Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

Voku Nieuws

  NOVOFERM !!EXTRA BEDIENING INCLUSIEF VAKANTIE-SCHAKELAAR                          VOOR SLECHTS  € 59,00 !!                              (Normale prijs: € 79,00)  
Novoferm garagedeuren Amsterdam  
Voku's garagedeuren leverancier Novoferm staat vanaf woensdag 11 oktober t/m 15 oktober op de jaarbeurs in Utrecht. De beurs is er voor oud en jong en genoeg te beleven.   
Omdat wij (Voku) als geen ander weten hoe lastig het kan zijn om een nieuwe voordeur uit te zoeken, hebben we een kleine greep uit de door ons bestaande Weru voordeuren foto collectie op de volgende pagina's vermeld. Niets is standaard, alle Weru voordeuren worden op maat gemaakt en met de hand afgewerkt in de fabriek.     
Serre's Amsterdam Passende serre voor uw woning in Amsterdam Wanneer u een serre in Amsterdam wilt laten realiseren, dan bent u bij Voku aan het juiste adres. U verwacht hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een hoog gebruiksgemak van uw serre in Amsterdam.
WERU Kunststof kozijnen  Kunststof kozijnen Aalsmeer, merk WERU
ALLROUND TIMMERLIEDEN PARTICULIERE SECTOR WIE komt ons team versterken??
De keuze van uw voordeur is een belangrijke beslissing, waarbij twee aspecten vooral belangrijk zijn: Levensduur en veiligheid. WERU biedt hoogwaardige kunststof voordeuren die automatisch in het slot vallen en sluiten op 5 punten. U heeft de keuze uit vleugel overdekkende deurpanelen en de deuren zijn altijd voorzien van veiligheidsglas.
Maak kans op 1 van de VOKU waarde cheque's Tijdens het open weekend worden er diverse waardebonnen verloot en weggegeven!  
Open dagen bij Voku Amstelveen & Mijdrecht