjes en ook de rommel opruimen tijdens het werk. Erg prettig en dit zie je alleen bij de beste bedrijven zoals Voku. Het resultaat is boven verwachting. Voku is de Ferrari onder de veranda's.

Gepubliceerd op 22 May at 08:58

Henk Onclin

Nieuw dakkapel en kozijnen geplaatst. We hadden twee super monteurs Martin en Bart. Alles is even mooi zowel het materiaal als arbeid. We zijn heel tevreden en geven de firma Voku een dikke tien.

Gepubliceerd op 04 April at 02:25

Helena Soester

Wij zijn bijzonder blij met onze overkapping van de patio. Het ziet er prachtig uit. De dakramen kunnen open en er zitten horren voor, precies zoals wij dat gewenst hebben. De mannen van Voku waren zeer vakkundig en prettig om in huis te hebben. Ze hebben (bijna) geen rommel gemaakt. Alles is schoon opgeleverd, wij zijn helemaal tevreden en wij kunnen iedereen aanraden om bij Voku de opdracht te plaatsen.

Gepubliceerd op 26 March at 10:26

Fam.van Beek

Eind januari zijn Roy en Willem bij ons geweest en hebben aan de achterzijde van ons huis kozijnen geplaatst. Zij waren een hecht team en hebben in de ijskou (brrr!!!!) staan werken. Na afloop zagen de kozijnen er prachtig uit. Dank jullie wel.
Groetjes van Fam. van Beek, Amsterdam.

Gepubliceerd op 13 February at 10:23

H van den Berg

We zijn uiterst tevreden over het werk aan onze dakkapel,
bij namen Frank, Willem, en Roy verdienen een groot compliment!!
Marcel Rijpkema neem ik ook even mee. Er zit nog meer werk aan vast, ons dakraam is ook aan vervanging toe. Vrienden zal ik jullie ook warm aanbevelen. Groet Henk

Gepubliceerd op 13 January at 04:45

Toos Gijtenbeek

8 december 2016 Kozijnen vervangen op 1e verdieping door kunststof kozijnen. Zeer tevreden. Netjes gewerkt, prima afwerking, ziet er goed uit. En alles netjes achtergelaten

Gepubliceerd op 19 December at 09:25

fridus bierings

voor onze vakantiewoning direct aan de boulevard in zandvoort nieuwe kozijnen en deuren besteld.
prima afspraken gemaakt met fa. Voku.
Extra moeilijk omdat alles op afstand te regelen.
Werkzaamheden uitgevoerd op 14 en 15 november j.l.
Prima werkteam met gedegen kennis van Voku heeft deze werkzaamheden uitgevoerd. Snel en korrekt.
Resultaat mag er zijn!

Gepubliceerd op 17 November at 04:19

henk en agnes wolf

maandag 10 en dinsdag 11 oktober 2 mannen van de voku over de vloer gehad. 2 slaapkamer ramen vervangen en de dakgoten bekleed voor en achter. nu helemaal rondom in de kunststof.... en gelukkig geen schilderwerk meer..... ontzettend fijn.. goeie service en top kwaliteit geleverd. hartelijk dank

Gepubliceerd op 16 October at 11:37

Pim de Bruin

Mannen hebben perfect werk afgeleverd, keurig op tijd en werken netjes. Zeer tevreden met Voku. 1 puntje denk ik, zou wel handig zijn met plaatsen Veranda dat er een professionele stratenmaker kan komen wanneer er een stuk terras weggehaald moet worden. Het is altijd een crime de straat weer netjes te krijgen, en die doen dat perfect. Maar ben zeer tevreden over de mannen toppie.

Gepubliceerd op 22 September at 06:59

Mike & Monique…

Even een berichtje voor dit geweldige bedrijf .

Met deze mensen zijn afspraken afspraken top.
Leuke tijd gehad met het team wat bij ons was 4 dagen lang ,
John Bart en Martin super gedaan mannen vond heel gezellig dat jullie er waren.
Vakwerk afgeleverd jullie alle 3.

En ook vandaag Frank met de nw cilinder voor het slot en raam wat niet goed was .Op tijd en volgens afspraak alles geregeld.

Nogmaals bedankt geniet van jullie bouwvak vakantie .

Mike & Monique Thoonsen

Gepubliceerd op 22 July at 02:42

Ruud van den Broeck

Een aantal jaren geleden hebben we ons hele huis via Voku in de kunststof laten zetten, met in de kozijnen bijpassende horren.
Nu waren er 2 klemmetjes van de horren afgebroken,en na zoveel jaar is de service nog steeds top!!
Bedankt voor de snelle levering, we blijven zo weer mug-vrij!

Gepubliceerd op 20 July at 05:39

Fam. Oosterlaak

3 dakkapellen (2 voor en 1 achter) tot volle tevredenheid laten plaatsen. De inbouwmonteurs René, Martin en Bart hebben vakkundig werk geleverd, meegedacht en goede adviezen gegeven. Het project is keurig schoon opgeleverd. Ook de hijskraanmachinist Mark van van Schie is een aanwinst voor het inbouwteam van VOKU. We zijn ook blij met de materiaal- en kleuradviezen van Marcel.

Gepubliceerd op 19 July at 03:13

F. Kooijman

We hebben een prachtige serre,die ook bij mooi weer open kan.
Het was echt maatwerk,
Voku dacht goed mee,en we werden vriendelijk geholpen.
We zijn erg blij met het resultaat,en genieten er elke dag van!!
Een pluim voor de mannen, en de afwerking.

Gepubliceerd op 16 July at 03:41

Sybren de Hartog

Afgelopen 26 en 27 mei hebben de specialisten van Voku 3 ramen bij ons vervangen. 1 van de ramen was een rond raam. Leek mij een grote uitdaging, maar alles boven verwachting: binnen geplande tijd, hoge kwaliteit afwerking en ook voor een mooie concurrerende prijs!
Nu sparen voor een dakkapel van Voku.

Gepubliceerd op 14 June at 11:58

fam.van Beek

Op 14 maart hebben de mannen Bart en Martin bij ons twee kunststofkozijnen geplaatst. Wij zijn over hun werkzaamheden, klantvriendelijkheid en netheid zeer tevreden. De kozijnen zien er prachtig uit en zijn perfect afgewerkt.Na afloop hebben de mannen alles keurig schoongemaakt!Onze complimenten hiervoor!
Groetjes van fam.van Beek.

Gepubliceerd op 21 March at 11:27

Marcel van Donselaar

Wij hebben de mannen Rene (de Ervaren man), Martin (de Denker) en Berjo (ik ben alleen voor het binnenwerk!) 13 dagen over de vloer gehad om ons huis te renoveren. In deze 13 dagen hebben deze mannen 6 puien compleet vervangen met kunststof. Het is een schitterend en perfect passend geheel geworden, zowel binnen als buiten.

De mannen hebben werkelijk heel goed werk geleverd, elke avond schoon de werkplek achter gelaten en elke dag (vanaf dag 1) dezelfde hoogwaardige service verleent. Wij hebben de mannen met heel veel plezier over de vloer gehad. Geen moeite is en was teveel. Gelukkig werden de zaken ook met veel humor opgepakt en opgelost.

Het was voor ons een leuke uitdaging om deze mannen elke schaft te verassen met een andere (hopelijk heerlijke) maaltijd. Het is ons 12 x gelukt!

Ook onze complimenten voor Marcel R. (Sales) welke precies geleverd heeft wat wij in gedachten hadden. Waar wij als klant niet aan dachten had hij al voor ons bedacht.

Al met al zijn jullie een bedrijf welke ik met plezier en overtuiging van harte kan en mag aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil opknappen....

Onze dank, medewerkers van VOKU !!!

Gepubliceerd op 15 March at 09:13

Han Kruyswijk

Hoewel het een kleine opdracht was (vervanging van een kozijn van een schuur) verliep alles prima, van concurrerende offerte tot oplevering. Vooral de 'technicus' die het kozijn plaatste, oogstte lof door zijn doortastende manier van doen. Dat viel niet alleen mij, maar ook mijn buurvrouw op.
Ja, Voku was (en is natuurlijk) een goede keuze.

Gepubliceerd op 09 February at 06:29

G.J.Smith

Enige jaren geleden hebben we aan de achterzijde dubbel glas + openslaande deuren laten plaatsen alsmede een nieuwe dakkapel. De uitvoering gedaan door deskundig en vriendelijk personeel van Voku. Medio november 2015 hebben wij het vervolg ingezet door het laten plaatsen van nieuwe raamkozijnen + dubbelglas aan de voorzijde. Het was, gezien eerdere ervaringen met Voku, geen item voor ons om elders offerte te vragen. Er werd een heel nette prijs berekend én de werkzaamheden zijn, evenals vorige keer perfect uitgevoerd!!
In één woord : vakmanschap!!

Gepubliceerd op 09 December at 10:58

c molleman

Al weer dik 6 jaar geleden overkapping laten plaatsen door Voku, even langs gegaan voor prijsberekening voor het evt. dichtmaken met glazen schuifpanelen, goed geholpen gaf aan dat div. kopstukjes van de vloervlonder stuk waren kreeg er wel 20 stuks gratis mee Top service!!
Nog even verder sparen voor de glazen panelen . Voku bedankt

Gepubliceerd op 03 December at 01:59

Pim van t Pad Bosch

In november hebben wij alle ramen en balkondeur laten vervangen in ons appartement. Alles is naar wens verlopen. Houden zich prima aan de afspraak. Ook kleine extra dingen worden meteen gedaan. Zelfs een oude loodzware radiator werd afgevoerd. De schuifpui in de slaapkamer is absolute top. Nu alleen nog de hordeuren. Ons appartement heeft zeker een hoger woongenot gekregen. Kortom, de VOKU kunnen wij aanbevelen. Prima vaklui.

Gepubliceerd op 28 November at 12:11

Jan Uittenbogaard

Graag wil ik aan de reeks van positieve reakties de onze toevoegen. Vanaf het tekenen van de opdracht voor plaatsing van
de terrasoverkapping tot en met de laatste werkzaamheden is het projekt geheel volgens planning en heel vakkundig gerealiseerd. Perfekt begeleid door Ron Wielenga en collegae. Absoluut vakwerk. We zijn dus erg tevreden en zullen fa. Voku zeker aanbevelen wanneer dat van pas komt.

Gepubliceerd op 22 November at 04:44

Fam. Uithol

Van 19 t/m 23 oktober 2015 heeft VOKU aan ons huis gewerkt. Alle ramen en deuren werden vervangen, alsmede de planken van ons balkon, waar glasplaten en keraliet voor in de plaats kwamen. Het geheel oogt bijzonder fraai en modern, de vakkundigheid van de medewerkers van VOKU is groot. Daarnaast werken ze netjes en ruimen alles steeds op, denken mee en zijn bijzonder vriendelijk! Het was niet de eerste keer dat VOKU aan ons huis heeft gewerkt en de ervaring was wederom zeer positief! Aan te raden als u een dergelijk stap overweegt!

Gepubliceerd op 27 October at 05:33

petra elings-bol

van 30 augustus tot 11 september is Voku en zijn team bij ons bezig geweest om een lichtstraat in een bestaande uitbouw te monteren.
het was een hele klus, maar het is prachtig geworden.
Ik kan iedereen Voku van harte aan bevelen. Het is een zeer vakkundig bedrijf dat vanaf de eerste afspraak tot de oplevering zijn afspraken keurig nakomt.
Er werd efficient en netjes gewerkt door de medewerkers.
Ze waren er elke dag keurig op tijd,dachten mee, werkten netjes en vakkundig.Ik kan het iedereen aan raden.En niet onbelangrijk, ook nog eens zeer betaalbaar.
vooral een dikke pluim voor Ron de opzichter en Bas, echt een top gozer, verstand van zaken, harde werker, en ook nog eens heel sympathiek. Jij verdient opslag!
Kortom dit bedrijf is aan iedereen aan te raden.

Gepubliceerd op 26 September at 11:14

Arthur Dijkhuizen

Al 5 jaar zeer tevreden over de kunststof kozijnen van Voku. Maar ja dan ontdek je dat de kunststof clipjes van de horren door de zon (of UV) afbreken. De bouwmarkt levert dat niet, dus even langs de Voku. En ze gewoon als service meegekregen. Top!!!

Gepubliceerd op 21 September at 06:58

Fam. de Jong

Kozijnen vervangen op zolder en 1e verdieping en twee tuimelramen. Zeer tevreden. Netjes gewerkt, prima afwerking, ziet er goed uit en alles werkt prima. Rolluiken op de ramen zijn heerlijk. Als nalevering nog even horren aangebracht, maar ook dat is helemaal goed geregeld.
Komen zeker terug voor andere kozijnen.

Gepubliceerd op 11 August at 02:07

Fam. Van Gerwen

Vanaf het eerste contact met Marcel, Vincent en Ron is alles volgens afspraak en in overleg gegaan. Dimitri en Bas zijn diverse weken bij ons aan het werk geweest. Alles is netjes en professioneel uitgevoerd en de beide heren werken keurig! Wij zijn heel erg blij dat we de keuze voor Voku hebben gemaakt om de werkzaamheden uit te laten voeren. Heel hartelijk dank voor de prachtige opbouw en onze mooie dakkapel. Met vriendelijke groet, Hans en Desiree

Gepubliceerd op 22 July at 04:30

Fam.Veerhuis

Afgelopen week heeft VOKU 2 kunststof kozijnen geplaatst. Van aanvraag tot de afwerking, keurig en correct verzorgd.
Hartelijk dank!

Gepubliceerd op 19 July at 02:47

Iris & Han Bon…

Bij ons heeft aan alle kanten de wet van Murphy meegespeeld, maar alles is uiteindelijk keurig opgelost en iedereen bleef even vriendelijk als bij de eerste kennismaking. Dat hebben we ook weleens anders meegemaakt. Wij blijven dus zeker klant bij Voku.

Gepubliceerd op 17 July at 02:17

Fam. van Hout

Mede namens mijn vrouw wil ik graag de VOKU-equipe van Willem met zijn mannen (Kees, Marcel en Axel) bedanken voor de aangename manier waarop wij samen deze werkzame week zijn doorgekomen. We hebben er erg tegenop gezien maar door jullie vakmanschap is alles behoorlijk meegevallen. Dank mannen voor een vakkundig stuk werk. Wij zijn er blij mee.

Gepubliceerd op 29 June at 04:25

g schutte

wat een geweldige firma afspraken stipt nagekomen uiterst vriendelijk en zeer vakkundige behulpzame medewerkers zij maken Voku en ik zal hun bij iedereen aanraden nochmaals mijn hartelijke dank met groet Gijs Schutte

Gepubliceerd op 29 June at 01:17

Smink

op 26 mei 2015 kunststof deur geplaatst door Marcel. Zijn hier heel tevreden over. Keurig gemonteerd en oude deur mee retour genomen. Zijn ook in de showroom prima geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen zonder opdringerig te zijn.

Gepubliceerd op 30 May at 09:25

Marina Jongerling

We zijn heel blij met de geplaatste ramen en deuren. Wat een vakmensen die het geplaatst hebben. Snel en netjes. De tweede dag waren ze zelfs met 6 man tegelijk aan het werk..... zelfs toen liep alles nog gestructureerd. Niemand liep elkaar voor de voeten. Jongens bedankt!

Gepubliceerd op 21 May at 02:17

Melanie Oudekerk

Bedankt voor de snelle service! 1 dag voor onze vakantie ging het slot van onze schuif pui kapot. Dezelfde middag kwam er nog iemand langs en kon het gemaakt worden. Wij konden de volgende dag met een gerust hart op vakantie.

Gepubliceerd op 18 May at 01:36

Gerard Ros

Complimenten voor de uitgevoerde werkzaamheden. De mannen hebben keurig werk afgeleverd. We zijn er erg blij mee.

Gepubliceerd op 05 May at 10:23

F.Rommens

Maandag gebeld voor nieuwe klemmetjes voor de inzethorren, dinsdag in de brievenbus. Hartelijk dank voor de snelle gratis service!

Gepubliceerd op 22 April at 10:58

Fam. Spanjaard

Mannen petje af voor de plaatsing van onze nieuwe kozijnen! Zelfs met vijf man sterk waren die twee hr+++ruiten van 140 kg niet echt een eitje. Het ziet er super strak uit en de kamer voelt nu al een stuk behaaglijker. Zeer tevreden zoals beloofd.

Gepubliceerd op 16 April at 10:36

Femke van Wiltenburg

Vorige week zijn er in mijn appartement rondom kozijnen en 3 dubbeldik glas ingezet > ik ben er superblij mee!!
Het is nu zo goed geisoleerd qua geluid dat ik eindelijk eens echt kan uitslapen!! Ik verheug mij tevens op een volgende komende koude winter > mijn stookkosten zullen nihil zijn:-)
Marcel en Willem, jullie hebben fantastisch gewerkt - echt keurig! En jullie weten het: altijd welkom voor een kop koffie:-) SUPERBEDANKT!!

Gepubliceerd op 14 April at 12:59

M. Keuter

Op 10 april 2015 hebben wij nieuwe kozijnen laten plaatsen door Rene, Dominique en Berjo. Een goed team, hard gewerkt en een heel goed resultaat. We zijn zeer tevreden. Bedankt!!!

Martin&Hannalie Keuter

Gepubliceerd op 11 April at 12:21

Fam. Havekes

Vorige week is de nieuwe uitbouw opgeleverd. Het hele traject van kennismaking tot oplevering is zeer aangenaam verlopen.
Het is bijzonder prettig te zien dat er vakmensen werken die het ook belangrijk vinden dat alles continue netjes en opgeruimd is. En afspraken worden ook gewoon nagekomen.
Bas, Dimitri en Ron, waanzinnig bedankt voor jullie inzet en werk.

Gepubliceerd op 08 April at 07:16

A.L. de Vries

Afgelopen week windschermen geplaatst, uiterst tevreden alles uitgevoerd zoals beloofd, Bas en Dimitri prima werk geleverd
Nogmaals bedankt hiervoor.

Gepubliceerd op 13 March at 04:39

Veenstra

Vorige week 2 schuifpuien en zonneschermen laten monteren. De werknemers hebben echt keurig gewerkt. Alles perfect gemonteerd, binnen prachtig afgetimmerd en echt vakwerk geleverd. Alles snel en goed gegaan en tevreden over de kwaliteit. Ik kan Voku zeker aanbevelen.

Gepubliceerd op 11 March at 01:04

P.j.van den Broek

Dinsdag 10 febr en woensdag 11 febr. j.l. Zijn bij ons een nieuwe voordeur met kozijn een nieuwe schuurdeur met kozijn en twee openslaande tuindeuren met kozijn geplaatst. Alles werd voor het begin nog eens gecontroleerd op maatvoering en in een dag waren de eerste twee geplaatst en kon alles keurig op slot . De tweede dag de tuindeuren. Moeilijkheden waren er niet en voor kleine probleempjes was altijd een goede aanpassing. Complimenten Voku en plaatsers. Hartelijk dank voor het mooie werk

Gepubliceerd op 17 February at 09:41

J.Zantingh

Bij ons is dinsdag 10 februari balkonbeglazing geplaatst door Voku.
Vanaf dat we in de showroom zijn geweest,tot het plaatsen,zijn we keurig netjes behandeld. De mannen die het kwamen plaatsen zijn profesioneel en werken goed. Ook het nabellen vonden wij netjes. Kortom
Wat ons betreft is Voku een aanrader.

Gepubliceerd op 12 February at 03:36

E.H.Dercksen

Op 14-01-2015 twee kozijnen met dubbelglas gemonteerd aan voorzijde huis. Prima werk verricht door René en Benjo in de "bloedkoude", schoon opgeleverd (we hoefde nauwelijks iets op te ruimen. Uitstekende vakmensen.

Gepubliceerd op 12 February at 11:44

Henk Boelhouwer

Aan medewerkers VOKU / Fam . Aalst-Voortjes Vr dank voor goed geslaagde installeren schuifpui achterzijde op de Briljant 22 , we zijn tevreden . Goede kerst en een goed 2015 gewenst , Fam . Boelhouwer

Gepubliceerd op 12 February at 11:43

Christa

Afgelopen week heeft Voku een grote kunststof schuifpui van 5 meter en vijf losse ramen bij ons geplaatst. Wat een licht huis hebben we nu! Het team heeft zeer vakkundig en netjes gewerkt en wij zijn heel blij met het resultaat!

Gepubliceerd op 12 February at 11:42

Kees Hoogervorst

Ik heb een kozijn besteld en zelf geplaatst. Het ziet er heel mooi uit. Perfecte levering materiaal. Bedankt.

Gepubliceerd op 12 February at 11:41

Tibor van Nie

Dit jaar in mei een dakkapel laten plaatsen door Voku in Mijdrecht.
In een woord geweldig, vanaf het eerste gesprek in de showroom tot en met het opleveren.
Netjes werken en communicatie op hoog niveau.
Wij raden iedereen die op zoek is naar een dakkapel aan om bij dit bedrijf eens binnen te stappen.
Super service en een heel mooi product.
Bedankt!!
Fam. van Nie
Mijdrecht

Gepubliceerd op 11 November at 07:22

A.M. Martin

De laatste vensters en deur zijn nu ook vervangen . Prachtig werk afgelevert vanaf de aanvraag tot de afwerking.
Mochten we ooit verhuizen en weer voor kunstof kiezen dan wordt het zeker VOKU

Gepubliceerd op 15 September at 04:59

Nellie van Rijn

Binnen een week alle 13 ramen en deuren vervangen en het resultaat is geweldig. Mooi afgewerkt en geplaatst door vakkundige en aardige mensen. Wij zijn er heel blij mee en zouden zo weer voor Voku kiezen.

Gepubliceerd op 01 September at 01:49

J.v.d.LINDEN

Verkoopgesprek en voorlichting + opmeting voor schuifpui alsmede aflevering en plaatsing prima.
Vakwerk !

Gepubliceerd op 09 July at 02:14

g.j.petersen

Hulde. Een simpele vraag aangaande klemmen voor een inzet hor, geen gezeur van 'heeft u ze hier gekocht', maar gelijk een reactie van voku.
We hebben ze in huis en we verstureb ze vandaag nog.......GRATIS.
Dit noem ik nu service, wat ik ook zeker ga delen met anderen....Hulde.

Gepubliceerd op 11 June at 11:24

V.V.E wickelhof II

Trappenhuis a/d buitenzijde weer als nieuw. Het was even zoeken naar een timmerman zonder hoogte vrees, maar ook die was bij VOKU voorradig. Dank namens bestuur VVE.

Gepubliceerd op 06 June at 04:20

W. Franken

Met een goede afstemming en een prima service zijn wij weer 6 prachtige deurluifels van hoge kwaliteit rijker in onze straat. Voku bedankt!

Gepubliceerd op 19 May at 10:51

Werkhoven

Voor de tweede maal door VOKU, Weru kozijnen & voordeur laten plaatsen, wederom naar alle tevredenheid. Nogmaals dank hiervoor aan VOKU.

Gepubliceerd op 28 April at 06:22

G.L.van Druten

Vanaf het eerste kontakt in Mijdrecht, het inmeten de offerte en het plaatsen van de kozijnen en de voordeur is het geheel vlekkeloos verlopen, het montage personeel zijn ook vakmensen.

Gepubliceerd op 12 April at 02:26

Tjeerd Vrind

Het gehele traject van offerte tot plaatsing en nazorg is uitstekend verlopen, ook de interne communicatie is goed voor elkaar. Prima en vakkundig personeel.

Gepubliceerd op 04 February at 08:15

Fam. Kreeftenberg

Onlangs zijn bij ons diverse kozijnen en de achterdeur vervangen door kunststof.
De monteurs werken heel netjes, al het afval wordt meegenomen en ze geven goed advies.
Wij zijn heel tevreden over de service en werkwijze van Voku!

Gepubliceerd op 31 January at 02:47

Marjan en Juan

Kortgeleden zijn bij ons op de eerste verdieping van ons huis alle kozijnen vervangen. We zijn zeer tevreden! Vanaf de eerste ontvangst in de showroom in Amstelveen tot en met het plaatsen van de kozijnen! Het is mooi geworden!!

Gepubliceerd op 09 December at 02:05

henk en yvonne annes

Gepubliceerd op 09 September at 07:13

R.Laban

Voku gaf een goed buitengewoon advies voor de nieuwe inrichting en vervanging van mijn kozijnen en deuren. Het contact verliep erg prettig en er werd echt tijd voor genomen, alle afspraken werden stipt na gekomen. De plaatsing op 10 hoog verliep erg voorspoedig en professioneel en het resultaat is geweldig. Hartelijk dank!!!

Gepubliceerd op 18 July at 08:37

van Zuijlen

Wij hebben reeds sedert 1980 en 1995 ervaring met Weru producten. Dit naar volle tevredenheid. Wel is waar zijn deze beide levering door een ander bedrijf verricht. Tussen het afsluiten van een nieuw contract en de uitvoering hiervan is dit bedrijf failliet gegaan. Gelukkig hadden wij niets aanbetaald, maar wat nu? Door aanbeveling kwamen wij nu terecht bij de Firma VOKU uit Mijndrecht. In de showroom werden wij zeer prettig ontvangen en besloten na een paar dagen overleg het nog lopende contract door de Firma VOKU te laten uitvoeren. Deze opdracht is door de Firma VOKU uitermate correct uitgevoerd. Ondanks de pech, die de mensen hadden met dat de grote ruit tijdens de verwijdering aan gruzelementen ging. Alles is door hen keurig opgeruimd en heel netjes afgeleverd. Wij zijn er zeer blijven tevreden mee. René en Johan bedankt.

Gepubliceerd op 18 July at 05:01

Hagenaars

heb pas geleden nieuwe kozijnen en ramen laten plaatsen , het is keurig geplaats in 1 dag tijd en de overlast was minimaal ( wel even koud met alle ramen er uit ) , alles is keurig opgeruimd en al het oude materiaal is keurig mee genomen

Gepubliceerd op 13 June at 12:32

voku

Geachte ontevreden prospect,

Wij betreuren uw ervaring met ons bedrijf (en deze eerste negatieve vermelding op ons gastenboek sinds 2005) en verzoeken u vriendelijk om via info@Voku.nl contact met ons op te nemen zodat wij na kunnen gaan waar de kink in de kabel heeft gezeten. Vanzelfsprekend zouden  wij er alsnog alles aan willen doen om u onze beste kant van het bedrijf mee te mogen laten maken. Wij hopen dat u ons deze kans nog gunt.

Gepubliceerd op 06 May at 09:08

Ontevreden prospect

Op 23 april showroom te Mijdrecht bezocht. Aldaar afspraak gemaakt om e.e.a. thuis te bekijken voor het uitbrengen van offerte. Op dag en tijdstip is niemand geweest. 29 april gebeld met de vraag waarom men niet verschenen is. Er moet nu nog antwoord gegeven worden! Het is nu 6 mei 2012. Zeer slechte ervaring dus....

Gepubliceerd op 06 May at 03:23

lampink

maart 2013 schuifpui en voordeur laten plaatsen door fa.voku,alles volgens afspraak verlopen en moet zeggen heb nog nooit zulk net ,aardig en vakkundig personeel meegemaakt
alles in 1 dag geplaatst ,alles aangeveegd het leek eind van de dag dan ook of er niets was gebeurd.
ik kan dan ook iedereen fa voku aan bevelen,heb dit wel eens anders gezien op tv programma's.

Gepubliceerd op 20 March at 01:08

Renee Kroeske

Ondanks drukte bij VOKU: probleempje met m'n achterdeur, gebeld en meteen gerepareerd. Dit alles binnen een halfuur/drie kwartier. Dit is nou echte, ouderwetse service. Dank jullie wel, VOKU!

Gepubliceerd op 15 March at 04:38

THM. van Leeuwnen

Afgelopen woensdag en donderdag is bij ons een nieuwe Noveferm garadeur geplaatst door René Posdijk van Voku.
Prima werk afgeleverd, alles is er bij Voku op gericht om de klant tevreden te stellen. Nou dat is echt gelukt, Voku is een aanrader. Ze doen wat ze beloven.

Gepubliceerd op 22 February at 07:08

Fam. van Tol

Onlangs heeft de firma Voku onze garagedeur vervangen en een serre gebouwd. Het is prachtig geworden, we krijgen dan ook veel positieve reacties. Voor de serre moest er bouwtechnisch een en ander aangepast worden aan ons huis, omdat de draagconstructie veranderd moest worden. Alles is met veel vakmanschap gedaan en op een prettige manier. Altijd opruimen, meedenken tijdens de bouw, alles volgens planning die vooraf duidelijk gecommuniceerd wordt. Dit geldt ook voor de onderaannemers. Voku bedankt, we zijn er erg blij mee.

Gepubliceerd op 21 February at 04:23

fam. Snellens

We hebben dit jaar onze voordeur laten vervangen.
Een voordeur is het visitekaartje van je woning en er is veel keus. Driemaal zijn we bij Voku geweest om de modellen te bekijken en om over onze wensen te praten.
Iedere keer heeft men ons gastvrij ontvangen en werd er veel tijd aan ons besteed.
Ook heeft men ons goed advies gegeven.
Resultaat is een voordeur met naastgelegen kozijn wat volledig naar onze wens is.
We krijgen ook veel positieve reacties uit de buurt over de nieuwe voordeur.
Tevens hebben we door Voku onderhoud laten plegen aan de garage. Daarbij viel het me op hoe veilig en netjes er gewerkt wordt:
iedere keer werd de zaagmachine van het stopcontact afgehaald, er werd geveegd, etc. We hebben totaal geen rommel gehad.
Wij wensen alle medewerkers van Voku prettige kerstdagen en een gezond nieuwjaar.

Gepubliceerd op 10 December at 10:54

fam. Honing

Nogmaals onwijs bedankt voor de plissé hordeur. Het is netjes geplaatst en we zijn er heel blij mee!

Gepubliceerd op 05 October at 04:00

Dort

Bedankt voor de leuke samenwerking en goede contacten met het bedrijf. Complimenten voor Ron, Bas & Dimitri, zij hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe overkapping.

Gepubliceerd op 02 October at 10:42

A.J.Bruinsma

Het grote voorraam in de huiskamer vervangen tot uiterste tevredenheid. Prima vaklieden die 100% kwaliteit leverden.
Proviciat VOKU voor deze manier van klantvriendelijkheid.

Gepubliceerd op 18 September at 03:08

Renee Kroeske

Mannen, de taart komt eraan hoor. Bart en Willem hebben weer topwerk verricht en ik ben jullie heel dankbaar. In de toekomst nog twee raampartijen die vervangen moeten worden, voor mij staat ook nu weer vast dat VOKU dat zal uitvoeren. Dank VOKU!

Gepubliceerd op 23 August at 03:03

Hans Leeuwerik

Wij hebben de voordeur en garagedeur laten vervangen door VOKU/WERU. Perfect gedaan, zeer deskundige en meedenkende staff en monteurs. Prima werk verricht.

Gepubliceerd op 20 July at 12:03

jjf.werkhoven

Wij hebben aan de voorzijde van ons huis het dakkapel laten renoveren en een kunststof kozijn laten plaatsen door VOKU/WERU. De werkzaamheden zijn op een perfecte manier uitgevoerd, afspraken zijn nagekomen het personeel is vakkundig, gemotiveerd en niet te beroerd iets extra`s te doen. Wij zijn van plan om nog drie kozijnen te laten vervangen door kunststofkozijnen zullen dit ter zijne tijd zeker door VOKU laten doen. Een zeer tevreden VOKU klant.

Gepubliceerd op 12 July at 07:17

Herman Smalhout

Wij hebben aan de voorzijde een nieuwe entreedeur en achter een nieuwe schuifpui laten maken door VOKU/WERU. De werkzaamheden zijn op een perfecte manier gedaan, vaklieden, niet te beroerd iets extra te doen. Ook kwalitatief zijn de producten top.
EEN ABSOLUTE AANRADER

Gepubliceerd op 19 June at 06:43

Alie en Cor Rijsdijk

Op zoek naar kunstof schroten met houtnerf terecht gekomen bij Voku in Mijdrecht.
Door het enthausiast personeel geheel voorgelicht en uitvoerig uitgelegd hoe het werkt.
Keurig op maat gemaakt en afgeleverd.
Toen zag ik de Weru kozijnen!! ook weer geheel vrijblijvend word er gezegd stuur een foto en de maat dan gaan we daar mee aan de slag.
Een paar dagen later belde Gert-Jan van ik heb 5 keuze's voor u.
We hebben een keuze gemaakt het kozijn is gisteren geplaatst schitterend!!!.
Ons huis is van1912 en het kozijn past er gewoon bij.
Zeer vriendelijke monteurs en vakkundig Frank en Rene bedankt.

Trouwens het zijn allemaal vriendelijke mensen bij Voku je word er als klant behandelt,we hebben net gebeld voor een offerte voor de voordeur ben benieuwd.
Dit bedrijf is een aanrader.

Gepubliceerd op 22 May at 12:13

R. van Valderen

Vorig jaar een nieuw voordeur paneel laten plaatsen en afstellen. Na een mailtje kwam de monteur deze week de deur nogmaals afstellen.
Geweldige service.

Hartelijk dank.

Gepubliceerd op 08 May at 07:46

Fer en Tine

Vorig jaar hadden wij geconstateerd dat ons dakraam vernieuwd moest worden. We dachten om dit met kunststof te doen. Gegoogeld, en dan kom je al snel bij VOKU. In de showroom uitstekend geholpen en we hebben toen besloten de hele bovenverdieping te doen.
Alles heel netjes gemonteerd. Toen ook maar beneden laten doen, compleet met een schuifpui. Ook allemaal heel netjes gedaan. Enkele onvolkomenheden werden over het algemeen snel verholpen. En kiep / draairamen zijn toch wel geweldig!

Gepubliceerd op 06 May at 05:16

Paula

Wij hebben onlangs een serre laten bouwen door voku. Een echte aanrader! We zijn bij diverse aanbieders geweest maar voku stak hier met kop en schouders boven uit. Naast het product en hun technische inzicht sprak hun showroom ons enorm aan, dit gaf ons een welkom & huiselijk gevoel. Nu het af is denken wij nog vaak met heel veel plezier aan het bedrijf met hun leuke medewerkers terug.(het was zelfs een beetje saai toen ze klaar waren)

Gepubliceerd op 26 April at 01:29

Werring Tegelwerken

Wij zijn een onderaannemer van Voku BV. Wij verzorgen het tegelwerk wat voorkomt bij de werkzaamheden bij Voku. Wat ons opvalt is dat Voku een van de weinige opdrachtgevers van ons is waar alle klanten tevreden over zijn. Wat wij als prettig ervaren is dat de planning zorgvuldig is, de omgang met Ron en Hans uitstekend is en wat ook belangrijk is de betaling volgens afspraak. Voku staat als opdrachtgever hoog in het vaandel bij ons. Ze zouden alleen wat meer tegelwerk moeten hebben. Deze mail is zonder medeweten van Voku BV. geplaatst.
m.vr.gr. Jos Werring,

Gepubliceerd op 26 January at 04:06

A.M. Martin

Intussen hebben wij nadat we zeer tevreden waren over de geplaatste ramen en muurbekleding ook de gehele beneden verdieping laten vervangen door nieuwe deuren en ramen. Dit is naar tevredenheid gebeurd. Er waren een paar kleine problemen met een slot en sluiten van de garagedeur maar dit is netjes en snel opgelost. Dank voor de goede service.

Gepubliceerd op 19 January at 09:44

Willem Heijma

Wij hebben zojuist door VOKU de ramen laten vervangen van onze dakkapel door Weru kunststof vensters. Onze ervaringen daarbij waren zeer positief in alle fasen van het project: bij de verkoop ontvingen wij zeer bruikbare adviezen en werden wij zeer vriendelijk geholpen. Bij de plaatsing werd het werk gedaan door 2 vriendelijke en deskundige mensen die het werk rustig en efficiënt uitvoerden en niet al te uitdrukkelijk aanwezig waren en die eveneens bijzondere bruikbare tips gaven. Tenslotte is ook het resultaat bijzonder naar onze tevredenheid. De nette afwerking en de kwaliteit van het product maakt ons erg tevreden met het resultaat.

Gepubliceerd op 11 December at 03:06

Fam. Schoonheim-Bos

Deze zomer hebben wij een dakkapel laten plaatsen en hebben we de slaapkamerramen laten vervangen, dit was nog enkel glas. Binnen 1 dag was ons dak weer wind- en waterdicht en binnen 2 dagen waren de ramen eruit gehaald en geplaatst. Toen wij nog een klein dakraampje wilden werd dit ook snel geregeld. Inmiddels is onze (grote) verbouwing af en hebben wij Voku weer ingeschakeld voor een nieuwe voordeur en voor het vervangen van nog 2 ramen.
Kortom wij zijn zeer tevreden met het werk en de service die Voku levert.

Gepubliceerd op 08 December at 06:52

Fam. Boualla

Wat zijn wij blij dat we met VOKU zaken hebben gedaan. We hebben gekozen voor alumunium kozijnen van WERU en werkelijk ze zijn prachtig.

Vanaf het verkoopproces tot de uiteindelijke oplevering niets anders dan lof voor de mensen van VOKU. We hebben veel verschillende mensen over de vloer gehad gedurende het plaatsen van de alumunium kozijnen, allemaal even professioneel, vriendelijk en netjes. Waren er maar meer van dit soort bedrijven in Nederland dan kon je echt met vertrouwen zaken doen. Een echte aanrader dus tav kwaliteit, prijs en vakmensen.
Ontzettend bedankt names de gehele famillie.

Fam. Boualla

Gepubliceerd op 07 December at 02:35

Bert van den Berg

Ook namens Yvonne en Marja van den Berg -van den Bosch benadruk ik de prettige wijze van kopen bij en het installeren van de fa VOKU. Marcel, Dimitri en Frank hebben op zeer professionele manier zes nieuwe ramen geplaatst.
Het waren eigenlijk twee feestdagen, keurig gewerkt, geen rotzooi en zeer tevreden.
Tot een volgende keer, heel graag!

Gepubliceerd op 14 September at 07:08

Wijtze de Vries

In het begin sceptisch tegenover kunststof maar via een goede kennis toch de stoute schoenen aangetrokken en een offerte aangevraagd. Prijs viel mee en we besloten de achterzijde van ons huis te laten doen. Alles keurig op tijd en kwalitatief niets op aan te merken. Maar dat is wat je verwacht en hebt afgesproken. Wat ons zeeeeeer aangenaam verrast heeft is de klantgerichtheid van de medewerkers. Ik ben vroeger bij mijn oude werkgever nauw betrokken geweest bij de invoering van service garantie en het verhogen van de klantvriendelijkheid. Ik moet zeggen.....ik had de mannen graag in mijn ploeg gehad......zeer correct in de omgang....netjes alles opruimen.....alle vragen ("domme vragen bestaan niet") keurig beantwoorden....kortom klasse....daarom zal ik Voku als het zo uitkomt graag aanbevelen. Over de voorzijde van de woning bestaat geen twijfel meer.

Gepubliceerd op 23 August at 12:16

Renee Kroeske

Voor de twijfelaars onder ons: ga gerust met VOKU in zee. Voordat ik zelf de stap zette heb ik uren gegoogled. Tientallen vragen, zoeken naar zekerheid om probleemloos de kozijnen te laten vervangen, veel recensies gelezen en uiteindelijk ook die van VOKU. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en dat gaf mij zoveel vertrouwen dat ik akkoord ben gegaan met VOKU. U begrijpt 't vast al: geen seconde heb ik daar spijt van gehad. De voor- en achtergevel zijn vervangen. Alle hout en slecht hang- en sluitwerk is door VOKU vervangen en we voelen ons nu veiliger dan ooit. Tevens is er op de voordeur een extra veiligheidsslot geplaatst. Vroeger was dat het alom bekende kettinkje dat met gemak van buitenaf kon worden gebroken. De nieuwe vergrendeling zit in de deur zelf en kan absoluut niet stuk gaan. Ik wist dat het geheel mooi zou worden, maar ik ben er toch echt wel lichtelijk van geschrokken dat 't huis zo is opgeknapt. Er is hard gewerkt door René, Willem en Bart en we hebben het ook gezellig gehad. Ooit komt de rest van de woning aan de beurt en ik heb bij de afronding van de klus al toegezegd dat die klus voor hun is. Ik ben blij dat ik voor VOKU heb gekozen ook omdat ik onze plaatselijke ondernemers een warm hart toedraag. En wel zo praktisch als je zelf ook in de Ronde Venen woont. Niet alleen Michiel Voortjes wil ik nogmaals dankzeggen, maar ook zeker de mannen René, Willem en Bart. Jullie weten wat vakmanschap is. Bedankt: Renee Kroeske.

Gepubliceerd op 16 July at 12:06

Van der Werff

Middels deze reaktie kan ik een ieder Voku aanbevelen. Ons hele huis is in 3 fasen voorzien van kunstof kozijnen. In alle gevallen een zeer goede behandeling gehad, zowel bij bezoek in winkel als tijdens het plaatsen. Vakkundig personeel wat keurig werk heeft afgeleverd zonder onder tijdsdruk te moeten werken. Service na afloop ook perfect geregeld. Kwaliteit in alle opzichten.

Gepubliceerd op 10 June at 02:31

Henny en Harry…

Drie maal hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van VOKU.
De eerste maal was in 2003, toen hebben wij alle ramen en deuren van onze semi bungalow laten vervangen door kunststof kozijnen en draai/kiep ramen van WERU. Tevens twee schuifpuien en het dak van onze serre is toen vervangen van kunststof in glas. Perfect gedaan en aan alles merk je dat het team bestaat uit vakmensen. Een paar later heeft VOKU ons dakraam vervangen en opnieuw perfect. Toen we dit voorjaar (2011) nadachten om twee dakkapellen te laten plaatsen was natuurlijk VOKU direct in beeld om de klus te klaren. Om wat verschillende informatie en ideeen te verkrijgen hebben we ook nog bij een tweetal andere bedrijven gekeken en toen werd al snel duidelijk dat we weer met VOKU in zee zouden gaan. De kwaliteit van het product, de manier van werken en ook de complete afwerking steken in positieve zin zover af van wat we elders zagen dat de keuze snel was gemaakt. En voor de derde keer 100% tevredenheid van het begin tot het einde. Vakwerk bestaat gelukkig nog steeds!

Gepubliceerd op 05 June at 03:18

Liesveld

Tot tweemaal toe hebben wij tot onze volle tevredenheid gebruik gemaakt van voku.
Eenmaal voor een pui en de twee maal een voordeur,

Beide keren werd er schoon en mooi werk geleverd, hetgeen wanneer de medewerkers klaar waren ook af en schoon was.
Mijn complimenten,

Gepubliceerd op 27 May at 09:40

Reddingius

VOKU heeft onlangs nog resterende ramen en puien in ons huis vervangen door WERU puien en ramen. Wat valt er nog te zeggen .... opnieuw vlotte en preciese maatneming, kwaliteit en vakmanschap in een plezierige en betrokken sfeer. Hulde aan het team van Marcel, Bart, Hans, e.a. voor jullie vakmanschap, samenwerking en precisie. Complimenten voor kwaliteit , levering en plaatsing. Veel succes en dank nogmaals voor het geheel. Met hartelijke groet N.H.Reddingius

Gepubliceerd op 03 May at 09:56

Fam. J.H.B. Stiekema

In dec. 2010 hebben wij besloten om met VOKU in zee te gaan voor de vervanging van onze houten pui door een kunststof exemplaar. De keuze was mede gebaseerd op de vakkundige ondersteuning door Rob Schouten tijdens het offerte traject en de prijs/kwaliteit verhouding. In april 2011 is bij ons de gehele pui (opp. ca. 5 x 5m) op de bovenverdieping voorzien van kunststofkozijnen. Door problemen met de aflevering vanuit de fabriek werd de geplande opleveringstermijn helaas niet geheel gehaald. Door de inspanningen van VOKU (Michiel Voortjes) is alles toch prima voor elkaar gekomen en naar tevredenheid afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. De wijze waarop VOKU de montage professioneel en vakkundig heeft uitgevoerd is mede te danken geweest aan Dimitri, Bart en Willem. Mannen bedankt.

Gepubliceerd op 19 April at 02:59

Ton Brugman

Beste VOKU ers

In januari 2011 het plan bedacht om 2 ramen (raampartijen) te vervangen in onze woonark in Wilnis. Na een afspraak gemaakt te hebben en een bezoek aan de showroom, onze mening (toen wij de weru producten zagen) bijgesteld en meteen een bestelling geplaatst voor (bijna) alle ramen en de voordeur. Wat een mooi product en wat een uitstekende voorlichting en mogelijkheden. Rob (Schouten) kon zich meteen goed in de situatie verplaatsen en dacht met ons mee naar de perfecte oplossing voor vervanging van onze (rotte) houten kozijnen. Wij hadden meteen vertrouwen in het bedrijf en producten. Uiteraard waren wij ook bij de concurentie geweest (PLOEG Nieuw-Vennep) deze producten waar wel goedkoper, maar zagen er absoluut minder solide en vooral mooi strak uit. Plaatsing gebeurde in (eind) maart. De heren Patrick, Hans en Rene verschenen op de oprit en zijn meteen kordaat en zichtbaar enthousiast aan het werk gegaan. Er is een prachtig stukje werk verzet door deze vakkundige VOKU ers en hoewel er toch wel wat "hobbels" te nemen waren, is dit op een zeer efficiente en efectieve manier verholpen. Ja vervanging van ramen en kozijnen geeft een boel rommel, maar na afloop van de werkzaamheden werd dit meteen opgeruimd. Alle lof voor deze drie heren. Dit is waar je het als bedrijf van moet hebben en trots op kan zijn. Vakkundige en correcte mensen plus een goed product en uitstekende service is de sleutel tot succes in de ramen & kozijnen wereld.

Beste VOKU ers, bedankt , jullie hebben er een zeer tevreden klant bij.

Ton Brugman

Gepubliceerd op 30 March at 05:12

Niels van den Burg

Heren,
Hartelijk dank voor de uitstekende service! We hebben vandaag onze nieuwe ruit gelapt en kunnen weer genieten van ons uitzicht. Ook het alarm op het raam beneden functioneert voor zover wij kunnen waarnemen. Helemaal top!

Gepubliceerd op 21 February at 07:19

Fam. Nederveld

In Juni 2010 zijn wij langsgeweest in de Showroom in Mijdrecht. Door Rob gelijk een goed gevoel over het bedrijf en de producten. In December 2010 zijn daarna de kozijnen geplaatst door zeer vakkundig personeel. Mede door Hans, Patrick en Bart hebben wij er een zeer goed gevoel aan overgehouden. Er wordt zeer netjes gewerkt en opgeruimd na elke werkdag. Jullie hebben TOP personeel, wij zullen jullie zeker aanraden bij andere klanten.

Bedankt René Astrid Kevin en Michelle.
Aalsmeer

Gepubliceerd op 02 February at 10:20

Ebriene

Wij zijn heel blij met onze nieuwe deur en badkamerraam.
Het ziet er mooi uit!
De heren hebben heel netjes gewerkt, dank jullie wel!

Groetjes Ebriene

Gepubliceerd op 01 February at 10:03

Familie Boer

In oktober 2010 is door VOKU een compleet nieuwe kunststof schuifpui in onze woning geplaatst. Wij hadden verschillende bedrijven bezocht en een offerte laten maken. Onze keus viel op VOKU, zeker ook door de prijskwaliteitverhouding van hun WERU merkpui. Nadat eerst de houten pui, die aan vervanging toe was, deskundig was verwijderd werd de nieuwe op maat gemaakte pui met een telekraam over onze woning gehesen en direkt geplaatst. Het werk duurde 1 dag en hiervoor had VOKU 4 man ingeroosterd. Tijdens de werkzaamheden onstond door een ongelukje een beschadiging aan onze parketvloer. Voor VOKU was dit geen probleem. Men nam zijn verantwoordelijkheid. Er werd een parketvloerbedrijf ingevlogen en de schade werd volledig hersteld. Kortom, wij kunnen dit bedrijf aan bevelen.
Fam. Boer

Gepubliceerd op 16 January at 06:04

Fam. A. Martin

Een deel van de kozijnen en houtwerk is door VOKU vervangen.
Het werk was in 2 verdeeld door sneeuwval waardoor niet alles op tijd geleverd was, maar het eindresultaat mag er zijn.
Er is vanaf dat we de showroom instapten tot dat de laatste afvalstukjes werden weggeveegd prettig en goed werk afgeleverd.
Bedankt en waarschijnlijk tot ziens

Gepubliceerd op 13 January at 09:54

Henk en Hannie…

Vorige maand hebben we alle kozijnen, deuren, dakkapel en al het overige hout laten vervangen door VOKU.
Vanaf het moment dat we bij VOKU binnenstapten tot het moment van oplevering hebben ze ons niet teleurgesteld.
Het ziet er allemaal geweldig uit !
Dagelijks werd er prima gewerkt en aan het eind van de dag werd alles weer netjes opgeruimd.
Bedankt jongens (Patrick, Hans, Bart, Marcel en René), jullie hebben vakwerk geleverd.

Gepubliceerd op 21 November at 06:32

Johan en Marijke

In de week van 25 oktober zijn bij ons de nieuwe dakkapel en de nieuwe kunststof kozijnen geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen, vanaf offerte stadium tot het gereed zijn van alle werkzaamheden. Het personeel (Patrick en Hans) werken netjes en zorgen dat s'avonds de werkplek netjes is opgeruimd. Nogmaals heren een puike prestatie waar jullie als Voku trots op mogen zijn. De reactie's uit de buurt zijn zeer positief.

Gepubliceerd op 01 November at 05:55

Harry en Ria H…

Onze nieuwe kozijnen zijn prachtig geworden, met dank aan Michiel voor het advies en Wifred,Marcel en Rene voor het plaatsen echt vakwerk geleverd bedankt

Gepubliceerd op 22 October at 11:31

Anoniem

Onze nieuwe kozijnen zijn prachtig geworden, met dank aan Michiel voor het advies en Wifred,Marcel en Rene voor het plaatsen echt vakwerk geleverd bedankt

Gepubliceerd op 22 October at 11:30

John Schut

Bas gefeliciteerd met 12,5 jaar Voku werk. Dankzij een juiste scholing kun je in dit bedrijf ook prima werk leveren

Gepubliceerd op 16 October at 12:40

Gijs Rademaker

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze kozijnen. Ondanks de levering van een verkeerd kozijn en ongelijke verbindingen van de voordeur. De voordeur is zelfs helemaal vervangen!
Dus hierbij onze complimenten voor de service.
Met vriendelijke groet,
Gijs Rademaker

Gepubliceerd op 15 October at 05:49

Bart Veldhuis

Na lang zoeken op het internet bij VOKU een deurluifel gevonden. Gisteren heb ik hem gemonteerd, een eitje! En hij staat prachtig!

Gepubliceerd op 05 October at 10:09

Frank en Marga…

Hallo, wij willen kenbaar maken maken dat wij erg tevreden zijn over Voku Mijdrecht. Producten zijn mooi om te zien en duurzaam. Het plaatsen wordt vericht door vakkundig personeel die ook de kleine details meeneemt. Prima bedrijf !!

Gepubliceerd op 15 August at 03:34

Huub Draijer

Super tevreden met de geplaatste serre!
Huis totaal veranderd en is elke keer weer een genot om thuis te komen.

Gepubliceerd op 11 August at 02:42

J. Hemelrijk

Zeer tevreden over de levering en plaatsing van 4 kozijnen

Gepubliceerd op 13 July at 04:21

Marlies

Mijn dakkapel kozijn is prachtig geworden. De monteurs waren zeer vakkundig en zeer netjes. Ze dachten mee en hebben alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over VOKU en zeker over de twee jongens. Vaklui!!!!!

Gepubliceerd op 05 July at 12:16

Rachel Koning

Ons nieuwe kozijn is prachtig geworden, met dank aan Bas en Marco ze hebben iedere dag alles netjes opgeruimd, en er werd een zeil ophangen in huis tegen het stof, het was gewoon gezellig om ze over de vloer te hebben en een fantastische resultaat. Dank jullie wel. groetjes Rachel en Jonathan Koning

Gepubliceerd op 30 June at 10:41

Fam. Van Vliet

Ongeveer 7 jaar geleden hebben wij een prachtige dakkapel laten plaatsen door Voku, zomer 2009 zijn wij op gesprek geweest bij Rob voor het plaatsen van kunststofkozijnen voor de rest van het huis. Begin december 2009 zijn Bart en Marcel ongeveer 1 1/2 week geweest en hebben alle kozijnen en deuren inclusief de schuurdeur vervangen. We genieten er al een half jaar elke dag van. Groeten,
Walter, Theresia, Anouk, Rowan en Yoran van Vliet

Gepubliceerd op 27 June at 09:19

C.Valkenburg

Op 14 juni jl. is de donkergrijze dakkapel met een enorme kraan over 3 huizen heen op zijn plaats geland. 2 geroutineerde vakklieden hebben in één zonnige dag de klus geklaard. Ziet er allemaal goed uit en is zeker naar verwachting. Nu maar afwachten op de eerste storm en regen...

Gepubliceerd op 23 June at 10:27

M.C. van den Berg

Twee stoere kerels stonden om 07.45 uur voor de deur zichzelf voorstellend en vragend waar ze wagen het beste neer konden zetten.
Twee dapkapellen zouden worden voorzien van kunststof kozijnen.
Je merkte aan ze dat ze plezier in hun werk hadden.
Mijn vrouw had een oude deken op de gele bank gelegd, zodat ze binnen konden koffiedrinken en eten. Ze vertelden dat dat niet altijd mocht.
Ze hebben netjes gewerkt en voorzover dat nodig was beleefd dingen vragen en zeggend.
Bas en Marco hebben de firmanaam hooggehouden.
Met twee-en-een halve dag waren ze weer vertrokken. En alles is naar wens verlopen.

Gepubliceerd op 23 June at 10:44

peter en ingrid

alle ramen en twee schuifdeuren laten vervangen, het was een hele klus het is op een kleine beschadiging een mooi geheel geworden. wij zijn blij met VOKU, bedankt Bart en Gilbert voor het geleverde werk, klasse.

Gepubliceerd op 13 June at 12:20

Rob en Auxi va…

Precies op de overeengekomen leverdatum en tijdstip wordt er bij ons aangebeld. Voor dat wij nog maar iets konden zeggen, bijvoorbeeld goede morgen, werd ons door een strek op Steve Mc Queen gelijkende man op niet mis te verstane wijze meedegedeeld dat er werd geschaft om half tien en half één.
Op onze vraag of er voor de aanvang van de klus ook koffie kon worden gedronken werd positief gereageerd.
De mannen bleken Marco en Bas te heten en gingen na de koffie direct aan de slag.
En hoe, snel vakkunding en zeer goed op elkaar afgesteld. met als resultaat een halve dag eerder klaar, terwijl naar eigen zeggen het plaatsen van kunstof kozijnen niet tot hun dagelijkse werkzaamheden behoorden.
In de loop van de plaatsing van andehalve dag is ons de eerste de beste opmerking duidelijk geworden.
Elke pauze werd omlijst met bijzonder hilarische gebeurtenissen uit hun werk verleden.
Marko en Bas, hartelijk dank voor de snelle en vakkunddige en met veel humor omlijstte plaatsing van onze kozijnen
Rob en Auxi

Gepubliceerd op 08 April at 12:19

Fred & Gea

Wij hebben de houten bakken van onze dakgoten laten beklede. Keurige mensen, vakwerk en ook nog zeer en vlot doorgewerkt. Een aanbeveling om ze nog eens terug te laten komen.

Gepubliceerd op 12 March at 04:25

Bas

Wij hebben ramen laten vervangen door deuren naar ons balkon/dakterras
goed werk en tevreden over het resultaat

Gepubliceerd op 21 February at 11:07

Bertus en Riet…

Hebben ons huis zowel aan voor en achterzijde geheel in kunststof gestoken, kozijnen, ramen, deuren enz. Zijn zeer tevreden over het gehele uitgevoerde werk onze complimenten aan Hans en Patrick,
Marcel en Bart, Rene en Wilfred. Het was ook nog gezellig ondanks de strenge kou.

Gepubliceerd op 21 February at 01:37

Patrick en Esther

Vandaag is bij ons het 3e van de 4 raamkozijnen vernieuwd. Wat een uitstekend werk hebben Rene & Wilfred afgeleverd.Niet alleen zien de kozijnen er super netjes uit, ook hebben ze alle troep keurig opgeruimd. En het waren leuke, gezellige gasten.
Top werk mannen!!!

Gepubliceerd op 08 February at 02:21

fam.kunkeler

In het laatste kwartaal van 2009, is bij ons de gehele bovenverdieping voorzien kunstoframen. Ondanks enkele tegenslagen - enkele verkeerd geleverde ramen vanuit de fabriek - is uiteindelijk door de inspanningen van VOKU Mijdrecht alles prima voor elkaar gekomen. Wij zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat, wat geheel aan onze verwachtingen voldoet. Maar toch zeker ook over de wijze waarop de mannen van VOKU e.e.a. hebben geinstaleerd. Profesioneel en vakkundig. Mannen bedankt.
André en Petra Kunkeler

Gepubliceerd op 10 January at 08:27

Fam. Mengerink

We zijn erg blij met onze kozijnen, het ziet er erg mooi uit. Uitgekozen uit wel 7 firma's was VOKU de enige die ook houtnerf aan de binnenkant had en aangezien we meer van binnen naar buiten kijken dan andersom, speelde dit zeker mee bij onze keuze. Jullie afwerking was erg netjes en precies, vriendelijke mensen, en als we wat kritiek hadden op iets wat volgens ons net ietsje beter kon, dan maakten jullie het weer helemaal goed. Dus dat was erg fijn! Kortom, we zijn helemaal tevreden! Vriendelijke groeten, fam. Mengerink

Gepubliceerd op 04 January at 10:24

Fam. Uithol

Een beetje laat, maar we willen toch laten weten dat we heel erg blij zijn met onze nieuwe schuifpui! Hij ziet er prachtig uit en het is een echte aanwinst voor ons huis. Heel veel dank voor de goede service en wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een goed 2010!

Gepubliceerd op 21 December at 07:50

Alexandra en Bas

Afgelopen week hebben wij voor de tweede keer Voku aan de deur gehad. Dit keer voor het plaatsen van een nieuw kozijn aan de achterzijde van onze woning en een nieuwe voordeur incl. kozijn. Evenals 4 jaar geleden (plaatsing openslaande deuren) zijn we weer zeer te spreken over het resultaat. Werklieden zijn ook zeer nette mensen waar gezellig een babbeltje mee te maken is, kan je bij andere bedrijven wel eens anders treffen.

Heren bedankt en wellicht tot een volgende plaatsing!

Gepubliceerd op 13 November at 05:18

Jan en Karlie

De bovenverdieping en de voorkant hebben we in de loop van de jaren door VOKU met Weru vensters en een deur laten renoveren. Na jaren zijn we nog enthousiast over onze keuze.
Een logische keus was dan ook om onze hele achterpui te vernieuwen: ongeveer 6 meter raam inclusief twee openslaande deuren.
Drie gemotiveerde mensen stonden om 7:30 uur voor de deur en om 16:00 uur was de achterkant weer dicht.
De volgende dag afwerken. Aansluitend hebben ze twee dakvensters en knieschotten geplaatst op zolder. Ook kleine details werden goed verzorgd en er werd met ons meegedacht. Een fantastisch resultaat; echt vakwerk en goed teamwerk!
Team bedankt

Gepubliceerd op 30 October at 10:00

Amber

Even Een Aandachts Punt Voor De Topklusser, En Kantoor Neurd! Ron, Je Bent Een Topper :D !!!

Gepubliceerd op 27 October at 02:58

Niels

Perfecte hulp!

Gepubliceerd op 24 October at 11:00

Jaap Vrind

Bij sommige zaken in je leven denk je wel eens dat had ik beter niet kunnen doen! Met onze serre is dat duidelijk niet het geval, wat een verrijking van ons leven. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is het een plek om in te vertoeven. De Voku heeft een bijzonder knap stukje vakmanschap neergezet binnen de afgesproken tijd en budget. Een bijzonder bedrijf met veel aandacht voor de klant.

Gepubliceerd op 27 September at 10:08

Ron en Nel Schilte

Wij hebben het groot aangepakt met VOKU ,grote dakkapel 9 mtr,serre met doorbraak en alle ramen vervangen, het resultaat mag er dan ook zijn het is prachtig geworden,de serre brengt zoveel meer daglicht dat is elke dag genieten, wij willen Ron,Michiel en alle andere medewerkers van VOKU die bij ons gewerkt hebben hartelijk danken!

Gepubliceerd op 23 September at 12:27

Reijer en Mari…

Wij hebben vorige week een mooie voordeur laten plaatsen, nou helemaal geweldig. Het is mooi materiaal en Rene heeft gewoon top werk afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee en nou sparen voor de rest van het huis.

Gepubliceerd op 27 August at 11:23

Fam. Verboom

Wij hebben de hele achtergevel door VOKU laten verfraaien met openslaande deuren. Ook al hadden wij specifieke wensen, daar is volledig aan voldaan. Dankzij de inventieve aanpak van Hans en Patrick is vakwerk afgeleverd.

Gepubliceerd op 24 August at 09:47

Fam . van Boksel

Wij zijn meer dan tevreden met de mooie dakkapellen, kunststof kozijnen en deuren. Alle werkzaamheden en afwerkingen zijn door de harde werkers prima verricht. Met grote dank aan de toppers Leon en Rene!!

Gepubliceerd op 23 July at 08:18

Londen gangers

Wij hebben zeer genoten van ons gewonnen weekend Londen. Veel gezien, mooi weer en lekker gegeten. Hotel en rondtour waren super!

Gepubliceerd op 23 July at 08:09

Fam. Van Schaik

Een prachtig eindresultaat, dat door iedereen bewonderd wordt. In 4 dagen tot stand gebracht door twee vakkundige en bijzonder hard werkende Voku-medewerkers. Ook de service is werkelijk uitstekend!! Wij hopen nog lang van onze nieuwe kunststof kozijnen, ramen, rolluiken en voordeur te genieten. Voku kunnen we bij iedereen aanbevelen!

Gepubliceerd op 15 July at 07:50

Familie van den End

Prima service!

De levering was helemaal goed. Erg snel, een heel huis in 4 dagen.

Alles in een goede sfeer en heel persoonlijk.

Ook de service achteraf was helemaal goed.

Dank!

Gepubliceerd op 29 June at 09:38

Prijswinnaars

Ik wilde even melden dat de bloemen mooi staan de taart is opgesmikkeld en wij zin hebben in de reis naar Londen!
Bedankt voor de hartelijke ontvangst, we hebben het leuk gevonden.
Met groet,
Gerard

Gepubliceerd op 30 May at 08:31

Buskermolen

Met dank voor de uitstekende service!!

Gepubliceerd op 22 May at 03:35

Bettie

Nog even een berichtje. De monteurs zijn nog niet weg of er komen al mensen vragen welke firma het zo luxe bij ons gemaakt heeft en of we tevreden zijn. Hier dus de mond op mond reclame actief. Er stoppen ook veel auto's om even te kijken. Heb ook al een kaartje van Voku meegeven aan mensen van een straat verderop. Wij hebben alleen maar positieve berichten kunnen doorgeven. Dus bij deze nogmaals wij zijn SUPER tevreden.

Gepubliceerd op 11 March at 07:36

Bettie

Laat nog even weten dat we een nieuwe schuifpui, keukenraam, voordeur en slaapkamerramen met rolluik hebben laten plaatsen. Echt TOPPIE!!!
De rotzooi werd ook netjes opgeruimd.
Het ziet er schitterend uit.

Gepubliceerd op 10 March at 08:59

Peter en Betti…

We hebben veel firma's bezocht en uiteindelijk voor VOKU gekozen.
Ons eerste bezoek aan de showroom had veel indruk en een goed gevoel bij ons achter gelaten. De kozijnen en pui vonden wij solider aanvoelen en er luxer uitzien dan bij andere firma's. Aangezien wij altijd al luiken wilden (veel nachtdienst)hebben was hier de oplossing- bak aan de binnenkant (valt niet echt op), buitenkant is nl. niet mogelijk. Precies op de afgesproken een belletje dat de monteurs zouden komen.EN WAT IS HET ONTZETTEND GAAF GEWORDEN!!!!! Een gezellige en kundig ploegje monteurs (Marcel, Rene, Niels en een halve dag Wilfred) hebben onze droom ontzettend netjes uitgevoerd. GEEN WOORD TE VEEL GEZEGD OVER VAKKUNDIGHEID.Dat hebben we dan ook in woord en daad (lekkere dingen te eten gegeven) laten blijken.
Al veel bekijks gehad en alleen maar lovende woorden. BEDANKT en mondelinge reclame geven we zeker.

Gepubliceerd op 10 March at 08:53

P.Weij

Wij hebben in september 2008 een kunststof schuifpui, schuurdeur en voordeur door Voku laten plaatsen en waren daar erg tevreden over, ten eerste werden we zeer vriendelijk en vakkundig door Michiel Voortjes geholpen, zowel thuis als in de showroom, en de plaatsing door Marcel en Rene waren ook top, zodat we besloten hebben de rest van ons huisook te voorzien van kunststofkozijnen.
Deze week hebben Hans en Patrick deze klus in 5 dagen geklaard en we moeten zeggen dat we daar ook weer vol lof over zijn. Ze denken erg mee en op de uitvoering valt niets aan te merken en het was nog gezellig ook. Jullie hebben echte vakmensen in dienst.
We zullen dan ook zeker jullie bedrijf aanbevelen bij belangstellenden en wensen juliie veel succes toe in deze toch wel roerige tijd.

Gepubliceerd op 05 March at 08:50

K. Prins

Er is bij ons een nieuwe voordeur en schuurdeur, samen met 2 raampartijen, geinstalleerd door VOKU en wij zijn daar zeer tevreden mee.
Prettige en ervaren monteurs die keurig werk hebben afgeleverd. Alle lof. Wij kunnen VOKU aanbevelen.

Gepubliceerd op 04 March at 04:28

J.P.J. van Geest

Ik ben zeer te spreken over ons nieuwe kunststof kozijn aan de achterkant van ons huis.Uitstekend afgewerkt aan binnen- en buitenzijde, zeer professioneel. Een volgend 'project' zou ik zonder twijfel weer door jullie laten uitvoeren. Hartelijk dank.

Gepubliceerd op 02 March at 10:51

N.H.Reddingius

Wij sluiten ons geheel bij alle vorige sprekers aan. Nadat vorig jaar een aantal grote puien werden vervangen en we zo tevreden waren, besloten we nog een pui te voorzien van dezelfde Weru materialen. Dit gebeurde precies binnen de afgesproken termijn en op een ijskoude dag in januari 2009. Opnieuw meesterlijk snel en vakkundig geplaatst door Marcel en Niels, vaklui van de bovenste plank en zo aangenaam en prettig in huis. We zijn ook over deze ramen en kozijnen zeer tevreden en hulde aan Voortjes voor organisatie, precisie, goede voorlichting en kwaliteit ... een aanrader !

Gepubliceerd op 25 January at 02:52

Eefje Driehuis

We zijn erg blij met de deurluifel. Nu is het geheel compleet. Alles is nu in kunststof. Wat nu nog ontbreekt is een mooie deurknop. Deze steekt nu erg af tov de rest. Ik hoop dat jullie er toch nog wat op vinden.
Dank voor al het mooie werk wat jullie in de loop van de jaren hebben gedaan.

Gepubliceerd op 25 January at 09:58

jeroen van der meer

Wat een vakwerk!!! Nieuwe kozijnen op de bovenverdieping, nieuw kozijn beneden aan de voorzijde en een nieuwe voordeur + toiletraam. Dit alles in slechts 1,5 dag werk. Keurig afgewerkt en uitstekende service door de topmonteurs Marcel en Rene, die in de schaduw van Bas van Groen staan. Zoals hij te werk gaat is echt bovenmenselijk!!! Deze jongen moet gewoon onbetaalbaar zijn. Wat een vakman!

Gepubliceerd op 02 December at 05:57

Michèle en Ed Dohle

Het is veeeel leuker als het resultaat nog mooier is geworden als dat je eigenlijk dacht. Voku heeft er het mooiste huis van het blok van gemaakt :-). Ook de medewerkers werkten netjes, snel en accuraat....kortweg: top!

Gepubliceerd op 28 November at 05:19

warrels

Een beetje laat,maar als nog willen wij laten weten dat wij super tevreden zijn;zowel over de puien als de werkmannen en de service!

Gepubliceerd op 02 November at 12:52

A Kamerman

In septeber 2008 heeben we door voku een nieuwe schuifpui laten plaatsen, ontzettend mooi geworden, snel gewerkt en prima service, m.a.w. een tevreden klant!

Gepubliceerd op 19 September at 02:18

H. Oudt

Met het plaatsen van een nieuwe deurluifel is ons huis helemaal af.
Samen et de kunstof puien is ons huis heel mooi geworden
Ook de deurluifel is vakkundig geplaatst.

Dank U wel voor de service

Gepubliceerd op 18 September at 01:19

H. van Noord

Hij staat nu al ruim 20 maanden, onze prachtige serre. Onze leefruimte is hierdoor vele malen fijner geworden en nog élke dag genieten wij hier opnieuw van !
De serre blijft trouwens schitterend (lak enz)
De manier waarop de fa. VOKU bij ons aan het werk is geweest is ronduit: voortreffelijk. Goed overleg en 'aardige gasten over de vloer'
Kortom, we zijn byzonder tevreden.
fam. H. van Noord
Hoofddorp

Gepubliceerd op 13 August at 10:58

Willem van Ginkel

Vorige week zijn er bij mij twee kozijnen en nieuwe daklijsten geplaats door VOKO Bv Mijdrecht. Keurig gedaan,prima personeel. Pluim voor VOKUbv uit Mijdrecht.
26-06-08
Willem van Ginkel.

Gepubliceerd op 26 June at 09:20

Carla Kok

Het is al weer even geleden dat onze schuifpui is geplaats. Maar wat is het mooi geworden. Onze kamer lijkt wel 3 x zo groot. En dat alles in 1 dag tijd. Wij kunnen nu nog meer genieten van onze mooie tuin. VOKU zullen wij dus ten alle tijden aanraden!!!
Heel erg bedankt.
Gr. Carla en Hans Kok

Gepubliceerd op 02 June at 11:24

M.W. Pols

Het was druk bij VOKU, dus we moesten even wachten, maar.. het is nog mooier geworden dan we verwachtten! Prima werk geleverd.

Gepubliceerd op 27 May at 02:22

JH Tersteeg

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen en de manier waarop deze op vakkundige wijze werden geplaatst. Bedankt heren en ga zo door.

Gepubliceerd op 02 May at 04:34

Hans en Agnes …

Alle 'jongens' hebben prima werk geleverd. Wat we vooral belangrijk vonden is dat ze meedachten en suggesties gaven waar ve veel aan hadden. Het ziet er allemaal geweldig uit! Het enige probleem was .... dat sommige jongens wel erg veel koek aten ... ;-)
En Bas ..... de oplevering heeft plaatsgevonden hoor!!

Gepubliceerd op 09 February at 08:37

E.A.Farquharson-Kooy

We wanted never again to have to paint or replace the wood on the outside of our house. After research we decided that KERALIT was the best solution. We are very satisfied with the work done by VOKU and I heartilly recommend the firm. They delivered exactly what we had agreed and made valuable suggestions which we followed. Thank you . Cyril Farquharson.

Gepubliceerd op 09 January at 12:26

Fam. van der Linden

ondanks de vrieskou bleven Eric, Marcel en Patrick opgewekt en leverden uitstekend werk.
onze beste wensen voor 2008 voor alle medewerkers

Gepubliceerd op 03 January at 03:04

Fam. Franssen

Beste bedrijfsleiding,
Ca 4 weken na mijn aanschaf van kunststof schroten meldde ik mij met een probleem met één van de schroten. Ik ben uitstekend geholpen. Echte service en garantie bestat nog.
Grote Klasse!

Gepubliceerd op 07 December at 12:38

Fam. H.J. Groenewoud

Bedankt voor de prima service!

Gepubliceerd op 07 November at 02:28

fam. Reddingius

"Wij leveren tevredenheid" staat op de aut's van VOKU en dat hebben ze gedaan ! Mooie WERU puien en ramen en deze geplaatst met vakmanschap, grote inzet en teamgeest van de ploeg vakmensen.
Veel succes verder, en dank voor het eindresultaat .... Ga zo door !

Gepubliceerd op 03 November at 11:40

Fam. Wijnveldt

Verbaasde reacties van menssen als ze horen dat het geheel volgens verwachtingen zonder tegenslagen is gedaan, een serre geplaatst en het vervangen van alle kozijnen!
Er is vakwerk geleverd door bijzonder prettige en vakkundige mensen.

Gepubliceerd op 31 October at 09:01

Fam. Bröker

Wij hebben inmiddels een kunstof dakkapel en een badkamerraam van Voku. Kwaliteit en goede service !

Gepubliceerd op 07 October at 03:38

Woningbouwvereniging

Namens een woningbouwvereniging; de jongens hebben een geweldige prestatie geleverd met het monteren van de deurluifels!

Gepubliceerd op 19 September at 02:29

Fam. Vlek

De jongens van Voku hebben een prima prestatie geleverd met het monteren van onze nieuwe kozijnen.

Gepubliceerd op 10 September at 08:42

J.Valentijn

Na vijf offerte's waar VOKU de eerste van was wist ik het al bijna zeker.
Ik had een prijs in mijn hoofd en als VOKU daar onder zit bestel ik mijn schuifpui en kozijn met raam bij VOKU.Het eerste bezoek van dhr. Schouten was vriendelijk, zakelijk en ontspannen.
Het opmeten door dhr. Voortjes was ook zo.
Er werd gezegt dat het eind januari zou worden en dat klopte bijna op de dag (29-1-2007 geplaatst).
3 Monteurs op de afgesproken tijd gingen aan de slag, je zag direct dat ze van wanten wisten en speelde super goed op elkaar in.
Ik vroeg of ze wisten hoe een Senseo werkte en ging met een gerust hart naar mijn werk.
De volgende dag het raam met kozijn. Om 12.00 uur waren ze klaar, alles keurig netjes aangeveegd achterlatend.
Ik heb nog 1 kozijn en voordeur en als die vervangen moet worden is de opdracht voor VOKU.
VOKU bedankt en succes met jullie uitbreiding.

Gepubliceerd op 02 February at 10:39

Erwin en Giny …

Deze week hebben we een schuifpui, nieuwe voor- en achterdeur laten plaatsen. Nadat we in de showroom al op zeer prettige wijze zijn geholpen, bleek ook het personeel dat de werkzaamheden uitvoert zeer vakkundig, attent en vriendelijk te zijn. In de werkelijk soms verzengende hitte, hebben zij geweldig werk geleverd. Erik, Marcel, Jurne en Wilfred super bedankt!!

Gepubliceerd op 23 July at 10:10

Fam. Does

Prima werk door nette medewerkers(Erik en Marcel)!

Gepubliceerd op 13 July at 02:43

Fulco & Inesz …

Vorig jaar de kozijnen en voordeur door jullie vervangen voor kunstof kozijnen en deur. Nu de schuifpui vervangen voor kunstof openslaande deuren. Het is prachtig geworden en wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en goede samenwerking en communicatie van jullie medewerkers. Nu nog de plissé hordeur erin en het is helemaal af.
Heel veel dank en lof aan jullie allemaal!
Wij zullen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Gepubliceerd op 12 July at 03:50

p.sukul

Ik heb een uitbouw laten doen door Voku tot volle tevredenheid van ondergetekende. Ik had het voorrecht om te kijken wat Ron en Patrick deden tijden de uitbouw.Kortom het zijn proffesionele medewekers en de benadering van de overige medewerkers in de showroom getuigt van proffesionaliteit . En ze komen al hun afspraken die ze op papier hadden gezet na. Het geeft een prettig gevoel dat je op meeste materialen en werkzaamheden nog tien jaar garantie krijgt .Tenslotte nog een kompliment aan van Helder Metselwerken .Wat kan die man snel metselen .Proficiat

Gepubliceerd op 09 July at 11:59

J. van Rijn

Prima service en een vlotte levering. Kom vast nog een keer terug voor bv. een garagedeur.

Gepubliceerd op 27 May at 03:25

Petra en Frans Maes

Ons huis volledig bekleedt met kunststof. Geen hout meer te bekennen. Prachtige kunstofkozijnen en perfect werkende deuren. Als klap op de vuurpijl een prachtige tectola. Wij zijn zeer tevreden klanten, die geweldig goed te spreken zijn over de kwaliteit van werken door de VOKU medewerkers, met name Erik en Marcel.

Gepubliceerd op 20 April at 09:18

Janphilip Oudejans

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. De schuifpui en de kozijn zijn geplaatst. Een compliment voor de mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Vakkundig en ook nog eens zorgend dat er geen afval achter is gebleven.
Met de huidige sneeuwval is het nog mooier om de tuin in te kijken.

Een echte aanrader om mee in zee te gaan.

Gepubliceerd op 05 March at 07:57

Fam E.R.A. Fokkema

Uw monteurs Jurne en Wilfred zijn mensen om zuinig op te zijn!
Ze hebben uitstekend werk geleverd met het plaatsen van onze nieuwe kozijnen en voordeur.
Het ziet er geweldig uit en alles is met veel liefde en vakmanschap gemonteerd en heel netjes afgewerkt.
Onze complimenten.

Gepubliceerd op 03 March at 04:15

Fam. De Munter

Al meer dan 15 jaar ervaring met Voku en haar medewerkers. Alles kozijnen zijn inmiddels door Weru-materiaal vervangen, klasse..! De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken, zowel toen als nu. De economie heeft er niet aan geknaagd... Waar gewerkt wordt maakt met foutjes: worden binnen no-time opgelost. Tevredenheid 10+

Gepubliceerd op 13 December at 06:56

Corrie

Dag mensen van de Voku,

Wat leuk die nieuwe foto's op deze site!
Op deze manier willen we jullie laten weten erg blij te zijn met onze nieuwe kozijnen met rolluiken. Zeker met dit warme weer is het heerlijk koel binnen.

Bovendien zijn niet alleen wij, maar ook de reacties van andere erg positief over de plisséhor!

Ga zo door!!

Groeten Corrie

Gepubliceerd op 11 July at 07:52

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Emmy en Gonny

Aangemaakt op: wo, 21/06/2023

Al in 2015 hadden wij een nieuw raam nodig en dat ziet er nog steeds heel mooi uit. Dus zijn we voor de vervanging van een aantal raamkozijnen weer bij Voku terecht gekomen. De nieuwe kozijnen met raamdecoratie zien er prachtig uit. Ook zijn er houten delen vervangen door keralit in een passende dieprode kleur. Er is bij het plaatsen heel zorgvuldig en hard gewerkt. Alles helemaal naar wens en zoals we het in de showroom hebben gezien.

Jan en Harry

Aangemaakt op: wo, 05/04/2023

Na enig rondkijken bij Voku terecht gekomen, van verkoop tot plaatsing is alles goed verlopen. De verkoper is zeer deskundig en denkt mee, De montageploeg ging zeer deskundig te werk en was prettig in de omgang.. Al met al zijn we zeer blij met het resultaat.

Harriette

Aangemaakt op: do, 16/02/2023

Na anderhalf jaar wachten werd in januari begonnen met de werkzaamheden.. Om onze keuken heen werd een nieuwe serre geplaatst .Het was het wachten meer dan waard want het resultaat is prachtig. Ons huis is geen standaard huis dus het was niet makkelijk maar de mannen dachten goed mee en vonden overal een oplossing voor . Ze hebben uitstekend werk geleverd. Mijn complimenten.!

S.J. Vorst

Aangemaakt op: ma, 13/02/2023

Kanteldeur garage. Ziet er keurig uit. We hebben wel lang moeten wachten, maar daar waren wij van te voren voor gewaarschuwd.

Rein Tiemens

Aangemaakt op: wo, 23/11/2022

Even een bericht over onze ervaring met het bedrijf Voku vorig jaar een schuifpui laten plaatsen en 21 en 22 november 2022 onze nieuwe kozijnen en nieuwe voordeur wat een kwaliteit we zijn zeer tevreden over de zeer snelle en vakkundige begeleiding in dit project fantastisch bedrijf wijn zijn blij met onze verduurzaming

M.Mark

Aangemaakt op: di, 22/11/2022

Op 17-11-2022 heeft voku ons dakraam in de badkamer vervangen ,de monteurs waren vriendelijke jongens en ik overleggen of vragen stellen over de plaatsing, we zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat. In de showroom in Amstelveen werden we duidelijk en vakkundig te woord gestaan bij de aanschaf van het dakraam. Team voku dank voor alles.

Ineke en Wim

Aangemaakt op: vr, 26/08/2022

Wij hebben op 22 en 23 september 2022 een mooie hefschuifpui en kozijn laten plaatsen. De mannen hebben zorgvuldig en netjes gewerkt. Zij en onze verkoper dachten mee en in oplossingen. Wij zijn zéér tevreden over het resultaat. Dank jullie wel

Koos

Aangemaakt op: wo, 11/05/2022

Voku heeft mij geholpen met vinden en plaatsen van hefschijfpui. Na twee dagen was de klus al geklaard. Top service! Ik ben helemaal tevreden, en kan iedereen Voku aanraden!

Cees

Aangemaakt op: za, 12/03/2022

N.a.v. De fraaie schuifpui bij de buren , ook een nieuwe schuifpui laten plaatsen door Vakmensen van Voku. Op 2 maart is deze geplaatst. Prachtig resultaat I

Cees van Houten

Aangemaakt op: wo, 09/02/2022

Op 3 feb 2022 heeft Voku een nieuwe balkondeur inclusief kozijn geplaats de mannen hebben het keurig gedaan ben zeer tevreden ik heb voor Voku gekozen omdat ze paar jaar geleden een prachtige serre hebben geplaatst.

Familie Van der Geugten

Aangemaakt op: ma, 29/11/2021

Wij wilden de voordeur van onze woning vervangen, deze was beschadigd en tochtte langs het kozijn. Er stond WERU op de slotplaat van de deur en daarom gingen we googelen op WERU en een dealer van dit merk. Zo bij VOKU Mijdrecht terecht gekomen. We hebben kenbaar gemaakt wat we wilden hebben en daaruit volgend werd een offerte uitgebracht. Wij zijn hiermee akkoord gegaan en vervolgens is er bij ons thuis ingemeten. Vrijdag 20 november was het zo ver. De deur was binnengekomen en kon worden geplaatst. Op de afgesproken tijd stond er een bus van VOKU in de straat. De twee monteurs meldden zich en gingen eigenlijk gelijk aan de slag. Ze hebben de oude deur en deurkozijn eerst verwijderd en daarna het nieuwe deurkozijn en de nieuwe deur geplaatst. De monteurs werkten netjes en gingen zeer zorgvuldig met het materiaal om. Toen het werk klaar was hebben zij alle rommel opgeruimd en meegenomen. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met het eind resultaat. Onze complimenten aan het VOKU team.

Marcel

Aangemaakt op: do, 18/11/2021

Gisteren een kunststof windveer hoog in de nok laten plaatsen. Deze is heel keurig en vakkundig aangebracht. De heren hebben dit onder lastige omstandigheden moeten doen waar ook creativiteit voor nodig was. Frank, Erik en Ryan, jongens bedankt!

Anoniem

Lotte

Aangemaakt op: zo, 24/10/2021

Onlangs een dakkapel en tussenwand laten plaatsen door Voku. Ze hebben fijn meegedacht met hoe het eruit zou komen te zien en de werknemers waren erg vriendelijk. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Dankjulliewel!

A.H. van Drooge

Aangemaakt op: do, 14/10/2021

Wij hebben lang moeten wachten op de vervanging van de ramen boven de voordeur. Het was het laatste kamertje in ons huis dat nog niet geisoleerd was. Maar nu het gedaan is, zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Het is allemaal heel mooi afgewerkt van binnen en van buiten. Bovendien hebben jullie een nette oplossing gevonden voor het afbladderende balkondeel onder de ramen. Kortom superblij!. Het is het geld waard!!!
Met vriendelijke groeten, Lex en Marieke van Drooge (al heel lang klant bij jullie)

Bart Verhaar

Aangemaakt op: wo, 29/09/2021

Prettig gesprek bij het inmeten en de keuze welke materialen. De werkzaamheden werden vlot en netjes uitgevoerd Vriendelijke medewerkers.

Rockypem

Aangemaakt op: do, 09/09/2021

This was a wonderfully written paper and I am so pleased by the job done by my project aid! Good work on the power factor. It looks better than the initial paper you provided for me. It has not been graded since yet but, I am happy with what I was offered, AMAZING !! They are terrific! cant think this exist! I will utilizing them again.

Tanja en Stefan

Aangemaakt op: di, 20/04/2021

Na inmeet bezoek en prima offerte besloten voor Voku te gaan. Kunsstof kozijnen in bestaande dakkappellen. Snelle vakkundige plaatsing en er erg blij mee.

Hans

Aangemaakt op: vr, 05/03/2021

Deze week een groot kozijn laten vervangen door Voku. Prima gedaan met vakmanschap. Vriendelijke monteurs en alles gegaan volgens afspraak. Tevreden met resultaat.

Fam. Gal

Aangemaakt op: za, 23/01/2021

In Januari 2021 we hebben de kozijnen en ramen in het hele huis vervangen door VOKU. We zij erg blij met onze nieuw kozijnen. De VOKU monteur team was super professioneel en deden de klus netjes en snel. Tot de volgende keer!

Fam. van Asselt

Aangemaakt op: ma, 26/10/2020

Begin dit jaar (2020), vlak voor het begin van de corona uitbraak besloten tot een verbouwing. De oude achterdakkapel was aan vernieuwing toe en het liefst wilden wij een dakopbouw, i.p.v. een dakkapel. Bij een dakopbouw wordt het kozijn naar voren op de buitenmuur verplaatst, zodat je binnen meer loopruimte krijgt. Diverse dakkapellen- en kunststofkozijnen bedrijven bezocht, maar die plaatsten uitsluitend dakkapellen. Uiteindelijk bij VOKU terechtgekomen en daar vonden ze het geen probleem. Alle ins en outs besproken en het resultaat is werkelijk een geweldige dakopbouw met een prachtig WERU kunststof kozijn voorzien van een rolluik met SOMFY motor. De aftimmering heb ik zelf gedaan, met wat tips & tricks van VOKU. Tevens onze houten openslaande deuren naar de tuin laten vervangen door een hele grote kunststof schuifpui van DUCO. Alles precies op maat gemaakt bij VOKU in Mijdrecht. Al met al zijn wij uiterst tevreden over VOKU en bevelen wij ze van harte aan. TOP bedrijf!!!

dordregter

Aangemaakt op: vr, 12/06/2020

Nog steeds erg blij met onze Solarlux achterpui. Probleem van kromtrekken deur is in behandeling bij voku. We worden nu netjes elke week gebeld. Helaas nog wel wachten op oplossing, maar die gaat uiteraard komen.

Erik & Karin

Aangemaakt op: do, 19/03/2020

Nadat we in eerste instantie alleen de kozijnen van onze slaapkamers wilden vervangen besloten we ook de schuifpui, voordeur, schuurdeur en keukenkozijn mee te nemen en de dakkapel te laten renoveren. Een behoorlijke investering in onze 38 jaar oude woning. Eerste week maart werd alles door de VOKU mannen geplaatst en het resultaat is werkelijk verbluffend. Alles mooi, strak en super isolerend. Als we 's-avonds om 23.30 naar bed gaan bij 20,5 graden in de woonkamer is het de volgende ochtend nog steeds 20 graden zonder dat de verwarming is aangesprongen. In de keuken besloeg het raam bij het afgieten al heel snel, met het nieuwe raam is dit verleden tijd. Met welhaast een kluisdeur als voordeur hebben we nu ook een behaaglijke gang. Het eindresultaat is de investering meer dan waard, wij zijn zeer tevreden.

de Vries

Aangemaakt op: do, 13/02/2020

Voor de derde maal een bestelling geplaatst bij Voku en uitstekend de kozijnen/ramen in het hele huis vervangen. Ondanks het vele breekwerk ziet alles er piekfijn uit door de prima afwerking. We zijn uitermate tevreden over het verloop van het hele project. Er is 1 kanttekening te plaatsen: wij waren tijdens het verkoopgesprek graag gewezen op het feit dat bij stevige wind de rolluiken, als die naar beneden gedraaid zijn, in de geleiders een klapperend geluid maken en dat er nog enig licht komt tussen de luiken en de geleiders. Dat dit aan de constructie ligt is duidelijk maar waren hiervan graag van te voren op gewezen. Binnenkort gaan wij met het volste vertrouwen toch samen met VOKU  naar ons laatste project kijken.... .de voordeur.

Fam. Meijer

Aangemaakt op: di, 07/01/2020

Afgelopen zomer 'n Schmidt hefschuifpui laten plaatsen door Voku. Wat 'n vakmensen, zeer tevreden. Ook beschadigd glas is snel vervangen. Kortom alle lof voor de vaklui van dit bedrijf

Humprey en Jolanda

Aangemaakt op: wo, 18/12/2019

Op 17 december 2019 is er bij ons een achterpui met twee opslaande deuren geplaatst. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij erg tevreden zijn over hoe het geplaatst is, de afwerking en de nette manier van werken door de twee montagemedewerkers. Om eerlijk te zijn zijn we niets anders gewend van dit bedrijf, vroeger Rijpkema en nu Voku. We zijn al lang klant van hun. We willen Marcel bedanken voor de begeleiding en het resultaat. Mvrgr. Humphrey en Jolanda