Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

Onze merken

De merken die VOKU vertegenwoordigt:

Weru

Weru is al 40 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen. De afgelopen 25 jaar produceerden we meer dan 20 miljoen kozijnen. Dat resulteert in een scherpe visie op producten waar onze klanten tientallen jaren op kunnen vertrouwen en van kunnen genieten.

Solarlux

Als u echt voor kwaliteit gaat kies dan SOLARLUX. SOLARLUX levert conform het VMRG-Keurmerk (Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche), oftewel verzekert van de hoogste kwaliteit op gebied van veiligheid en comfort. Vak-bedrijven als VOKU zijn bekwaam genoeg deze producten te monteren.

Novoferm

Door de grote diversiteit in NOVOFERM garagedeuren bent u verzekerd van een garagedeur optimaal passend naar uw wens. De kleur van de garagedeur kan volledig worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.

Pallazzo

Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.
De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Fakro

't Mooiste licht in ieder huis

De kracht van binnenvallend zonlicht is waar FAKRO in gelooft. Het zorgt voor het beste woon-, leef- en werkklimaat. Om te kunnen genieten van 't mooiste licht in huis biedt FAKRO een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken.

Schmidt

Modern design, optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit. Deze exclusieve hefschuifdeuren van onze leverancier Schmidt zijn slank van profiel, een lust voor het architectonische oog en nagenoeg in alle kleuren te verkrijgen. Binnen en buiten versmelt!

 

Keralit

Keralit gevelbekleding een waardevol, duurzame investering!

Keralit maakt uw woning en uzelf blij. Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit heeft uw woning een permanent, mooie afwerking.

Ittalum

Ittalum is onze leverancier van terrasoverkappingen met schuifbaar dak eventueel i.c.m. schuif- en/of draaiwanden. Meer genieten van het buiten zijn! Ittalum speelt daar uitstekend op in en heeft bovendien een aantrekkelijk prijs- kwaliteitsverhouding. U creëert een heerlijke plek.

Keje

Vergeet u niet de benodigde aanvulling op de inrichting van uw kozijnen! Voku heeft een uitstekende samenwerking met KeJe. Zij ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie. KeJe heeft zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste hor-producten bedrijf in Nederland