Fakro dakramen

Dakramen van het merk FAKRO zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De dakramen worden standaard voorzien van HR++ geharde beglazing.
Het grote voordeel en gemak van FAKRO is dat de bediening aan de onderkant is geplaatst en deze kan in 3 ventilatiestanden worden vast gezet.

Alle dakramen hebben aan de bovenzijde een uniek ventilatiesysteem, zodat de ruimte altijd geventileerd kan worden zonder dat het dakraam open moet.
De FAKRO dakramen zijn in verschillende kleuren leverbaar en ze kunnen ook worden voorzien van het politie keurmerk.

FAKRO dakramen kunnen in elk type dak geplaatst worden en kunnen ook aan elkaar geschakeld worden.
Aan accessoires geen gebrek, verschillende accessoires zijn:

  •  jaloezieën
  • rolgordijnen
  • geplisseerde rolgordijnen
  • rolluiken
  • horren
  • buitenzonwering

Deze producten zijn speciaal voor de FAKRO dakramen geproduceerd en zijn verkrijgbaar in vele verschillende motieven en kleuren.

VOKU heeft speciaal opgeleide monteurs om de dakramen in te meten, te monteren en af te werken. VOKU geeft 10 jaar garantie.

De Fakro stapelactie is geldig t/m 31-08-2017

Fakro dakramenFakro dakramenFakro dakramenFakro dakramenFakro dakramenFakro dakramen

Fakro fabrieksbezoek Polen

Onderstaande foto's zijn gemaakt door ons in de Fakro fabriek. Klik hier voor meer sfeerfoto's van de producten van Fakro.

Fakro fabriek in PolenHartelijk ontvangst door kinderen van de basisschool die hun volksdans hebben gedanst.Fakro dakramen types FTP, PTP-V en PPP-VGebogen Fakro dakramen, type FCS-VGebogen Fakro dakramen, type FCS-VFakro balkondakraam type FGH-V, ideaal voor monumentale woningenFakro balkondakraam type FGH-V, ideaal voor monumentale woningenFakro balkondakraam type FGH-V, ideaal voor monumentale woningenFakro platdakraam in een vaste uitvoering, type DXFFakro platdakraam in een elektrische uitvoering, type DEF inclusief afstandbediening en regenmelderFakro walkable platdakraam, type DXWFakro walkable platdakraam, type DXW