Reacties

Naam: Peter de Kruif
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
p.dekruif [at] caiwau.nl
Uw bericht:
Na in 2008 beneden een schuifpui te hebben laten plaatsen, en in 2015 de 1e verdieping rondom kunststofkozijnen, hebben we met de verbouwing van onze badkamer ook het kozijn laten vervangen voor kunststof. Al de werkzaamheden zijn perfect en vakkundig uitgevoerd. er wordt netjes gewerkt en alles wordt keurig afgewerkt. Het was niet eens noodzakelijk de muren opnieuw te behangen of stucen, alle lof. Ook als er iets niet helemaal naar wens is, wordt het binnen de afzienbare tijd afgehandeld. Voor de volgende klus kom ik zeker terug bij Voku
Getekend: 02-04-2018 [16:38]
Naam: L. Limpens
Woonplaats:
Duivendrecht
E-mailadres:
leon.limpens [at] gmail.com
Uw bericht:
Wij zijn buitengewoon tevreden over de VOKU dienstverlening. De mensen doen werkelijk hun uiterste best om je te helpen en werken heel netjes en precies. Bedankt!
Getekend: 28-01-2018 [15:56]
Naam: Paul Bosman
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
paulbosman [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Onze veertig jaar oude woning was duidelijk aan nieuwe kozijnen en deuren toe. We besloten lokaal te gaan shoppen en kwamen op basis van een eerdere ervaring terecht bij Voku. Na een tweetal gesprekken met Marcel maakten we een vergelijking met een tweetal andere bedrijven en besloten met Voku in zee te gaan. In de showroom in Mijdrecht en in Amstelveen kregen we een prima idee wat we uiteindelijk wilden. Een duidelijke offerte met tekeningen maakte het plaatje compleet. In totaal duurden de werkzaamheden 7 werkdagen. Drie slaapkamers, een badkamer, voor en achter pui, een pui aan de zijkant van het huis en een nieuwe voordeur met zijvlak. Het resultaat is schitterend. De afwerking binnen en buiten is subliem. Het uitvoerend personeel is beschaafd,denkt mee en verdient een pluim.
Getekend: 18-01-2018 [12:09]
Naam: R v schaaik
Woonplaats:
Stationshof 19 in Roelofarendsveen
E-mailadres:
Ron.schaaik [at] me.com
Uw bericht:
23 november balkon pui/kozijn laten plaatsen, ondanks de harde wind, ff mannetje erbij gehaald, en de klus afgerond, erg netjes gewerkt, en keurig afgeleverd, zal zeker VOKU aanraden als er naar gevraagd wordt, heren bedankt voor de gedane zaken.
Getekend: 24-11-2017 [18:29]
Naam: J.W.Slooff
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
slooffjw [at] caiway.nl
Uw bericht:
Door VOKU vorige week een garagedeur geleverd en geinstalleerd. Alles keurig op tijd volgens afspraak. Prima service!
Getekend: 31-10-2017 [20:56]
Naam: H. Heijkoop
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
h.heijkoop [at] hccnet.nl
Uw bericht:
Deze week zijn de mannen van VOKU, Frank, Kees, Wilfried,Marcel en Roy, 3 dagen bezig geweest om bij ons 2 dakkapellen te renoveren. De eerste dag, bloedheet. Ze hadden het zwaar. De laatste dag, veel regen. Weer zwaar. Zelfs een tent opgezet op droog te kunnen zagen. Het resultaat is top. Geen schilderwerk hoog op het dak meer. Ramen zemen nu makkelijk met de ramen naar binnen open. Dank aan Marcel Rijpkema, die ons hielp met de opzet en aan gaf dat alle ramen in de dakkapellen nu open kunnen.
Getekend: 13-07-2017 [17:59]
Naam: Roeland van Delzen
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Roelandvandelzen [at] mac.com
Uw bericht:
We hebben een veranda en een nieuwe schuifpui en keukendeur laten plaatsen door Voku. Super kwaliteit. Alles klopte. Van offerte tot inmeten door Michiel tot de montage door de drie Voku professionals. Zeer goed ingespeeld team. Humor en toch lekker doorpakken. En oog voor details in de afwerking zoals netjes afkitten, mooie afdeklatjes en ook de rommel opruimen tijdens het werk. Erg prettig en dit zie je alleen bij de beste bedrijven zoals Voku. Het resultaat is boven verwachting. Voku is de Ferrari onder de veranda's.
Getekend: 22-05-2017 [20:58]
Naam: Henk Onclin
Woonplaats:
Kudelstaart
E-mailadres:
hb.onclin [at] tele2.nl
Uw bericht:
Nieuw dakkapel en kozijnen geplaatst. We hadden twee super monteurs Martin en Bart. Alles is even mooi zowel het materiaal als arbeid. We zijn heel tevreden en geven de firma Voku een dikke tien.
Getekend: 04-04-2017 [14:25]
Naam: Helena Soester
Woonplaats:
AMSTERDAM
E-mailadres:
helenalya123 [at] gmail.com
Uw bericht:
Wij zijn bijzonder blij met onze overkapping van de patio. Het ziet er prachtig uit. De dakramen kunnen open en er zitten horren voor, precies zoals wij dat gewenst hebben. De mannen van Voku waren zeer vakkundig en prettig om in huis te hebben. Ze hebben (bijna) geen rommel gemaakt. Alles is schoon opgeleverd, wij zijn helemaal tevreden en wij kunnen iedereen aanraden om bij Voku de opdracht te plaatsen.
Getekend: 26-03-2017 [22:26]
Naam: Fam.van Beek
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
vanbeek200 [at] zonnet.nl
Uw bericht:
Eind januari zijn Roy en Willem bij ons geweest en hebben aan de achterzijde van ons huis kozijnen geplaatst. Zij waren een hecht team en hebben in de ijskou (brrr!!!!) staan werken. Na afloop zagen de kozijnen er prachtig uit. Dank jullie wel. Groetjes van Fam. van Beek, Amsterdam.
Getekend: 13-02-2017 [10:23]
Naam: H van den Berg
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
hnkvdberg [at] gmail.com
Uw bericht:
We zijn uiterst tevreden over het werk aan onze dakkapel, bij namen Frank, Willem, en Roy verdienen een groot compliment!! Marcel Rijpkema neem ik ook even mee. Er zit nog meer werk aan vast, ons dakraam is ook aan vervanging toe. Vrienden zal ik jullie ook warm aanbevelen. Groet Henk
Getekend: 13-01-2017 [16:45]
Naam: Toos Gijtenbeek
Woonplaats:
Nieuwegein
E-mailadres:
toos.gijtenbeek [at] gmail.com
Uw bericht:
8 december 2016 Kozijnen vervangen op 1e verdieping door kunststof kozijnen. Zeer tevreden. Netjes gewerkt, prima afwerking, ziet er goed uit. En alles netjes achtergelaten
Getekend: 19-12-2016 [21:25]
Naam: fridus bierings
Woonplaats:
geldrop
E-mailadres:
fridusbierings [at] gmail.com
Uw bericht:
voor onze vakantiewoning direct aan de boulevard in zandvoort nieuwe kozijnen en deuren besteld. prima afspraken gemaakt met fa. Voku. Extra moeilijk omdat alles op afstand te regelen. Werkzaamheden uitgevoerd op 14 en 15 november j.l. Prima werkteam met gedegen kennis van Voku heeft deze werkzaamheden uitgevoerd. Snel en korrekt. Resultaat mag er zijn!
Getekend: 17-11-2016 [16:19]
Naam: henk en agnes wolf
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
h.a.wolf [at] hotmail.com
Uw bericht:
maandag 10 en dinsdag 11 oktober 2 mannen van de voku over de vloer gehad. 2 slaapkamer ramen vervangen en de dakgoten bekleed voor en achter. nu helemaal rondom in de kunststof.... en gelukkig geen schilderwerk meer..... ontzettend fijn.. goeie service en top kwaliteit geleverd. hartelijk dank
Getekend: 16-10-2016 [11:37]
Naam: Pim de Bruin
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
P.bruinpas [at] upcmail.nl
Uw bericht:
Mannen hebben perfect werk afgeleverd, keurig op tijd en werken netjes. Zeer tevreden met Voku. 1 puntje denk ik, zou wel handig zijn met plaatsen Veranda dat er een professionele stratenmaker kan komen wanneer er een stuk terras weggehaald moet worden. Het is altijd een crime de straat weer netjes te krijgen, en die doen dat perfect. Maar ben zeer tevreden over de mannen toppie.
Getekend: 22-09-2016 [18:59]
Naam: Mike & Monique Thoonsen
Woonplaats:
Badhoevedorp
E-mailadres:
mikethoonsen [at] hotmail.com
Uw bericht:
Even een berichtje voor dit geweldige bedrijf . Met deze mensen zijn afspraken afspraken top. Leuke tijd gehad met het team wat bij ons was 4 dagen lang , John Bart en Martin super gedaan mannen vond heel gezellig dat jullie er waren. Vakwerk afgeleverd jullie alle 3. En ook vandaag Frank met de nw cilinder voor het slot en raam wat niet goed was .Op tijd en volgens afspraak alles geregeld. Nogmaals bedankt geniet van jullie bouwvak vakantie . Mike & Monique Thoonsen
Getekend: 22-07-2016 [14:42]
Naam: Ruud van den Broeck
Woonplaats:
Kudelstaart
E-mailadres:
rbroeck [at] caiway.nl
Uw bericht:
Een aantal jaren geleden hebben we ons hele huis via Voku in de kunststof laten zetten, met in de kozijnen bijpassende horren. Nu waren er 2 klemmetjes van de horren afgebroken,en na zoveel jaar is de service nog steeds top!! Bedankt voor de snelle levering, we blijven zo weer mug-vrij!
Getekend: 20-07-2016 [17:39]
Naam: Fam. Oosterlaak
Woonplaats:
Aalsmeer
E-mailadres:
fam.oosterlaak [at] gmail.com
Uw bericht:
3 dakkapellen (2 voor en 1 achter) tot volle tevredenheid laten plaatsen. De inbouwmonteurs René, Martin en Bart hebben vakkundig werk geleverd, meegedacht en goede adviezen gegeven. Het project is keurig schoon opgeleverd. Ook de hijskraanmachinist Mark van van Schie is een aanwinst voor het inbouwteam van VOKU. We zijn ook blij met de materiaal- en kleuradviezen van Marcel.
Getekend: 19-07-2016 [15:13]
Naam: F. Kooijman
Woonplaats:
De Kwakel
E-mailadres:
theakooyman [at] hotmail.com
Uw bericht:
We hebben een prachtige serre,die ook bij mooi weer open kan. Het was echt maatwerk, Voku dacht goed mee,en we werden vriendelijk geholpen. We zijn erg blij met het resultaat,en genieten er elke dag van!! Een pluim voor de mannen, en de afwerking.
Getekend: 16-07-2016 [15:41]
Naam: Sybren de Hartog
Woonplaats:
VINKEVEEN
E-mailadres:
sybren.de.hartog [at] gmail.com
Uw bericht:
Afgelopen 26 en 27 mei hebben de specialisten van Voku 3 ramen bij ons vervangen. 1 van de ramen was een rond raam. Leek mij een grote uitdaging, maar alles boven verwachting: binnen geplande tijd, hoge kwaliteit afwerking en ook voor een mooie concurrerende prijs! Nu sparen voor een dakkapel van Voku.
Getekend: 10-06-2016 [13:42]
Naam: fam.van Beek
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
vanbeek200 [at] zonnet.nl
Uw bericht:
Op 14 maart hebben de mannen Bart en Martin bij ons twee kunststofkozijnen geplaatst. Wij zijn over hun werkzaamheden, klantvriendelijkheid en netheid zeer tevreden. De kozijnen zien er prachtig uit en zijn perfect afgewerkt.Na afloop hebben de mannen alles keurig schoongemaakt!Onze complimenten hiervoor! Groetjes van fam.van Beek.
Getekend: 21-03-2016 [11:27]
Naam: Marcel van Donselaar
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
marcel_v_d [at] hotmail.com
Uw bericht:
Wij hebben de mannen Rene (de Ervaren man), Martin (de Denker) en Berjo (ik ben alleen voor het binnenwerk!) 13 dagen over de vloer gehad om ons huis te renoveren. In deze 13 dagen hebben deze mannen 6 puien compleet vervangen met kunststof. Het is een schitterend en perfect passend geheel geworden, zowel binnen als buiten. De mannen hebben werkelijk heel goed werk geleverd, elke avond schoon de werkplek achter gelaten en elke dag (vanaf dag 1) dezelfde hoogwaardige service verleent. Wij hebben de mannen met heel veel plezier over de vloer gehad. Geen moeite is en was teveel. Gelukkig werden de zaken ook met veel humor opgepakt en opgelost. Het was voor ons een leuke uitdaging om deze mannen elke schaft te verassen met een andere (hopelijk heerlijke) maaltijd. Het is ons 12 x gelukt! Ook onze complimenten voor Marcel R. (Sales) welke precies geleverd heeft wat wij in gedachten hadden. Waar wij als klant niet aan dachten had hij al voor ons bedacht. Al met al zijn jullie een bedrijf welke ik met plezier en overtuiging van harte kan en mag aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil opknappen.... Onze dank, medewerkers van VOKU !!!
Getekend: 14-03-2016 [21:23]
Naam: Han Kruyswijk
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
mhkruyswijk [at] online.nl
Uw bericht:
Hoewel het een kleine opdracht was (vervanging van een kozijn van een schuur) verliep alles prima, van concurrerende offerte tot oplevering. Vooral de 'technicus' die het kozijn plaatste, oogstte lof door zijn doortastende manier van doen. Dat viel niet alleen mij, maar ook mijn buurvrouw op. Ja, Voku was (en is natuurlijk) een goede keuze.
Getekend: 09-02-2016 [18:29]
Naam: G.J.Smith
Woonplaats:
Aalsmeer
E-mailadres:
gj.smith [at] hotmail.com
Uw bericht:
Enige jaren geleden hebben we aan de achterzijde dubbel glas + openslaande deuren laten plaatsen alsmede een nieuwe dakkapel. De uitvoering gedaan door deskundig en vriendelijk personeel van Voku. Medio november 2015 hebben wij het vervolg ingezet door het laten plaatsen van nieuwe raamkozijnen + dubbelglas aan de voorzijde. Het was, gezien eerdere ervaringen met Voku, geen item voor ons om elders offerte te vragen. Er werd een heel nette prijs berekend én de werkzaamheden zijn, evenals vorige keer perfect uitgevoerd!! In één woord : vakmanschap!!
Getekend: 09-12-2015 [22:58]
Naam: c molleman
Woonplaats:
mijdrecht
E-mailadres:
mollies [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Al weer dik 6 jaar geleden overkapping laten plaatsen door Voku, even langs gegaan voor prijsberekening voor het evt. dichtmaken met glazen schuifpanelen, goed geholpen gaf aan dat div. kopstukjes van de vloervlonder stuk waren kreeg er wel 20 stuks gratis mee Top service!! Nog even verder sparen voor de glazen panelen . Voku bedankt
Getekend: 03-12-2015 [13:59]
Naam: Pim van t Pad Bosch
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
pimpadbosch [at] casema.nl
Uw bericht:
In november hebben wij alle ramen en balkondeur laten vervangen in ons appartement. Alles is naar wens verlopen. Houden zich prima aan de afspraak. Ook kleine extra dingen worden meteen gedaan. Zelfs een oude loodzware radiator werd afgevoerd. De schuifpui in de slaapkamer is absolute top. Nu alleen nog de hordeuren. Ons appartement heeft zeker een hoger woongenot gekregen. Kortom, de VOKU kunnen wij aanbevelen. Prima vaklui.
Getekend: 28-11-2015 [12:11]
Naam: Jan Uittenbogaard
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
jhnns [at] caiway.nl
Uw bericht:
Graag wil ik aan de reeks van positieve reakties de onze toevoegen. Vanaf het tekenen van de opdracht voor plaatsing van de terrasoverkapping tot en met de laatste werkzaamheden is het projekt geheel volgens planning en heel vakkundig gerealiseerd. Perfekt begeleid door Ron Wielenga en collegae. Absoluut vakwerk. We zijn dus erg tevreden en zullen fa. Voku zeker aanbevelen wanneer dat van pas komt.
Getekend: 22-11-2015 [16:44]
Naam: Fam. Uithol
Woonplaats:
Gem. De Ronde Venen
E-mailadres:
jose.uithol [at] hotmail.com
Uw bericht:
Van 19 t/m 23 oktober 2015 heeft VOKU aan ons huis gewerkt. Alle ramen en deuren werden vervangen, alsmede de planken van ons balkon, waar glasplaten en keraliet voor in de plaats kwamen. Het geheel oogt bijzonder fraai en modern, de vakkundigheid van de medewerkers van VOKU is groot. Daarnaast werken ze netjes en ruimen alles steeds op, denken mee en zijn bijzonder vriendelijk! Het was niet de eerste keer dat VOKU aan ons huis heeft gewerkt en de ervaring was wederom zeer positief! Aan te raden als u een dergelijk stap overweegt!
Getekend: 27-10-2015 [16:18]
Naam: petra elings-bol
Woonplaats:
kudelstaart
E-mailadres:
petraelingsbol [at] gmail.com
Uw bericht:
van 30 augustus tot 11 september is Voku en zijn team bij ons bezig geweest om een lichtstraat in een bestaande uitbouw te monteren. het was een hele klus, maar het is prachtig geworden. Ik kan iedereen Voku van harte aan bevelen. Het is een zeer vakkundig bedrijf dat vanaf de eerste afspraak tot de oplevering zijn afspraken keurig nakomt. Er werd efficient en netjes gewerkt door de medewerkers. Ze waren er elke dag keurig op tijd,dachten mee, werkten netjes en vakkundig.Ik kan het iedereen aan raden.En niet onbelangrijk, ook nog eens zeer betaalbaar. vooral een dikke pluim voor Ron de opzichter en Bas, echt een top gozer, verstand van zaken, harde werker, en ook nog eens heel sympathiek. Jij verdient opslag! Kortom dit bedrijf is aan iedereen aan te raden.
Getekend: 26-09-2015 [23:14]
Naam: Arthur Dijkhuizen
Woonplaats:
Breukelen
E-mailadres:
info [at] voku.nl
Uw bericht:
Al 5 jaar zeer tevreden over de kunststof kozijnen van Voku. Maar ja dan ontdek je dat de kunststof clipjes van de horren door de zon (of UV) afbreken. De bouwmarkt levert dat niet, dus even langs de Voku. En ze gewoon als service meegekregen. Top!!!
Getekend: 21-09-2015 [18:58]
Naam: Fam. de Jong
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
info [at] voku.nl
Uw bericht:
Kozijnen vervangen op zolder en 1e verdieping en twee tuimelramen. Zeer tevreden. Netjes gewerkt, prima afwerking, ziet er goed uit en alles werkt prima. Rolluiken op de ramen zijn heerlijk. Als nalevering nog even horren aangebracht, maar ook dat is helemaal goed geregeld. Komen zeker terug voor andere kozijnen.
Getekend: 11-08-2015 [14:07]
Naam: Fam. Van Gerwen
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
Desi1960 [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Vanaf het eerste contact met Marcel, Vincent en Ron is alles volgens afspraak en in overleg gegaan. Dimitri en Bas zijn diverse weken bij ons aan het werk geweest. Alles is netjes en professioneel uitgevoerd en de beide heren werken keurig! Wij zijn heel erg blij dat we de keuze voor Voku hebben gemaakt om de werkzaamheden uit te laten voeren. Heel hartelijk dank voor de prachtige opbouw en onze mooie dakkapel. Met vriendelijke groet, Hans en Desiree
Getekend: 22-07-2015 [16:30]
Naam: Fam.Veerhuis
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
wveerhuis [at] caiway.net
Uw bericht:
Afgelopen week heeft VOKU 2 kunststof kozijnen geplaatst. Van aanvraag tot de afwerking, keurig en correct verzorgd. Hartelijk dank!
Getekend: 19-07-2015 [14:47]
Naam: Iris & Han Bonink-Lammers
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
haniris579 [at] gmail.com
Uw bericht:
Bij ons heeft aan alle kanten de wet van Murphy meegespeeld, maar alles is uiteindelijk keurig opgelost en iedereen bleef even vriendelijk als bij de eerste kennismaking. Dat hebben we ook weleens anders meegemaakt. Wij blijven dus zeker klant bij Voku.
Getekend: 17-07-2015 [14:01]
Naam: Fam. van Hout
Woonplaats:
Nieuwkoop
E-mailadres:
jos.hout [at] casema.nl
Uw bericht:
Mede namens mijn vrouw wil ik graag de VOKU-equipe van Willem met zijn mannen (Kees, Marcel en Axel) bedanken voor de aangename manier waarop wij samen deze werkzame week zijn doorgekomen. We hebben er erg tegenop gezien maar door jullie vakmanschap is alles behoorlijk meegevallen. Dank mannen voor een vakkundig stuk werk. Wij zijn er blij mee.
Getekend: 29-06-2015 [16:25]
Naam: g schutte
Woonplaats:
amstelveen
E-mailadres:
gijsstreetlife [at] gmail.com
Uw bericht:
wat een geweldige firma afspraken stipt nagekomen uiterst vriendelijk en zeer vakkundige behulpzame medewerkers zij maken Voku en ik zal hun bij iedereen aanraden nochmaals mijn hartelijke dank met groet Gijs Schutte
Getekend: 29-06-2015 [13:17]
Naam: Smink
Woonplaats:
Almere
E-mailadres:
petersmink [at] live.nl
Uw bericht:
op 26 mei 2015 kunststof deur geplaatst door Marcel. Zijn hier heel tevreden over. Keurig gemonteerd en oude deur mee retour genomen. Zijn ook in de showroom prima geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen zonder opdringerig te zijn.
Getekend: 30-05-2015 [09:25]
Naam: Marina Jongerling
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
marinajongerling [at] gmail.com
Uw bericht:
We zijn heel blij met de geplaatste ramen en deuren. Wat een vakmensen die het geplaatst hebben. Snel en netjes. De tweede dag waren ze zelfs met 6 man tegelijk aan het werk..... zelfs toen liep alles nog gestructureerd. Niemand liep elkaar voor de voeten. Jongens bedankt!
Getekend: 21-05-2015 [14:17]
Naam: Melanie Oudekerk
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
melanieoudekerk [at] yahoo.com
Uw bericht:
Bedankt voor de snelle service! 1 dag voor onze vakantie ging het slot van onze schuif pui kapot. Dezelfde middag kwam er nog iemand langs en kon het gemaakt worden. Wij konden de volgende dag met een gerust hart op vakantie.
Getekend: 18-05-2015 [07:43]
Naam: Gerard Ros
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
gerardros [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Complimenten voor de uitgevoerde werkzaamheden. De mannen hebben keurig werk afgeleverd. We zijn er erg blij mee.
Getekend: 04-05-2015 [16:00]
Naam: F.Rommens
Woonplaats:
E-mailadres:
f_rommens [at] hotmail.com
Uw bericht:
Maandag gebeld voor nieuwe klemmetjes voor de inzethorren, dinsdag in de brievenbus. Hartelijk dank voor de snelle gratis service!
Getekend: 22-04-2015 [22:37]
Naam: Fam. Spanjaard
Woonplaats:
Nieuwkoop
E-mailadres:
brouweringe [at] hotmail.com
Uw bericht:
Mannen petje af voor de plaatsing van onze nieuwe kozijnen! Zelfs met vijf man sterk waren die twee hr+++ruiten van 140 kg niet echt een eitje. Het ziet er super strak uit en de kamer voelt nu al een stuk behaaglijker. Zeer tevreden zoals beloofd.
Getekend: 15-04-2015 [22:02]
Naam: Femke van Wiltenburg
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
femkevanwiltenburg [at] hotmail.com
Uw bericht:
Vorige week zijn er in mijn appartement rondom kozijnen en 3 dubbeldik glas ingezet > ik ben er superblij mee!! Het is nu zo goed geisoleerd qua geluid dat ik eindelijk eens echt kan uitslapen!! Ik verheug mij tevens op een volgende komende koude winter > mijn stookkosten zullen nihil zijn:-) Marcel en Willem, jullie hebben fantastisch gewerkt - echt keurig! En jullie weten het: altijd welkom voor een kop koffie:-) SUPERBEDANKT!!
Getekend: 14-04-2015 [12:59]
Naam: M. Keuter
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
mkeuter [at] planet.nl
Uw bericht:
Op 10 april 2015 hebben wij nieuwe kozijnen laten plaatsen door Rene, Dominique en Berjo. Een goed team, hard gewerkt en een heel goed resultaat. We zijn zeer tevreden. Bedankt!!! Martin&Hannalie Keuter
Getekend: 11-04-2015 [12:21]
Naam: Fam. Havekes
Woonplaats:
Ter Aar (Papenveer)
E-mailadres:
e.havekes [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Vorige week is de nieuwe uitbouw opgeleverd. Het hele traject van kennismaking tot oplevering is zeer aangenaam verlopen. Het is bijzonder prettig te zien dat er vakmensen werken die het ook belangrijk vinden dat alles continue netjes en opgeruimd is. En afspraken worden ook gewoon nagekomen. Bas, Dimitri en Ron, waanzinnig bedankt voor jullie inzet en werk.
Getekend: 08-04-2015 [19:16]
Naam: A.L. de Vries
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
a.l.devries [at] quicknet.nl
Uw bericht:
Afgelopen week windschermen geplaatst, uiterst tevreden alles uitgevoerd zoals beloofd, Bas en Dimitri prima werk geleverd Nogmaals bedankt hiervoor.
Getekend: 13-03-2015 [16:39]
Naam: Veenstra
Woonplaats:
Purmerend
E-mailadres:
rpveenstra [at] online.nl
Uw bericht:
Vorige week 2 schuifpuien en zonneschermen laten monteren. De werknemers hebben echt keurig gewerkt. Alles perfect gemonteerd, binnen prachtig afgetimmerd en echt vakwerk geleverd. Alles snel en goed gegaan en tevreden over de kwaliteit. Ik kan Voku zeker aanbevelen.
Getekend: 11-03-2015 [13:04]
Naam: P.j.van den Broek
Woonplaats:
Nieuwkoop
E-mailadres:
broekjes4 [at] casema.nl
Uw bericht:
Dinsdag 10 febr en woensdag 11 febr. j.l. Zijn bij ons een nieuwe voordeur met kozijn een nieuwe schuurdeur met kozijn en twee openslaande tuindeuren met kozijn geplaatst. Alles werd voor het begin nog eens gecontroleerd op maatvoering en in een dag waren de eerste twee geplaatst en kon alles keurig op slot . De tweede dag de tuindeuren. Moeilijkheden waren er niet en voor kleine probleempjes was altijd een goede aanpassing. Complimenten Voku en plaatsers. Hartelijk dank voor het mooie werk
Getekend: 16-02-2015 [22:45]
Naam: J.Zantingh
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
johnzantingh [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Bij ons is dinsdag 10 februari balkonbeglazing geplaatst door Voku. Vanaf dat we in de showroom zijn geweest,tot het plaatsen,zijn we keurig netjes behandeld. De mannen die het kwamen plaatsen zijn profesioneel en werken goed. Ook het nabellen vonden wij netjes. Kortom Wat ons betreft is Voku een aanrader.
Getekend: 12-02-2015 [15:36]
Naam: E.H.Dercksen
Woonplaats:
Abcoude
E-mailadres:
e.dercksen [at] chello.nl
Uw bericht:
Op 14-01-2015 twee kozijnen met dubbelglas gemonteerd aan voorzijde huis. Prima werk verricht door René en Benjo in de "bloedkoude", schoon opgeleverd (we hoefde nauwelijks iets op te ruimen. Uitstekende vakmensen.
Getekend: 12-02-2015 [11:44]
Naam: Henk Boelhouwer
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
henk.boelhouwer [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Aan medewerkers VOKU / Fam . Aalst-Voortjes Vr dank voor goed geslaagde installeren schuifpui achterzijde op de Briljant 22 , we zijn tevreden . Goede kerst en een goed 2015 gewenst , Fam . Boelhouwer
Getekend: 12-02-2015 [11:43]
Naam: Christa
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
xta [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Afgelopen week heeft Voku een grote kunststof schuifpui van 5 meter en vijf losse ramen bij ons geplaatst. Wat een licht huis hebben we nu! Het team heeft zeer vakkundig en netjes gewerkt en wij zijn heel blij met het resultaat!
Getekend: 12-02-2015 [11:42]
Naam: Kees Hoogervorst
Woonplaats:
Ter Aar
E-mailadres:
Kr.hoogervorst [at] casema.nl
Uw bericht:
Ik heb een kozijn besteld en zelf geplaatst. Het ziet er heel mooi uit. Perfecte levering materiaal. Bedankt.
Getekend: 12-02-2015 [11:41]
Naam: Tibor van Nie
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
Info [at] brasseriedewaard.nl
Uw bericht:
Dit jaar in mei een dakkapel laten plaatsen door Voku in Mijdrecht. In een woord geweldig, vanaf het eerste gesprek in de showroom tot en met het opleveren. Netjes werken en communicatie op hoog niveau. Wij raden iedereen die op zoek is naar een dakkapel aan om bij dit bedrijf eens binnen te stappen. Super service en een heel mooi product. Bedankt!! Fam. van Nie Mijdrecht
Getekend: 11-11-2014 [19:22]
Naam: A.M. Martin
Woonplaats:
Huizen
E-mailadres:
a3martin [at] ziggo.nl
Uw bericht:
De laatste vensters en deur zijn nu ook vervangen . Prachtig werk afgelevert vanaf de aanvraag tot de afwerking. Mochten we ooit verhuizen en weer voor kunstof kiezen dan wordt het zeker VOKU
Getekend: 15-09-2014 [16:59]
Naam: Nellie van Rijn
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
nellieengertvanrijn [at] live.nl
Uw bericht:
Binnen een week alle 13 ramen en deuren vervangen en het resultaat is geweldig. Mooi afgewerkt en geplaatst door vakkundige en aardige mensen. Wij zijn er heel blij mee en zouden zo weer voor Voku kiezen.
Getekend: 01-09-2014 [13:49]
Naam: J.v.d.LINDEN
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
jack-thea [at] kpnplanet.nl
Uw bericht:
Verkoopgesprek en voorlichting + opmeting voor schuifpui alsmede aflevering en plaatsing prima. Vakwerk !
Getekend: 09-07-2014 [14:14]
Naam: g.j.petersen
Woonplaats:
utrecht
E-mailadres:
gpeterse [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Hulde. Een simpele vraag aangaande klemmen voor een inzet hor, geen gezeur van 'heeft u ze hier gekocht', maar gelijk een reactie van voku. We hebben ze in huis en we verstureb ze vandaag nog.......GRATIS. Dit noem ik nu service, wat ik ook zeker ga delen met anderen....Hulde.
Getekend: 11-06-2014 [11:24]
Naam: V.V.E wickelhof II
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
w.van.zaane [at] kpnplanet.nl
Uw bericht:
Trappenhuis a/d buitenzijde weer als nieuw. Het was even zoeken naar een timmerman zonder hoogte vrees, maar ook die was bij VOKU voorradig. Dank namens bestuur VVE.
Getekend: 06-06-2014 [16:20]
Naam: W. Franken
Woonplaats:
Alphen aan den Rijn
E-mailadres:
Uw bericht:
Met een goede afstemming en een prima service zijn wij weer 6 prachtige deurluifels van hoge kwaliteit rijker in onze straat. Voku bedankt!
Getekend: 19-05-2014 [10:51]
Naam: Werkhoven
Woonplaats:
Baarn
E-mailadres:
jjf.werkhoven [at] casema.nl
Uw bericht:
Voor de tweede maal door VOKU, Weru kozijnen & voordeur laten plaatsen, wederom naar alle tevredenheid. Nogmaals dank hiervoor aan VOKU.
Getekend: 28-04-2014 [18:22]
Naam: G.L.van Druten
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
ger.van.druten [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Vanaf het eerste kontakt in Mijdrecht, het inmeten de offerte en het plaatsen van de kozijnen en de voordeur is het geheel vlekkeloos verlopen, het montage personeel zijn ook vakmensen.
Getekend: 12-04-2014 [14:26]
Naam: Tjeerd Vrind
Woonplaats:
Leiden
E-mailadres:
Uw bericht:
Het gehele traject van offerte tot plaatsing en nazorg is uitstekend verlopen, ook de interne communicatie is goed voor elkaar. Prima en vakkundig personeel.
Getekend: 04-02-2014 [20:15]
Naam: Fam. Kreeftenberg
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Onlangs zijn bij ons diverse kozijnen en de achterdeur vervangen door kunststof. De monteurs werken heel netjes, al het afval wordt meegenomen en ze geven goed advies. Wij zijn heel tevreden over de service en werkwijze van Voku!
Getekend: 31-01-2014 [14:47]
Naam: Marjan en Juan
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
marjanenjuan [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Kortgeleden zijn bij ons op de eerste verdieping van ons huis alle kozijnen vervangen. We zijn zeer tevreden! Vanaf de eerste ontvangst in de showroom in Amstelveen tot en met het plaatsen van de kozijnen! Het is mooi geworden!!
Getekend: 09-12-2013 [14:05]
Naam: henk en yvonne annes
Woonplaats:
amstelveen
E-mailadres:
henk.annes [at] gmail.com
Uw bericht:
Getekend: 09-09-2013 [19:13]
Naam: R.Laban
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
r.laban [at] hccnet.nl
Uw bericht:
Voku gaf een goed buitengewoon advies voor de nieuwe inrichting en vervanging van mijn kozijnen en deuren. Het contact verliep erg prettig en er werd echt tijd voor genomen, alle afspraken werden stipt na gekomen. De plaatsing op 10 hoog verliep erg voorspoedig en professioneel en het resultaat is geweldig. Hartelijk dank!!!
Getekend: 18-07-2013 [20:37]
Naam: van Zuijlen
Woonplaats:
Rijnsburg
E-mailadres:
hjm.van.zuijlen [at] ziggo.nl
Uw bericht:
Wij hebben reeds sedert 1980 en 1995 ervaring met Weru producten. Dit naar volle tevredenheid. Wel is waar zijn deze beide levering door een ander bedrijf verricht. Tussen het afsluiten van een nieuw contract en de uitvoering hiervan is dit bedrijf failliet gegaan. Gelukkig hadden wij niets aanbetaald, maar wat nu? Door aanbeveling kwamen wij nu terecht bij de Firma VOKU uit Mijndrecht. In de showroom werden wij zeer prettig ontvangen en besloten na een paar dagen overleg het nog lopende contract door de Firma VOKU te laten uitvoeren. Deze opdracht is door de Firma VOKU uitermate correct uitgevoerd. Ondanks de pech, die de mensen hadden met dat de grote ruit tijdens de verwijdering aan gruzelementen ging. Alles is door hen keurig opgeruimd en heel netjes afgeleverd. Wij zijn er zeer blijven tevreden mee. René en Johan bedankt.
Getekend: 18-07-2013 [17:01]
Naam: Hagenaars
Woonplaats:
amstelveen
E-mailadres:
twispy54 [at] hotmail.com
Uw bericht:
heb pas geleden nieuwe kozijnen en ramen laten plaatsen , het is keurig geplaats in 1 dag tijd en de overlast was minimaal ( wel even koud met alle ramen er uit ) , alles is keurig opgeruimd en al het oude materiaal is keurig mee genomen
Getekend: 13-06-2013 [00:32]
Naam: Voku
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
Info [at] Voku.nl
Uw bericht:
Geachte ontevreden prospect, Wij betreuren uw ervaring met ons bedrijf (en deze eerste negatieve vermelding op ons gastenboek sinds 2005) en verzoeken u vriendelijk om via [email protected] contact met ons op te nemen zodat wij na kunnen gaan waar de kink in de kabel heeft gezeten. Vanzelfsprekend zouden  wij er alsnog alles aan willen doen om u onze beste kant van het bedrijf mee te mogen laten maken. Wij hopen dat u ons deze kans nog gunt.
Getekend: 06-05-2013 [21:08]
Naam: Ontevreden prospect
Woonplaats:
DE RONDE VENEN
E-mailadres:
Uw bericht:
Op 23 april showroom te Mijdrecht bezocht. Aldaar afspraak gemaakt om e.e.a. thuis te bekijken voor het uitbrengen van offerte. Op dag en tijdstip is niemand geweest. 29 april gebeld met de vraag waarom men niet verschenen is. Er moet nu nog antwoord gegeven worden! Het is nu 6 mei 2012. Zeer slechte ervaring dus....
Getekend: 06-05-2013 [15:23]
Naam: voku
Woonplaats:
E-mailadres:
Uw bericht:

??

Getekend: 10-04-2013 [11:48]
Naam: voku
Woonplaats:
E-mailadres:
Uw bericht:

???

Getekend: 10-04-2013 [11:46]
Naam: lampink
Woonplaats:
vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
maart 2013 schuifpui en voordeur laten plaatsen door fa.voku,alles volgens afspraak verlopen en moet zeggen heb nog nooit zulk net ,aardig en vakkundig personeel meegemaakt alles in 1 dag geplaatst ,alles aangeveegd het leek eind van de dag dan ook of er niets was gebeurd. ik kan dan ook iedereen fa voku aan bevelen,heb dit wel eens anders gezien op tv programma's.
Getekend: 20-03-2013 [13:08]
Naam: Renee Kroeske
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Ondanks drukte bij VOKU: probleempje met m'n achterdeur, gebeld en meteen gerepareerd. Dit alles binnen een halfuur/drie kwartier. Dit is nou echte, ouderwetse service. Dank jullie wel, VOKU!
Getekend: 15-03-2013 [16:38]
Naam: THM. van Leeuwnen
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
dick.vanleeuwen [at] casema.nl
Uw bericht:
Afgelopen woensdag en donderdag is bij ons een nieuwe Noveferm garadeur geplaatst door René Posdijk van Voku. Prima werk afgeleverd, alles is er bij Voku op gericht om de klant tevreden te stellen. Nou dat is echt gelukt, Voku is een aanrader. Ze doen wat ze beloven.
Getekend: 22-02-2013 [19:08]
Naam: Fam. van Tol
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
Uw bericht:
Onlangs heeft de firma Voku onze garagedeur vervangen en een serre gebouwd. Het is prachtig geworden, we krijgen dan ook veel positieve reacties. Voor de serre moest er bouwtechnisch een en ander aangepast worden aan ons huis, omdat de draagconstructie veranderd moest worden. Alles is met veel vakmanschap gedaan en op een prettige manier. Altijd opruimen, meedenken tijdens de bouw, alles volgens planning die vooraf duidelijk gecommuniceerd wordt. Dit geldt ook voor de onderaannemers. Voku bedankt, we zijn er erg blij mee.
Getekend: 21-02-2013 [16:23]
Naam: fam. Snellens
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
psnellens [at] hotmail.com
Uw bericht:
We hebben dit jaar onze voordeur laten vervangen. Een voordeur is het visitekaartje van je woning en er is veel keus. Driemaal zijn we bij Voku geweest om de modellen te bekijken en om over onze wensen te praten. Iedere keer heeft men ons gastvrij ontvangen en werd er veel tijd aan ons besteed. Ook heeft men ons goed advies gegeven. Resultaat is een voordeur met naastgelegen kozijn wat volledig naar onze wens is. We krijgen ook veel positieve reacties uit de buurt over de nieuwe voordeur. Tevens hebben we door Voku onderhoud laten plegen aan de garage. Daarbij viel het me op hoe veilig en netjes er gewerkt wordt: iedere keer werd de zaagmachine van het stopcontact afgehaald, er werd geveegd, etc. We hebben totaal geen rommel gehad. Wij wensen alle medewerkers van Voku prettige kerstdagen en een gezond nieuwjaar.
Getekend: 10-12-2012 [22:54]
Naam: fam. Honing
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
Uw bericht:
Nogmaals onwijs bedankt voor de plissé hordeur. Het is netjes geplaatst en we zijn er heel blij mee!
Getekend: 05-10-2012 [16:00]
Naam: Dort
Woonplaats:
Baarn
E-mailadres:
Uw bericht:
Bedankt voor de leuke samenwerking en goede contacten met het bedrijf. Complimenten voor Ron, Bas & Dimitri, zij hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe overkapping.
Getekend: 02-10-2012 [10:42]
Naam: A.J.Bruinsma
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
anbicado [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Het grote voorraam in de huiskamer vervangen tot uiterste tevredenheid. Prima vaklieden die 100% kwaliteit leverden. Proviciat VOKU voor deze manier van klantvriendelijkheid.
Getekend: 18-09-2012 [15:08]
Naam: Renee Kroeske
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
reneekroeske [at] gmail.com
Uw bericht:
Mannen, de taart komt eraan hoor. Bart en Willem hebben weer topwerk verricht en ik ben jullie heel dankbaar. In de toekomst nog twee raampartijen die vervangen moeten worden, voor mij staat ook nu weer vast dat VOKU dat zal uitvoeren. Dank VOKU!
Getekend: 23-08-2012 [15:03]
Naam: Hans Leeuwerik
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
jfl1 [at] xs4all.nl
Uw bericht:
Wij hebben de voordeur en garagedeur laten vervangen door VOKU/WERU. Perfect gedaan, zeer deskundige en meedenkende staff en monteurs. Prima werk verricht.
Getekend: 20-07-2012 [12:03]
Naam: jjf.werkhoven
Woonplaats:
Baarn
E-mailadres:
jjf.werkhoven [at] casema.nl
Uw bericht:
Wij hebben aan de voorzijde van ons huis het dakkapel laten renoveren en een kunststof kozijn laten plaatsen door VOKU/WERU. De werkzaamheden zijn op een perfecte manier uitgevoerd, afspraken zijn nagekomen het personeel is vakkundig, gemotiveerd en niet te beroerd iets extra`s te doen. Wij zijn van plan om nog drie kozijnen te laten vervangen door kunststofkozijnen zullen dit ter zijne tijd zeker door VOKU laten doen. Een zeer tevreden VOKU klant.
Getekend: 12-07-2012 [19:17]
Naam: Herman Smalhout
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
hsmalhout [at] cs.com
Uw bericht:
Wij hebben aan de voorzijde een nieuwe entreedeur en achter een nieuwe schuifpui laten maken door VOKU/WERU. De werkzaamheden zijn op een perfecte manier gedaan, vaklieden, niet te beroerd iets extra te doen. Ook kwalitatief zijn de producten top. EEN ABSOLUTE AANRADER
Getekend: 19-06-2012 [18:43]
Naam: Alie en Cor Rijsdijk
Woonplaats:
Kamerik
E-mailadres:
crijs1 [at] hccnet.nl
Uw bericht:
Op zoek naar kunstof schroten met houtnerf terecht gekomen bij Voku in Mijdrecht. Door het enthausiast personeel geheel voorgelicht en uitvoerig uitgelegd hoe het werkt. Keurig op maat gemaakt en afgeleverd. Toen zag ik de Weru kozijnen!! ook weer geheel vrijblijvend word er gezegd stuur een foto en de maat dan gaan we daar mee aan de slag. Een paar dagen later belde Gert-Jan van ik heb 5 keuze's voor u. We hebben een keuze gemaakt het kozijn is gisteren geplaatst schitterend!!!. Ons huis is van1912 en het kozijn past er gewoon bij. Zeer vriendelijke monteurs en vakkundig Frank en Rene bedankt. Trouwens het zijn allemaal vriendelijke mensen bij Voku je word er als klant behandelt,we hebben net gebeld voor een offerte voor de voordeur ben benieuwd. Dit bedrijf is een aanrader.
Getekend: 22-05-2012 [12:13]
Naam: R. van Valderen
Woonplaats:
Oudewater
E-mailadres:
r.vanvalderen [at] xs4all.nl
Uw bericht:
Vorig jaar een nieuw voordeur paneel laten plaatsen en afstellen. Na een mailtje kwam de monteur deze week de deur nogmaals afstellen. Geweldige service. Hartelijk dank.
Getekend: 08-05-2012 [19:46]
Naam: Fer en Tine
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
t.vanderschaaf [at] planet.nl
Uw bericht:
Vorig jaar hadden wij geconstateerd dat ons dakraam vernieuwd moest worden. We dachten om dit met kunststof te doen. Gegoogeld, en dan kom je al snel bij VOKU. In de showroom uitstekend geholpen en we hebben toen besloten de hele bovenverdieping te doen. Alles heel netjes gemonteerd. Toen ook maar beneden laten doen, compleet met een schuifpui. Ook allemaal heel netjes gedaan. Enkele onvolkomenheden werden over het algemeen snel verholpen. En kiep / draairamen zijn toch wel geweldig!
Getekend: 06-05-2012 [17:16]
Naam: Paula
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij hebben onlangs een serre laten bouwen door voku. Een echte aanrader! We zijn bij diverse aanbieders geweest maar voku stak hier met kop en schouders boven uit. Naast het product en hun technische inzicht sprak hun showroom ons enorm aan, dit gaf ons een welkom & huiselijk gevoel. Nu het af is denken wij nog vaak met heel veel plezier aan het bedrijf met hun leuke medewerkers terug.(het was zelfs een beetje saai toen ze klaar waren)
Getekend: 26-04-2012 [13:29]
Naam: Werring Tegelwerken
Woonplaats:
Harmelen
E-mailadres:
jwhandel [at] hotmail.com
Uw bericht:
Wij zijn een onderaannemer van Voku BV. Wij verzorgen het tegelwerk wat voorkomt bij de werkzaamheden bij Voku. Wat ons opvalt is dat Voku een van de weinige opdrachtgevers van ons is waar alle klanten tevreden over zijn. Wat wij als prettig ervaren is dat de planning zorgvuldig is, de omgang met Ron en Hans uitstekend is en wat ook belangrijk is de betaling volgens afspraak. Voku staat als opdrachtgever hoog in het vaandel bij ons. Ze zouden alleen wat meer tegelwerk moeten hebben. Deze mail is zonder medeweten van Voku BV. geplaatst. m.vr.gr. Jos Werring,
Getekend: 26-01-2012 [16:06]
Naam: A.M. Martin
Woonplaats:
Huizen
E-mailadres:
A3martin [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Intussen hebben wij nadat we zeer tevreden waren over de geplaatste ramen en muurbekleding ook de gehele beneden verdieping laten vervangen door nieuwe deuren en ramen. Dit is naar tevredenheid gebeurd. Er waren een paar kleine problemen met een slot en sluiten van de garagedeur maar dit is netjes en snel opgelost. Dank voor de goede service.
Getekend: 19-01-2012 [09:44]
Naam: Willem Heijma
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
willem [at] heijma.nl
Uw bericht:
Wij hebben zojuist door VOKU de ramen laten vervangen van onze dakkapel door Weru kunststof vensters. Onze ervaringen daarbij waren zeer positief in alle fasen van het project: bij de verkoop ontvingen wij zeer bruikbare adviezen en werden wij zeer vriendelijk geholpen. Bij de plaatsing werd het werk gedaan door 2 vriendelijke en deskundige mensen die het werk rustig en efficiënt uitvoerden en niet al te uitdrukkelijk aanwezig waren en die eveneens bijzondere bruikbare tips gaven. Tenslotte is ook het resultaat bijzonder naar onze tevredenheid. De nette afwerking en de kwaliteit van het product maakt ons erg tevreden met het resultaat.
Getekend: 11-12-2011 [15:06]
Naam: Fam. Schoonheim-Bos
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
annemarie1976 [at] casema.nl
Uw bericht:
Deze zomer hebben wij een dakkapel laten plaatsen en hebben we de slaapkamerramen laten vervangen, dit was nog enkel glas. Binnen 1 dag was ons dak weer wind- en waterdicht en binnen 2 dagen waren de ramen eruit gehaald en geplaatst. Toen wij nog een klein dakraampje wilden werd dit ook snel geregeld. Inmiddels is onze (grote) verbouwing af en hebben wij Voku weer ingeschakeld voor een nieuwe voordeur en voor het vervangen van nog 2 ramen. Kortom wij zijn zeer tevreden met het werk en de service die Voku levert.
Getekend: 08-12-2011 [18:52]
Naam: Fam. Boualla
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
s.boualla [at] upcmail.nl
Uw bericht:
Wat zijn wij blij dat we met VOKU zaken hebben gedaan. We hebben gekozen voor alumunium kozijnen van WERU en werkelijk ze zijn prachtig. Vanaf het verkoopproces tot de uiteindelijke oplevering niets anders dan lof voor de mensen van VOKU. We hebben veel verschillende mensen over de vloer gehad gedurende het plaatsen van de alumunium kozijnen, allemaal even professioneel, vriendelijk en netjes. Waren er maar meer van dit soort bedrijven in Nederland dan kon je echt met vertrouwen zaken doen. Een echte aanrader dus tav kwaliteit, prijs en vakmensen. Ontzettend bedankt names de gehele famillie. Fam. Boualla
Getekend: 07-12-2011 [14:35]
Naam: Bert van den Berg
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
bert_vandenberg [at] casema.nl
Uw bericht:
Ook namens Yvonne en Marja van den Berg -van den Bosch benadruk ik de prettige wijze van kopen bij en het installeren van de fa VOKU. Marcel, Dimitri en Frank hebben op zeer professionele manier zes nieuwe ramen geplaatst. Het waren eigenlijk twee feestdagen, keurig gewerkt, geen rotzooi en zeer tevreden. Tot een volgende keer, heel graag!
Getekend: 14-09-2011 [19:08]
Naam: Wijtze de Vries
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
wijtze.leplanois [at] orange.fr
Uw bericht:
In het begin sceptisch tegenover kunststof maar via een goede kennis toch de stoute schoenen aangetrokken en een offerte aangevraagd. Prijs viel mee en we besloten de achterzijde van ons huis te laten doen. Alles keurig op tijd en kwalitatief niets op aan te merken. Maar dat is wat je verwacht en hebt afgesproken. Wat ons zeeeeeer aangenaam verrast heeft is de klantgerichtheid van de medewerkers. Ik ben vroeger bij mijn oude werkgever nauw betrokken geweest bij de invoering van service garantie en het verhogen van de klantvriendelijkheid. Ik moet zeggen.....ik had de mannen graag in mijn ploeg gehad......zeer correct in de omgang....netjes alles opruimen.....alle vragen ("domme vragen bestaan niet") keurig beantwoorden....kortom klasse....daarom zal ik Voku als het zo uitkomt graag aanbevelen. Over de voorzijde van de woning bestaat geen twijfel meer.
Getekend: 23-08-2011 [12:16]
Naam: Renee Kroeske
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Voor de twijfelaars onder ons: ga gerust met VOKU in zee. Voordat ik zelf de stap zette heb ik uren gegoogled. Tientallen vragen, zoeken naar zekerheid om probleemloos de kozijnen te laten vervangen, veel recensies gelezen en uiteindelijk ook die van VOKU. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en dat gaf mij zoveel vertrouwen dat ik akkoord ben gegaan met VOKU. U begrijpt 't vast al: geen seconde heb ik daar spijt van gehad. De voor- en achtergevel zijn vervangen. Alle hout en slecht hang- en sluitwerk is door VOKU vervangen en we voelen ons nu veiliger dan ooit. Tevens is er op de voordeur een extra veiligheidsslot geplaatst. Vroeger was dat het alom bekende kettinkje dat met gemak van buitenaf kon worden gebroken. De nieuwe vergrendeling zit in de deur zelf en kan absoluut niet stuk gaan. Ik wist dat het geheel mooi zou worden, maar ik ben er toch echt wel lichtelijk van geschrokken dat 't huis zo is opgeknapt. Er is hard gewerkt door René, Willem en Bart en we hebben het ook gezellig gehad. Ooit komt de rest van de woning aan de beurt en ik heb bij de afronding van de klus al toegezegd dat die klus voor hun is. Ik ben blij dat ik voor VOKU heb gekozen ook omdat ik onze plaatselijke ondernemers een warm hart toedraag. En wel zo praktisch als je zelf ook in de Ronde Venen woont. Niet alleen Michiel Voortjes wil ik nogmaals dankzeggen, maar ook zeker de mannen René, Willem en Bart. Jullie weten wat vakmanschap is. Bedankt: Renee Kroeske.
Getekend: 16-07-2011 [00:06]
Naam: Van der Werff
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
fred.van.der.werff [at] planet.nl
Uw bericht:
Middels deze reaktie kan ik een ieder Voku aanbevelen. Ons hele huis is in 3 fasen voorzien van kunstof kozijnen. In alle gevallen een zeer goede behandeling gehad, zowel bij bezoek in winkel als tijdens het plaatsen. Vakkundig personeel wat keurig werk heeft afgeleverd zonder onder tijdsdruk te moeten werken. Service na afloop ook perfect geregeld. Kwaliteit in alle opzichten.
Getekend: 10-06-2011 [14:31]
Naam: Henny en Harry Koldenhof
Woonplaats:
Nieuwegein
E-mailadres:
hkoldenhofjzn [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Drie maal hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van VOKU. De eerste maal was in 2003, toen hebben wij alle ramen en deuren van onze semi bungalow laten vervangen door kunststof kozijnen en draai/kiep ramen van WERU. Tevens twee schuifpuien en het dak van onze serre is toen vervangen van kunststof in glas. Perfect gedaan en aan alles merk je dat het team bestaat uit vakmensen. Een paar later heeft VOKU ons dakraam vervangen en opnieuw perfect. Toen we dit voorjaar (2011) nadachten om twee dakkapellen te laten plaatsen was natuurlijk VOKU direct in beeld om de klus te klaren. Om wat verschillende informatie en ideeen te verkrijgen hebben we ook nog bij een tweetal andere bedrijven gekeken en toen werd al snel duidelijk dat we weer met VOKU in zee zouden gaan. De kwaliteit van het product, de manier van werken en ook de complete afwerking steken in positieve zin zover af van wat we elders zagen dat de keuze snel was gemaakt. En voor de derde keer 100% tevredenheid van het begin tot het einde. Vakwerk bestaat gelukkig nog steeds!
Getekend: 05-06-2011 [15:18]
Naam: Liesveld
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Tot tweemaal toe hebben wij tot onze volle tevredenheid gebruik gemaakt van voku. Eenmaal voor een pui en de twee maal een voordeur, Beide keren werd er schoon en mooi werk geleverd, hetgeen wanneer de medewerkers klaar waren ook af en schoon was. Mijn complimenten,
Getekend: 27-05-2011 [21:40]
Naam: Reddingius
Woonplaats:
Hazerswoude
E-mailadres:
Uw bericht:
VOKU heeft onlangs nog resterende ramen en puien in ons huis vervangen door WERU puien en ramen. Wat valt er nog te zeggen .... opnieuw vlotte en preciese maatneming, kwaliteit en vakmanschap in een plezierige en betrokken sfeer. Hulde aan het team van Marcel, Bart, Hans, e.a. voor jullie vakmanschap, samenwerking en precisie. Complimenten voor kwaliteit , levering en plaatsing. Veel succes en dank nogmaals voor het geheel. Met hartelijke groet N.H.Reddingius
Getekend: 03-05-2011 [21:56]
Naam: Fam. J.H.B. Stiekema
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
stiemeij [at] telfort.nl
Uw bericht:
In dec. 2010 hebben wij besloten om met VOKU in zee te gaan voor de vervanging van onze houten pui door een kunststof exemplaar. De keuze was mede gebaseerd op de vakkundige ondersteuning door Rob Schouten tijdens het offerte traject en de prijs/kwaliteit verhouding. In april 2011 is bij ons de gehele pui (opp. ca. 5 x 5m) op de bovenverdieping voorzien van kunststofkozijnen. Door problemen met de aflevering vanuit de fabriek werd de geplande opleveringstermijn helaas niet geheel gehaald. Door de inspanningen van VOKU (Michiel Voortjes) is alles toch prima voor elkaar gekomen en naar tevredenheid afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. De wijze waarop VOKU de montage professioneel en vakkundig heeft uitgevoerd is mede te danken geweest aan Dimitri, Bart en Willem. Mannen bedankt.
Getekend: 19-04-2011 [14:59]
Naam: Ton Brugman
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
brugman_a [at] schiphol.nl
Uw bericht:
Beste VOKU ers In januari 2011 het plan bedacht om 2 ramen (raampartijen) te vervangen in onze woonark in Wilnis. Na een afspraak gemaakt te hebben en een bezoek aan de showroom, onze mening (toen wij de weru producten zagen) bijgesteld en meteen een bestelling geplaatst voor (bijna) alle ramen en de voordeur. Wat een mooi product en wat een uitstekende voorlichting en mogelijkheden. Rob (Schouten) kon zich meteen goed in de situatie verplaatsen en dacht met ons mee naar de perfecte oplossing voor vervanging van onze (rotte) houten kozijnen. Wij hadden meteen vertrouwen in het bedrijf en producten. Uiteraard waren wij ook bij de concurentie geweest (PLOEG Nieuw-Vennep) deze producten waar wel goedkoper, maar zagen er absoluut minder solide en vooral mooi strak uit. Plaatsing gebeurde in (eind) maart. De heren Patrick, Hans en Rene verschenen op de oprit en zijn meteen kordaat en zichtbaar enthousiast aan het werk gegaan. Er is een prachtig stukje werk verzet door deze vakkundige VOKU ers en hoewel er toch wel wat "hobbels" te nemen waren, is dit op een zeer efficiente en efectieve manier verholpen. Ja vervanging van ramen en kozijnen geeft een boel rommel, maar na afloop van de werkzaamheden werd dit meteen opgeruimd. Alle lof voor deze drie heren. Dit is waar je het als bedrijf van moet hebben en trots op kan zijn. Vakkundige en correcte mensen plus een goed product en uitstekende service is de sleutel tot succes in de ramen & kozijnen wereld. Beste VOKU ers, bedankt , jullie hebben er een zeer tevreden klant bij. Ton Brugman
Getekend: 30-03-2011 [05:12]
Naam: Niels van den Burg
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
niels.vandenburg [at] telfort.nl
Uw bericht:
Heren, Hartelijk dank voor de uitstekende service! We hebben vandaag onze nieuwe ruit gelapt en kunnen weer genieten van ons uitzicht. Ook het alarm op het raam beneden functioneert voor zover wij kunnen waarnemen. Helemaal top!
Getekend: 21-02-2011 [19:19]
Naam: Fam. Nederveld
Woonplaats:
Aalsmeer
E-mailadres:
r.nederveld [at] caiway.nl
Uw bericht:
In Juni 2010 zijn wij langsgeweest in de Showroom in Mijdrecht. Door Rob gelijk een goed gevoel over het bedrijf en de producten. In December 2010 zijn daarna de kozijnen geplaatst door zeer vakkundig personeel. Mede door Hans, Patrick en Bart hebben wij er een zeer goed gevoel aan overgehouden. Er wordt zeer netjes gewerkt en opgeruimd na elke werkdag. Jullie hebben TOP personeel, wij zullen jullie zeker aanraden bij andere klanten. Bedankt René Astrid Kevin en Michelle. Aalsmeer
Getekend: 02-02-2011 [22:20]
Naam: Ebriene
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij zijn heel blij met onze nieuwe deur en badkamerraam. Het ziet er mooi uit! De heren hebben heel netjes gewerkt, dank jullie wel! Groetjes Ebriene
Getekend: 01-02-2011 [10:03]
Naam: Familie Boer
Woonplaats:
Woerden
E-mailadres:
keesboer58 [at] kpnplanet.nl
Uw bericht:
In oktober 2010 is door VOKU een compleet nieuwe kunststof schuifpui in onze woning geplaatst. Wij hadden verschillende bedrijven bezocht en een offerte laten maken. Onze keus viel op VOKU, zeker ook door de prijskwaliteitverhouding van hun WERU merkpui. Nadat eerst de houten pui, die aan vervanging toe was, deskundig was verwijderd werd de nieuwe op maat gemaakte pui met een telekraam over onze woning gehesen en direkt geplaatst. Het werk duurde 1 dag en hiervoor had VOKU 4 man ingeroosterd. Tijdens de werkzaamheden onstond door een ongelukje een beschadiging aan onze parketvloer. Voor VOKU was dit geen probleem. Men nam zijn verantwoordelijkheid. Er werd een parketvloerbedrijf ingevlogen en de schade werd volledig hersteld. Kortom, wij kunnen dit bedrijf aan bevelen. Fam. Boer
Getekend: 16-01-2011 [18:04]
Naam: Fam. A. Martin
Woonplaats:
Huizen
E-mailadres:
A3martin [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Een deel van de kozijnen en houtwerk is door VOKU vervangen. Het werk was in 2 verdeeld door sneeuwval waardoor niet alles op tijd geleverd was, maar het eindresultaat mag er zijn. Er is vanaf dat we de showroom instapten tot dat de laatste afvalstukjes werden weggeveegd prettig en goed werk afgeleverd. Bedankt en waarschijnlijk tot ziens
Getekend: 13-01-2011 [09:54]
Naam: Henk en Hannie van Zwam
Woonplaats:
Nieuwegein
E-mailadres:
henkvanzwam [at] hotmail.com
Uw bericht:
Vorige maand hebben we alle kozijnen, deuren, dakkapel en al het overige hout laten vervangen door VOKU. Vanaf het moment dat we bij VOKU binnenstapten tot het moment van oplevering hebben ze ons niet teleurgesteld. Het ziet er allemaal geweldig uit ! Dagelijks werd er prima gewerkt en aan het eind van de dag werd alles weer netjes opgeruimd. Bedankt jongens (Patrick, Hans, Bart, Marcel en René), jullie hebben vakwerk geleverd.
Getekend: 21-11-2010 [18:32]
Naam: Johan en Marijke
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
marijke.herweijer [at] yahoo.com
Uw bericht:
In de week van 25 oktober zijn bij ons de nieuwe dakkapel en de nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen, vanaf offerte stadium tot het gereed zijn van alle werkzaamheden. Het personeel (Patrick en Hans) werken netjes en zorgen dat s'avonds de werkplek netjes is opgeruimd. Nogmaals heren een puike prestatie waar jullie als Voku trots op mogen zijn. De reactie's uit de buurt zijn zeer positief.
Getekend: 01-11-2010 [17:55]
Naam: Harry en Ria Heijungs
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
heijungs7 [at] zonnet.nl
Uw bericht:
Onze nieuwe kozijnen zijn prachtig geworden, met dank aan Michiel voor het advies en Wifred,Marcel en Rene voor het plaatsen echt vakwerk geleverd bedankt
Getekend: 22-10-2010 [23:31]
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Uw bericht:
Onze nieuwe kozijnen zijn prachtig geworden, met dank aan Michiel voor het advies en Wifred,Marcel en Rene voor het plaatsen echt vakwerk geleverd bedankt
Getekend: 22-10-2010 [23:30]
Naam: John Schut
Woonplaats:
Apeldoorn
E-mailadres:
info [at] schutkozijnen.nl
Uw bericht:
Bas gefeliciteerd met 12,5 jaar Voku werk. Dankzij een juiste scholing kun je in dit bedrijf ook prima werk leveren
Getekend: 16-10-2010 [12:40]
Naam: Gijs Rademaker
Woonplaats:
Zevenhoven
E-mailadres:
sjanie.rademaker [at] gmail.com
Uw bericht:
Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze kozijnen. Ondanks de levering van een verkeerd kozijn en ongelijke verbindingen van de voordeur. De voordeur is zelfs helemaal vervangen! Dus hierbij onze complimenten voor de service. Met vriendelijke groet, Gijs Rademaker
Getekend: 15-10-2010 [17:49]
Naam: Bart Veldhuis
Woonplaats:
Nijmegen
E-mailadres:
bj.veldhuis [at] telfort.nl
Uw bericht:
Na lang zoeken op het internet bij VOKU een deurluifel gevonden. Gisteren heb ik hem gemonteerd, een eitje! En hij staat prachtig!
Getekend: 05-10-2010 [10:09]
Naam: Frank en Marga Deibert
Woonplaats:
Nieuwveen
E-mailadres:
globedj [at] wanadoo.nl
Uw bericht:
Hallo, wij willen kenbaar maken maken dat wij erg tevreden zijn over Voku Mijdrecht. Producten zijn mooi om te zien en duurzaam. Het plaatsen wordt vericht door vakkundig personeel die ook de kleine details meeneemt. Prima bedrijf !!
Getekend: 15-08-2010 [15:34]
Naam: Huub Draijer
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
astrorock [at] versatel.nl
Uw bericht:
Super tevreden met de geplaatste serre! Huis totaal veranderd en is elke keer weer een genot om thuis te komen.
Getekend: 11-08-2010 [14:42]
Naam: J. Hemelrijk
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
Jan.Hemelrijk [at] caiway.nl
Uw bericht:
Zeer tevreden over de levering en plaatsing van 4 kozijnen
Getekend: 13-07-2010 [16:21]
Naam: Marlies
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
lies2911 [at] casema.nl
Uw bericht:
Mijn dakkapel kozijn is prachtig geworden. De monteurs waren zeer vakkundig en zeer netjes. Ze dachten mee en hebben alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over VOKU en zeker over de twee jongens. Vaklui!!!!!
Getekend: 05-07-2010 [12:16]
Naam: Rachel Koning
Woonplaats:
Eemnes
E-mailadres:
rachelwoud [at] hotmail.com
Uw bericht:
Ons nieuwe kozijn is prachtig geworden, met dank aan Bas en Marco ze hebben iedere dag alles netjes opgeruimd, en er werd een zeil ophangen in huis tegen het stof, het was gewoon gezellig om ze over de vloer te hebben en een fantastische resultaat. Dank jullie wel. groetjes Rachel en Jonathan Koning
Getekend: 30-06-2010 [10:41]
Naam: Fam. Van Vliet
Woonplaats:
Kudelstaart
E-mailadres:
vijf.vlieten [at] caiway.nl
Uw bericht:
Ongeveer 7 jaar geleden hebben wij een prachtige dakkapel laten plaatsen door Voku, zomer 2009 zijn wij op gesprek geweest bij Rob voor het plaatsen van kunststofkozijnen voor de rest van het huis. Begin december 2009 zijn Bart en Marcel ongeveer 1 1/2 week geweest en hebben alle kozijnen en deuren inclusief de schuurdeur vervangen. We genieten er al een half jaar elke dag van. Groeten, Walter, Theresia, Anouk, Rowan en Yoran van Vliet
Getekend: 27-06-2010 [21:19]
Naam: C.Valkenburg
Woonplaats:
Aalsmeer
E-mailadres:
kees.valkenburg [at] planet.nl
Uw bericht:
Op 14 juni jl. is de donkergrijze dakkapel met een enorme kraan over 3 huizen heen op zijn plaats geland. 2 geroutineerde vakklieden hebben in één zonnige dag de klus geklaard. Ziet er allemaal goed uit en is zeker naar verwachting. Nu maar afwachten op de eerste storm en regen...
Getekend: 23-06-2010 [22:27]
Naam: M.C. van den Berg
Woonplaats:
Kudelstaart
E-mailadres:
christelenmartien [at] kabelfoon.net
Uw bericht:
Twee stoere kerels stonden om 07.45 uur voor de deur zichzelf voorstellend en vragend waar ze wagen het beste neer konden zetten. Twee dapkapellen zouden worden voorzien van kunststof kozijnen. Je merkte aan ze dat ze plezier in hun werk hadden. Mijn vrouw had een oude deken op de gele bank gelegd, zodat ze binnen konden koffiedrinken en eten. Ze vertelden dat dat niet altijd mocht. Ze hebben netjes gewerkt en voorzover dat nodig was beleefd dingen vragen en zeggend. Bas en Marco hebben de firmanaam hooggehouden. Met twee-en-een halve dag waren ze weer vertrokken. En alles is naar wens verlopen.
Getekend: 23-06-2010 [10:44]
Naam: peter en ingrid
Woonplaats:
haarlem
E-mailadres:
pa.gootjes [at] zonnet.nl
Uw bericht:
alle ramen en twee schuifdeuren laten vervangen, het was een hele klus het is op een kleine beschadiging een mooi geheel geworden. wij zijn blij met VOKU, bedankt Bart en Gilbert voor het geleverde werk, klasse.
Getekend: 13-06-2010 [12:20]
Naam: Rob en Auxi van der Vegt.
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
uithoorn1422 [at] hotmail.com
Uw bericht:
Precies op de overeengekomen leverdatum en tijdstip wordt er bij ons aangebeld. Voor dat wij nog maar iets konden zeggen, bijvoorbeeld goede morgen, werd ons door een strek op Steve Mc Queen gelijkende man op niet mis te verstane wijze meedegedeeld dat er werd geschaft om half tien en half één. Op onze vraag of er voor de aanvang van de klus ook koffie kon worden gedronken werd positief gereageerd. De mannen bleken Marco en Bas te heten en gingen na de koffie direct aan de slag. En hoe, snel vakkunding en zeer goed op elkaar afgesteld. met als resultaat een halve dag eerder klaar, terwijl naar eigen zeggen het plaatsen van kunstof kozijnen niet tot hun dagelijkse werkzaamheden behoorden. In de loop van de plaatsing van andehalve dag is ons de eerste de beste opmerking duidelijk geworden. Elke pauze werd omlijst met bijzonder hilarische gebeurtenissen uit hun werk verleden. Marko en Bas, hartelijk dank voor de snelle en vakkunddige en met veel humor omlijstte plaatsing van onze kozijnen Rob en Auxi
Getekend: 08-04-2010 [12:19]
Naam: Fred & Gea
Woonplaats:
Loenersloot
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij hebben de houten bakken van onze dakgoten laten beklede. Keurige mensen, vakwerk en ook nog zeer en vlot doorgewerkt. Een aanbeveling om ze nog eens terug te laten komen.
Getekend: 12-03-2010 [16:25]
Naam: Bas
Woonplaats:
vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij hebben ramen laten vervangen door deuren naar ons balkon/dakterras goed werk en tevreden over het resultaat
Getekend: 21-02-2010 [23:07]
Naam: Bertus en Riet Casius
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
bertuscasius [at] casema.nl
Uw bericht:
Hebben ons huis zowel aan voor en achterzijde geheel in kunststof gestoken, kozijnen, ramen, deuren enz. Zijn zeer tevreden over het gehele uitgevoerde werk onze complimenten aan Hans en Patrick, Marcel en Bart, Rene en Wilfred. Het was ook nog gezellig ondanks de strenge kou.
Getekend: 21-02-2010 [13:37]
Naam: Patrick en Esther
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
pdgauw [at] gmail.com
Uw bericht:
Vandaag is bij ons het 3e van de 4 raamkozijnen vernieuwd. Wat een uitstekend werk hebben Rene & Wilfred afgeleverd.Niet alleen zien de kozijnen er super netjes uit, ook hebben ze alle troep keurig opgeruimd. En het waren leuke, gezellige gasten. Top werk mannen!!!
Getekend: 08-02-2010 [14:21]
Naam: fam.kunkeler
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
Uw bericht:
In het laatste kwartaal van 2009, is bij ons de gehele bovenverdieping voorzien kunstoframen. Ondanks enkele tegenslagen - enkele verkeerd geleverde ramen vanuit de fabriek - is uiteindelijk door de inspanningen van VOKU Mijdrecht alles prima voor elkaar gekomen. Wij zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat, wat geheel aan onze verwachtingen voldoet. Maar toch zeker ook over de wijze waarop de mannen van VOKU e.e.a. hebben geinstaleerd. Profesioneel en vakkundig. Mannen bedankt. André en Petra Kunkeler
Getekend: 10-01-2010 [20:27]
Naam: Fam. Mengerink
Woonplaats:
Woerden
E-mailadres:
Uw bericht:
We zijn erg blij met onze kozijnen, het ziet er erg mooi uit. Uitgekozen uit wel 7 firma's was VOKU de enige die ook houtnerf aan de binnenkant had en aangezien we meer van binnen naar buiten kijken dan andersom, speelde dit zeker mee bij onze keuze. Jullie afwerking was erg netjes en precies, vriendelijke mensen, en als we wat kritiek hadden op iets wat volgens ons net ietsje beter kon, dan maakten jullie het weer helemaal goed. Dus dat was erg fijn! Kortom, we zijn helemaal tevreden! Vriendelijke groeten, fam. Mengerink
Getekend: 04-01-2010 [10:24]
Naam: Fam. Uithol
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
jose.uithol [at] kpnplanet.nl
Uw bericht:
Een beetje laat, maar we willen toch laten weten dat we heel erg blij zijn met onze nieuwe schuifpui! Hij ziet er prachtig uit en het is een echte aanwinst voor ons huis. Heel veel dank voor de goede service en wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een goed 2010!
Getekend: 21-12-2009 [07:50]
Naam: Alexandra en Bas
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
kosterbas [at] tiscali.nl
Uw bericht:
Afgelopen week hebben wij voor de tweede keer Voku aan de deur gehad. Dit keer voor het plaatsen van een nieuw kozijn aan de achterzijde van onze woning en een nieuwe voordeur incl. kozijn. Evenals 4 jaar geleden (plaatsing openslaande deuren) zijn we weer zeer te spreken over het resultaat. Werklieden zijn ook zeer nette mensen waar gezellig een babbeltje mee te maken is, kan je bij andere bedrijven wel eens anders treffen. Heren bedankt en wellicht tot een volgende plaatsing!
Getekend: 13-11-2009 [17:18]
Naam: Jan en Karlie
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
veldhoj [at] gmail.com
Uw bericht:
De bovenverdieping en de voorkant hebben we in de loop van de jaren door VOKU met Weru vensters en een deur laten renoveren. Na jaren zijn we nog enthousiast over onze keuze. Een logische keus was dan ook om onze hele achterpui te vernieuwen: ongeveer 6 meter raam inclusief twee openslaande deuren. Drie gemotiveerde mensen stonden om 7:30 uur voor de deur en om 16:00 uur was de achterkant weer dicht. De volgende dag afwerken. Aansluitend hebben ze twee dakvensters en knieschotten geplaatst op zolder. Ook kleine details werden goed verzorgd en er werd met ons meegedacht. Een fantastisch resultaat; echt vakwerk en goed teamwerk! Team bedankt
Getekend: 30-10-2009 [10:00]
Naam: Amber
Woonplaats:
Maarssen
E-mailadres:
Niet Belangrijk
Uw bericht:
Even Een Aandachts Punt Voor De Topklusser, En Kantoor Neurd! Ron, Je Bent Een Topper :D !!!
Getekend: 27-10-2009 [14:58]
Naam: Niels
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
Uw bericht:
Perfecte hulp!
Getekend: 24-10-2009 [11:00]
Naam: Jaap Vrind
Woonplaats:
Aalsmeer
E-mailadres:
vrind [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Bij sommige zaken in je leven denk je wel eens dat had ik beter niet kunnen doen! Met onze serre is dat duidelijk niet het geval, wat een verrijking van ons leven. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is het een plek om in te vertoeven. De Voku heeft een bijzonder knap stukje vakmanschap neergezet binnen de afgesproken tijd en budget. Een bijzonder bedrijf met veel aandacht voor de klant.
Getekend: 27-09-2009 [10:08]
Naam: Ron en Nel Schilte
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
rob.schilte [at] casema.nl
Uw bericht:
Wij hebben het groot aangepakt met VOKU ,grote dakkapel 9 mtr,serre met doorbraak en alle ramen vervangen, het resultaat mag er dan ook zijn het is prachtig geworden,de serre brengt zoveel meer daglicht dat is elke dag genieten, wij willen Ron,Michiel en alle andere medewerkers van VOKU die bij ons gewerkt hebben hartelijk danken!
Getekend: 23-09-2009 [12:27]
Naam: Reijer en Mariëlle Band
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij hebben vorige week een mooie voordeur laten plaatsen, nou helemaal geweldig. Het is mooi materiaal en Rene heeft gewoon top werk afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee en nou sparen voor de rest van het huis.
Getekend: 27-08-2009 [11:23]
Naam: Fam. Verboom
Woonplaats:
Huizen (NH)
E-mailadres:
adsl436088 [at] tiscali.nl
Uw bericht:
Wij hebben de hele achtergevel door VOKU laten verfraaien met openslaande deuren. Ook al hadden wij specifieke wensen, daar is volledig aan voldaan. Dankzij de inventieve aanpak van Hans en Patrick is vakwerk afgeleverd.
Getekend: 24-08-2009 [09:47]
Naam: Fam . van Boksel
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij zijn meer dan tevreden met de mooie dakkapellen, kunststof kozijnen en deuren. Alle werkzaamheden en afwerkingen zijn door de harde werkers prima verricht. Met grote dank aan de toppers Leon en Rene!!
Getekend: 23-07-2009 [20:18]
Naam: Londen gangers
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij hebben zeer genoten van ons gewonnen weekend Londen. Veel gezien, mooi weer en lekker gegeten. Hotel en rondtour waren super!
Getekend: 23-07-2009 [20:09]
Naam: Fam. Van Schaik
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
g.van.schaik33 [at] kpnplanet.nl
Uw bericht:
Een prachtig eindresultaat, dat door iedereen bewonderd wordt. In 4 dagen tot stand gebracht door twee vakkundige en bijzonder hard werkende Voku-medewerkers. Ook de service is werkelijk uitstekend!! Wij hopen nog lang van onze nieuwe kunststof kozijnen, ramen, rolluiken en voordeur te genieten. Voku kunnen we bij iedereen aanbevelen!
Getekend: 15-07-2009 [19:50]
Naam: Familie van den End
Woonplaats:
Wilnis
E-mailadres:
Uw bericht:
Prima service! De levering was helemaal goed. Erg snel, een heel huis in 4 dagen. Alles in een goede sfeer en heel persoonlijk. Ook de service achteraf was helemaal goed. Dank!
Getekend: 29-06-2009 [09:38]
Naam: Prijswinnaars
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Ik wilde even melden dat de bloemen mooi staan de taart is opgesmikkeld en wij zin hebben in de reis naar Londen! Bedankt voor de hartelijke ontvangst, we hebben het leuk gevonden. Met groet, Gerard
Getekend: 30-05-2009 [08:31]
Naam: Buskermolen
Woonplaats:
E-mailadres:
Uw bericht:
Met dank voor de uitstekende service!!
Getekend: 22-05-2009 [15:35]
Naam: Bettie
Woonplaats:
Weesp
E-mailadres:
bettie.vankempen [at] gmail.com
Uw bericht:
Nog even een berichtje. De monteurs zijn nog niet weg of er komen al mensen vragen welke firma het zo luxe bij ons gemaakt heeft en of we tevreden zijn. Hier dus de mond op mond reclame actief. Er stoppen ook veel auto's om even te kijken. Heb ook al een kaartje van Voku meegeven aan mensen van een straat verderop. Wij hebben alleen maar positieve berichten kunnen doorgeven. Dus bij deze nogmaals wij zijn SUPER tevreden.
Getekend: 11-03-2009 [19:36]
Naam: Bettie
Woonplaats:
Weesp
E-mailadres:
bettie.vankempen [at] gmail.com
Uw bericht:
Laat nog even weten dat we een nieuwe schuifpui, keukenraam, voordeur en slaapkamerramen met rolluik hebben laten plaatsen. Echt TOPPIE!!! De rotzooi werd ook netjes opgeruimd. Het ziet er schitterend uit.
Getekend: 10-03-2009 [20:59]
Naam: Peter en Bettie Sprenger
Woonplaats:
Weesp
E-mailadres:
bettie.vankempen [at] gmail.com
Uw bericht:
We hebben veel firma's bezocht en uiteindelijk voor VOKU gekozen. Ons eerste bezoek aan de showroom had veel indruk en een goed gevoel bij ons achter gelaten. De kozijnen en pui vonden wij solider aanvoelen en er luxer uitzien dan bij andere firma's. Aangezien wij altijd al luiken wilden (veel nachtdienst)hebben was hier de oplossing- bak aan de binnenkant (valt niet echt op), buitenkant is nl. niet mogelijk. Precies op de afgesproken een belletje dat de monteurs zouden komen.EN WAT IS HET ONTZETTEND GAAF GEWORDEN!!!!! Een gezellige en kundig ploegje monteurs (Marcel, Rene, Niels en een halve dag Wilfred) hebben onze droom ontzettend netjes uitgevoerd. GEEN WOORD TE VEEL GEZEGD OVER VAKKUNDIGHEID.Dat hebben we dan ook in woord en daad (lekkere dingen te eten gegeven) laten blijken. Al veel bekijks gehad en alleen maar lovende woorden. BEDANKT en mondelinge reclame geven we zeker.
Getekend: 10-03-2009 [20:53]
Naam: P.Weij
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
piet.weij [at] planet.nl
Uw bericht:
Wij hebben in september 2008 een kunststof schuifpui, schuurdeur en voordeur door Voku laten plaatsen en waren daar erg tevreden over, ten eerste werden we zeer vriendelijk en vakkundig door Michiel Voortjes geholpen, zowel thuis als in de showroom, en de plaatsing door Marcel en Rene waren ook top, zodat we besloten hebben de rest van ons huisook te voorzien van kunststofkozijnen. Deze week hebben Hans en Patrick deze klus in 5 dagen geklaard en we moeten zeggen dat we daar ook weer vol lof over zijn. Ze denken erg mee en op de uitvoering valt niets aan te merken en het was nog gezellig ook. Jullie hebben echte vakmensen in dienst. We zullen dan ook zeker jullie bedrijf aanbevelen bij belangstellenden en wensen juliie veel succes toe in deze toch wel roerige tijd.
Getekend: 05-03-2009 [20:50]
Naam: K. Prins
Woonplaats:
Linschoten
E-mailadres:
klaas.prins [at] wxs.nl
Uw bericht:
Er is bij ons een nieuwe voordeur en schuurdeur, samen met 2 raampartijen, geinstalleerd door VOKU en wij zijn daar zeer tevreden mee. Prettige en ervaren monteurs die keurig werk hebben afgeleverd. Alle lof. Wij kunnen VOKU aanbevelen.
Getekend: 04-03-2009 [16:28]
Naam: J.P.J. van Geest
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
koosvangeest [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Ik ben zeer te spreken over ons nieuwe kunststof kozijn aan de achterkant van ons huis.Uitstekend afgewerkt aan binnen- en buitenzijde, zeer professioneel. Een volgend 'project' zou ik zonder twijfel weer door jullie laten uitvoeren. Hartelijk dank.
Getekend: 02-03-2009 [22:51]
Naam: N.H.Reddingius
Woonplaats:
Hazerswoude - Dorp
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij sluiten ons geheel bij alle vorige sprekers aan. Nadat vorig jaar een aantal grote puien werden vervangen en we zo tevreden waren, besloten we nog een pui te voorzien van dezelfde Weru materialen. Dit gebeurde precies binnen de afgesproken termijn en op een ijskoude dag in januari 2009. Opnieuw meesterlijk snel en vakkundig geplaatst door Marcel en Niels, vaklui van de bovenste plank en zo aangenaam en prettig in huis. We zijn ook over deze ramen en kozijnen zeer tevreden en hulde aan Voortjes voor organisatie, precisie, goede voorlichting en kwaliteit ... een aanrader !
Getekend: 25-01-2009 [14:52]
Naam: Eefje Driehuis
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
eefje_driehuis [at] planet.nl
Uw bericht:
We zijn erg blij met de deurluifel. Nu is het geheel compleet. Alles is nu in kunststof. Wat nu nog ontbreekt is een mooie deurknop. Deze steekt nu erg af tov de rest. Ik hoop dat jullie er toch nog wat op vinden. Dank voor al het mooie werk wat jullie in de loop van de jaren hebben gedaan.
Getekend: 25-01-2009 [09:58]
Naam: jeroen van der meer
Woonplaats:
de kwakel
E-mailadres:
jeroen.vandermeer [at] tiscali.nl
Uw bericht:
Wat een vakwerk!!! Nieuwe kozijnen op de bovenverdieping, nieuw kozijn beneden aan de voorzijde en een nieuwe voordeur + toiletraam. Dit alles in slechts 1,5 dag werk. Keurig afgewerkt en uitstekende service door de topmonteurs Marcel en Rene, die in de schaduw van Bas van Groen staan. Zoals hij te werk gaat is echt bovenmenselijk!!! Deze jongen moet gewoon onbetaalbaar zijn. Wat een vakman!
Getekend: 02-12-2008 [17:57]
Naam: Michèle en Ed Dohle
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
dohle023 [at] planet.nl
Uw bericht:
Het is veeeel leuker als het resultaat nog mooier is geworden als dat je eigenlijk dacht. Voku heeft er het mooiste huis van het blok van gemaakt :-). Ook de medewerkers werkten netjes, snel en accuraat....kortweg: top!
Getekend: 28-11-2008 [17:19]
Naam: warrels
Woonplaats:
mijdrecht
E-mailadres:
warrels [at] tiscali.nl
Uw bericht:
Een beetje laat,maar als nog willen wij laten weten dat wij super tevreden zijn;zowel over de puien als de werkmannen en de service!
Getekend: 02-11-2008 [12:52]
Naam: A Kamerman
Woonplaats:
Kudelstaart
E-mailadres:
ard1 [at] caiway.nl
Uw bericht:
In septeber 2008 heeben we door voku een nieuwe schuifpui laten plaatsen, ontzettend mooi geworden, snel gewerkt en prima service, m.a.w. een tevreden klant!
Getekend: 19-09-2008 [14:18]
Naam: H. Oudt
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
Uw bericht:
Met het plaatsen van een nieuwe deurluifel is ons huis helemaal af. Samen et de kunstof puien is ons huis heel mooi geworden Ook de deurluifel is vakkundig geplaatst. Dank U wel voor de service
Getekend: 18-09-2008 [13:19]
Naam: H. van Noord
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
hansvannoord [at] planet.nl
Uw bericht:
Hij staat nu al ruim 20 maanden, onze prachtige serre. Onze leefruimte is hierdoor vele malen fijner geworden en nog élke dag genieten wij hier opnieuw van ! De serre blijft trouwens schitterend (lak enz) De manier waarop de fa. VOKU bij ons aan het werk is geweest is ronduit: voortreffelijk. Goed overleg en 'aardige gasten over de vloer' Kortom, we zijn byzonder tevreden. fam. H. van Noord Hoofddorp
Getekend: 13-08-2008 [10:58]
Naam: Willem van Ginkel
Woonplaats:
Breukelen
E-mailadres:
Uw bericht:
Vorige week zijn er bij mij twee kozijnen en nieuwe daklijsten geplaats door VOKO Bv Mijdrecht. Keurig gedaan,prima personeel. Pluim voor VOKUbv uit Mijdrecht. 26-06-08 Willem van Ginkel.
Getekend: 26-06-2008 [21:20]
Naam: Carla Kok
Woonplaats:
De Kwakel
E-mailadres:
callakok [at] hotmail.com
Uw bericht:
Het is al weer even geleden dat onze schuifpui is geplaats. Maar wat is het mooi geworden. Onze kamer lijkt wel 3 x zo groot. En dat alles in 1 dag tijd. Wij kunnen nu nog meer genieten van onze mooie tuin. VOKU zullen wij dus ten alle tijden aanraden!!! Heel erg bedankt. Gr. Carla en Hans Kok
Getekend: 02-06-2008 [11:24]
Naam: M.W. Pols
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
polsmw [at] planet.nl
Uw bericht:
Het was druk bij VOKU, dus we moesten even wachten, maar.. het is nog mooier geworden dan we verwachtten! Prima werk geleverd.
Getekend: 27-05-2008 [14:22]
Naam: JH Tersteeg
Woonplaats:
IJsselstein
E-mailadres:
Uw bericht:
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen en de manier waarop deze op vakkundige wijze werden geplaatst. Bedankt heren en ga zo door.
Getekend: 02-05-2008 [16:34]
Naam: Hans en Agnes de Jonge
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
f2hjongehans49 [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Alle 'jongens' hebben prima werk geleverd. Wat we vooral belangrijk vonden is dat ze meedachten en suggesties gaven waar ve veel aan hadden. Het ziet er allemaal geweldig uit! Het enige probleem was .... dat sommige jongens wel erg veel koek aten ... ;-) En Bas ..... de oplevering heeft plaatsgevonden hoor!!
Getekend: 09-02-2008 [20:37]
Naam: E.A.Farquharson-Kooy
Woonplaats:
Badhoevedorp
E-mailadres:
c.j.farquharson [at] quicknet.nl
Uw bericht:
We wanted never again to have to paint or replace the wood on the outside of our house. After research we decided that KERALIT was the best solution. We are very satisfied with the work done by VOKU and I heartilly recommend the firm. They delivered exactly what we had agreed and made valuable suggestions which we followed. Thank you . Cyril Farquharson.
Getekend: 09-01-2008 [12:26]
Naam: Fam. van der Linden
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
ondanks de vrieskou bleven Eric, Marcel en Patrick opgewekt en leverden uitstekend werk. onze beste wensen voor 2008 voor alle medewerkers
Getekend: 03-01-2008 [15:04]
Naam: Fam. Franssen
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
Uw bericht:
Beste bedrijfsleiding, Ca 4 weken na mijn aanschaf van kunststof schroten meldde ik mij met een probleem met één van de schroten. Ik ben uitstekend geholpen. Echte service en garantie bestat nog. Grote Klasse!
Getekend: 07-12-2007 [12:38]
Naam: Fam. H.J. Groenewoud
Woonplaats:
Breukelen
E-mailadres:
Uw bericht:
Bedankt voor de prima service!
Getekend: 07-11-2007 [14:28]
Naam: fam. Reddingius
Woonplaats:
Rijnwoude
E-mailadres:
Uw bericht:
"Wij leveren tevredenheid" staat op de aut's van VOKU en dat hebben ze gedaan ! Mooie WERU puien en ramen en deze geplaatst met vakmanschap, grote inzet en teamgeest van de ploeg vakmensen. Veel succes verder, en dank voor het eindresultaat .... Ga zo door !
Getekend: 03-11-2007 [11:40]
Naam: Fam. Wijnveldt
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
wijnveldt [at] zonnet.nl
Uw bericht:
Verbaasde reacties van menssen als ze horen dat het geheel volgens verwachtingen zonder tegenslagen is gedaan, een serre geplaatst en het vervangen van alle kozijnen! Er is vakwerk geleverd door bijzonder prettige en vakkundige mensen.
Getekend: 31-10-2007 [21:01]
Naam: Fam. Bröker
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
broker68 [at] planet.nl
Uw bericht:
Wij hebben inmiddels een kunstof dakkapel en een badkamerraam van Voku. Kwaliteit en goede service !
Getekend: 07-10-2007 [15:38]
Naam: Woningbouwvereniging
Woonplaats:
E-mailadres:
Uw bericht:
Namens een woningbouwvereniging; de jongens hebben een geweldige prestatie geleverd met het monteren van de deurluifels!
Getekend: 19-09-2007 [14:29]
Naam: Fam. Vlek
Woonplaats:
Vinkeveen
E-mailadres:
Uw bericht:
De jongens van Voku hebben een prima prestatie geleverd met het monteren van onze nieuwe kozijnen.
Getekend: 10-09-2007 [08:42]
Naam: J.Valentijn
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
j.valentijn4 [at] kpnplanet.nl
Uw bericht:
Na vijf offerte's waar VOKU de eerste van was wist ik het al bijna zeker. Ik had een prijs in mijn hoofd en als VOKU daar onder zit bestel ik mijn schuifpui en kozijn met raam bij VOKU.Het eerste bezoek van dhr. Schouten was vriendelijk, zakelijk en ontspannen. Het opmeten door dhr. Voortjes was ook zo. Er werd gezegt dat het eind januari zou worden en dat klopte bijna op de dag (29-1-2007 geplaatst). 3 Monteurs op de afgesproken tijd gingen aan de slag, je zag direct dat ze van wanten wisten en speelde super goed op elkaar in. Ik vroeg of ze wisten hoe een Senseo werkte en ging met een gerust hart naar mijn werk. De volgende dag het raam met kozijn. Om 12.00 uur waren ze klaar, alles keurig netjes aangeveegd achterlatend. Ik heb nog 1 kozijn en voordeur en als die vervangen moet worden is de opdracht voor VOKU. VOKU bedankt en succes met jullie uitbreiding.
Getekend: 02-02-2007 [22:39]
Naam: Erwin en Giny Bouwmans
Woonplaats:
Hilversum
E-mailadres:
Erwin.Bouwmans [at] tiscali.nl
Uw bericht:
Deze week hebben we een schuifpui, nieuwe voor- en achterdeur laten plaatsen. Nadat we in de showroom al op zeer prettige wijze zijn geholpen, bleek ook het personeel dat de werkzaamheden uitvoert zeer vakkundig, attent en vriendelijk te zijn. In de werkelijk soms verzengende hitte, hebben zij geweldig werk geleverd. Erik, Marcel, Jurne en Wilfred super bedankt!!
Getekend: 23-07-2006 [10:10]
Naam: Fam. Does
Woonplaats:
Uithoorn
E-mailadres:
familie.does [at] wanadoo.nl
Uw bericht:
Prima werk door nette medewerkers(Erik en Marcel)!
Getekend: 13-07-2006 [14:43]
Naam: Fulco & Inesz Seegers
Woonplaats:
Maarssen
E-mailadres:
fulcoseegers [at] planet.nl
Uw bericht:
Vorig jaar de kozijnen en voordeur door jullie vervangen voor kunstof kozijnen en deur. Nu de schuifpui vervangen voor kunstof openslaande deuren. Het is prachtig geworden en wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en goede samenwerking en communicatie van jullie medewerkers. Nu nog de plissé hordeur erin en het is helemaal af. Heel veel dank en lof aan jullie allemaal! Wij zullen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Getekend: 12-07-2006 [15:50]
Naam: p.sukul
Woonplaats:
amsterdam-reigerbos
E-mailadres:
p.sukul1 [at] chello.nl
Uw bericht:
Ik heb een uitbouw laten doen door Voku tot volle tevredenheid van ondergetekende. Ik had het voorrecht om te kijken wat Ron en Patrick deden tijden de uitbouw.Kortom het zijn proffesionele medewekers en de benadering van de overige medewerkers in de showroom getuigt van proffesionaliteit . En ze komen al hun afspraken die ze op papier hadden gezet na. Het geeft een prettig gevoel dat je op meeste materialen en werkzaamheden nog tien jaar garantie krijgt .Tenslotte nog een kompliment aan van Helder Metselwerken .Wat kan die man snel metselen .Proficiat
Getekend: 09-07-2006 [23:59]
Naam: J. van Rijn
Woonplaats:
Amstelveen
E-mailadres:
Uw bericht:
Prima service en een vlotte levering. Kom vast nog een keer terug voor bv. een garagedeur.
Getekend: 27-05-2006 [15:25]
Naam: Petra en Frans Maes
Woonplaats:
Nieuwegein
E-mailadres:
fransmaes [at] freeler.nl
Uw bericht:
Ons huis volledig bekleedt met kunststof. Geen hout meer te bekennen. Prachtige kunstofkozijnen en perfect werkende deuren. Als klap op de vuurpijl een prachtige tectola. Wij zijn zeer tevreden klanten, die geweldig goed te spreken zijn over de kwaliteit van werken door de VOKU medewerkers, met name Erik en Marcel.
Getekend: 20-04-2006 [21:18]
Naam: Janphilip Oudejans
Woonplaats:
Amsterdam
E-mailadres:
janphilip [at] hetnet.nl
Uw bericht:
Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. De schuifpui en de kozijn zijn geplaatst. Een compliment voor de mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Vakkundig en ook nog eens zorgend dat er geen afval achter is gebleven. Met de huidige sneeuwval is het nog mooier om de tuin in te kijken. Een echte aanrader om mee in zee te gaan.
Getekend: 05-03-2006 [19:57]
Naam: Fam E.R.A. Fokkema
Woonplaats:
Hoofddorp
E-mailadres:
erafokkema [at] quicknet.nl
Uw bericht:
Uw monteurs Jurne en Wilfred zijn mensen om zuinig op te zijn! Ze hebben uitstekend werk geleverd met het plaatsen van onze nieuwe kozijnen en voordeur. Het ziet er geweldig uit en alles is met veel liefde en vakmanschap gemonteerd en heel netjes afgewerkt. Onze complimenten.
Getekend: 03-03-2006 [16:15]
Naam: Fam. De Munter
Woonplaats:
Mijdrecht
E-mailadres:
a.j.demunter [at] xs4all.nl
Uw bericht:
Al meer dan 15 jaar ervaring met Voku en haar medewerkers. Alles kozijnen zijn inmiddels door Weru-materiaal vervangen, klasse..! De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken, zowel toen als nu. De economie heeft er niet aan geknaagd... Waar gewerkt wordt maakt met foutjes: worden binnen no-time opgelost. Tevredenheid 10+
Getekend: 13-12-2005 [18:56]
Naam: Corrie
Woonplaats:
E-mailadres:
Uw bericht:
Dag mensen van de Voku, Wat leuk die nieuwe foto's op deze site! Op deze manier willen we jullie laten weten erg blij te zijn met onze nieuwe kozijnen met rolluiken. Zeker met dit warme weer is het heerlijk koel binnen. Bovendien zijn niet alleen wij, maar ook de reacties van andere erg positief over de plisséhor! Ga zo door!! Groeten Corrie
Getekend: 11-07-2005 [19:52]
Naam: M.Schohaus
Woonplaats:
E-mailadres:
martijn [at] schohaus.nl
Uw bericht:
Goede service, staan meteen klaar als er iets is, plisséhor is helemaal geweldig, vooral handig met de hond als die er doorheen gelopen is kan je m zo weer terug doen.
Getekend: 15-04-2005 [10:53]