Overslaan en naar de inhoud gaan
Background

Algemeen

 

In 1991 werd de eerste steen gelegd van het pand in Mijdrecht waar VOKU haar enorm, inspirerende showroom heeft. Dit gebeurde door Lenny Voortjes de vrouw van Hans Voortjes. Vanaf 1978 was Hans al succesvol bezig als timmerman en allerlei aannemerswerk en verbouwingen uitvoerde. En zoals dat vaak gaat in familiebedrijven, waarvan meerdere leden passie en enthousiasme hebben voor hun vak, zette zoon Michiel Voortjes de zaak voort. Geheel vakkundig en geestdriftig wat de groei van het bedrijf getuigd.

De showroom in Mijdrecht beslaat maar liefst 650 inspirerende vierkante meters en vanaf 2011 is er ook een showroom in Amstelveen.

Diversiteit aan producten

WERU

VOKU is een WERU vakbedrijf.
WERU is al veertig jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen. Een echt kwaliteitsmerk dus. Kunststof heeft veel voordelen, waaronder betere isolatie, onderhoudsvrij, optimale beveiliging en uiteindelijk ook veel betaalbaarder.
Andere belangrijke producten waar VOKU kwaliteit en vakmanschap in levert zijn terrasoverkappingen, carports, gevelbekleding, dakkapellen, uitbouwen, serres en vouwwanden. Allemaal met veel verstand van zaken en zonder dat de klant voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens of na het plaatsen en leveren van de producten. Daar zorgt de deskundige aannemersachtergrond van Michiel namelijk voor.

SOLARLUX

VOKU werkt wat betreft glazen vouwwanden en serres o.a. samen met het befaamde merk SOLARLUX. Nog zo'n topmerk met louter kwaliteitsproducten. Deze producten maken van buiten en binnen één natuurlijk geheel op een mooi, esthetisch, verantwoorde wijze.
De profielen zijn van aluminium of hout met prachtig, slanke elementen. Een uniek, modern systeem wat steeds meer mensen ontdekken.
Ook ideaal om het balkon meer bij de living te betrekken bijvoorbeeld. Tevens is een serreoverkapping gecombineerd met de vouwwanden mogelijk. De flexibele beglazingsoplossingen kunnen met simpele handbeweging geopend en gesloten worden in elk, gewenste stand.

Duurzaam

Dakkapellen zijn nog steeds de snelste en meest voordelige manier om ruimte te creëren in uw woning. Tegenwoordig dermate solide, waarbij het dak prima kan worden voorzien van zonnepanelen. Kunststof dakkapellen gaan gemakkelijk 50 jaar mee en zijn daarmee zeker een duurzame investering voor de toekomst.

Op maat gemaakt

Alles draait bij VOKU om een tevreden klant.
Bijna alle aangekochte producten worden op maat besteld en zijn dus zogeheten custom build.
VOKU verzorgt alle montage en verder bijkomende bouwkundige werkzaamheden zelf.

De offertes zijn transparant. Men komt achteraf niet voor verrassingen te staan en alles gaat in overleg. Ook na de aflevering gaat onze service door. Onze aftersales service, zoals we dat noemen, is ongekend.

Vakkundig en betrouwbaar

De aannemersachtergrond van Michiel en bouwkundige ervaringen van zijn collega's zorgen ervoor dat eventuele uitdagingen met stalen balken of funderingen vakkundig worden opgelost.

VOKU is op een ouderwetse manier vernieuwend! 

Kom een kijkje nemen in één van de showrooms en ontdek inspirerende ideeën. U zult versteld staan wat allemaal mogelijk is om uw
woning te verrijken. Voor nu en de toekomst.

 

Mail: info@voku.nl

 

VOKU Amstelveen                                                                        
Zetterij 1 - 1185 ZZ Amstelveen | 0297 - 284970 |
di. t/m vr: 10.00 - 17.30 uur / za: 10.00 - 16.00 uur

VOKU Mijdrecht
Communicatieweg 4 - 3641 SE | 0297 - 284970 | 
ma. t/m vr: 10.00 - 17.00 uur / za: 10.00 - 14:00 uur