Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

KEJE Raamdecoratie

ALLES ONDER 1 DAK betekent ook voor decoratieve en functionele raamdecoratie kunt u gewoon terecht bij VOKU.

Splendid Plissé van KEJE

Het nieuwste systeem in de wereld van raamdecoratie is Splendid Pliss van het merk KEJE.

De KEJE Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen. De stof is geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof-glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten, waardoor nagenoeg een geheel vlak ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem, waardoor deze in elk gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelingssysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss.
Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product zeer eenvoudig, zowel verwijderd als weer teruggeplaatst worden. Ideaal bij het schoonmaken.

De bediening is zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bedienbaar. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en stofsoorten, zowel voor decoratief als voor de verduisterende versies.

Voku Keje raamdecoratie splendid pliss

Voku Keje Splendid plissé gordijnen raamdecoratie

Ook verkrijgbaar voor glas in terrasoverkappingen. Kom het zien in onze showroom of bel voor een afspraak 0297-284970.

 

Latendes van KEJE

De Latende is raamdecoratieproduct ook speciaal voor kunststof kozijnen. Latende is geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van uw kozijn. De 25 mm jaloezie wordt door middel van doorzichtige lipjes bediend. In de kiep-stand van uw kozijn blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan de latende eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden. De bediening is van boven naar beneden bedienbaar.
De latendes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Voku Keje raamdecoratie latendes

Screenlines van Pilkington Insulight

Screenlines is decoratieve dan wel functionele raamdecoratie verwerkt in het glas.
Direct leverbaar in uw WERU kunststof kozijnen.

Deze zogeheten Screenlines zijn net zo bedienbaar als losse plissé gordijnen, jaloezieën of lamellen. Ook verduisterende plissé gordijnen in glas zijn mogelijk.

Buiten het fraaie, strak ogende design zijn de Screens door de volledig geïsoleerd, beglaasde behuizing voor áltijd vuil- en stofvrij!
De screens zijn extra smal verkrijgbaar - 18 mm - en vrijwel in elk kunststof kozijn toepasbaar.
Met screenlines is licht, warmte en privacy zeer gebruiksvriendelijk te reguleren.

Onderhoudsvrij!

Ze zijn vuil-, stof- en onderhoudsvrij, veilig weggewerkt, geluid-isolerend en energiebesparend.
Hierdoor zijn ze zeker ook uitermate geschikt voor buitenbeglazing van bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen, maar ook in binnen (scheiding) glazenwanden.

Voor particulieren zijn ze bij uitstek geschikt voor in de badkamer, keuken, dakkapel en serre dan wel terrasoverkapping.

Bij het aanschaffen van WERU kunststof kozijnen kunnen screenlines optioneel direct geleverd worden.

Voku raamdecoratie in glas Screenline Pilkington Insulight