Keralit kunststof gevelbekleding

Keralit kunststof schroten worden voornamelijk gebruikt voor gevel- en dakranden, borstweringen, boeidelen, kopgevels deuren, kortom alles wat in aanraking komt met het weer van buiten. 

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit panelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud en bovendien is het rottingvrij. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

U kunt alle Keralit RAL-kleuren bekijken.

Keralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekleding potdekselKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingKeralit kunststof gevelbekledingGarage voorzien van kunststof Keralit bekleding. Voor garagedeur zie Novoferm Duoport garagedeuren.