Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

FAKRO dakramen

FAKRO biedt het Mooiste Licht.

Dakramen van het merk FAKRO zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De dakramen worden standaard voorzien van HR++ geharde beglazing, maar ook HR+++ extra gehard, veiligheidsglas is mogelijk.

De mogelijkheden zijn enorm.

Het mooiste licht komt toch echt uit een FAKRO dakraam.

Het grote voordeel en gemak van FAKRO is dat de bediening aan de onderkant is geplaatst en deze kan in 3 ventilatie-standen worden vastgezet.

Alle dakramen hebben aan de bovenzijde een uniek ventilatiesysteem, zodat de ruimte altijd geventileerd kan worden zonder dat het dakraam open staat.
De FAKRO dakramen zijn in veel verschillende kleuren en structuren leverbaar en ze kunnen ook worden voorzien van het Politie Keurmerk.

FAKRO dakramen kunnen in elk type dak geplaatst worden. Ook kunnen ze aan elkaar geschakeld worden, zodat het effect van één enorm groot raam ontstaat. Een FAKRO dakraam wordt ook wel tuimelraam genoemd.
Voor platte daken zijn de zogeheten platdakvensters verkrijgbaar in elk gewenste maat. Ook zijn balkon-dakvensters is verkrijgbaar. 

Bel ons en informeer naar uw wensen. De mogelijkheden in dakramen zijn eindeloos.

Ook aan accessoires geen gebrek Enkele accessoires zijn:

  •  jaloezieën
  • rolgordijnen
  • geplisseerde rolgordijnen
  • rolluiken
  • horren
  • buitenzonwering

Deze producten zijn speciaal voor de FAKRO dakramen geproduceerd en zijn verkrijgbaar in vele verschillende motieven en kleuren.

VOKU heeft speciaal opgeleide monteurs om de dakramen in te meten, te monteren en af te werken. VOKU geeft 10 jaar garantie.

 

Klik op een foto en laat u inspireren.